Ankara'daki saldırıda Anayasa Mahkemesi çalışanının annesi, babası ve kızkardeşi patlamada yaşamını yitirdi.
Ankara Kızılay'daki saldırıda Anayasa Mahkemesi'ndeki bir teknik personelin aile üyeleri Bağdat, Muharrem ve Perihan Çermik hayatını kaybetti.
Anayasa Mahkemesi'nde teknisyen olarak çalışan bir personelin, annesi, babası ve kız kardeşinin durakta bekledikleri sırada terör saldırısı nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.
AYM BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA
Anayasa Mahkemesi Başkanlığından yapılan açıklamada, "Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, Mahkememiz personelinin de içinde bulunduğu yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin huzurunu ve birliğimizi hedef alan bu alçak saldırıların amacına ulaşamayacağına olan inancımızı yineliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadeleri kullanıldı.