• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa ihanet peşinde

Yeniakit Publisher
2019-10-25 10:35:00 -
Avrupa ihanet peşinde

Güvenliğini sağladığımız Avrupa’nın, Barış Pınarı Harekatı karşısındaki ikiyüzlü tutumuna tepki gösteren Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Türkiye’nin etrafında öyle bir ihanet şebekesi oluştu ki, her yerde Türkiye’yi vuruyorlar. Avrupa’dan harekata destek gelmesi gerekirken, ihanet hançerini saplıyorlar” dedi.

Suriye’nin kuzeyini işgal eden terör örgütü PKK/YPG/PYD’li teröristlerin temizlenmesi, Suriye’nin toprak bütünlüğü ve Türkiye’de bulunan Suriyelilerin topraklarına geri dönmesini sağlamak üzere başlatılan Barış Pınarı Harekatı’ndan Avrupa ülkeleri rahatsız olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Avrupa Parlamentosu olağan oturumu esnasında Barış Pınarı Harekatı’ndan bahseden İtalyan Milletvekili Angelo Ciocca’nın, Türk parlamenterlerin getirmiş olduğu çikolata kutusunu fırlatmasına siyasetçilerden sert tepki geldi. Akit’e konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, parlamentolar üzerinde uzun süredir Türkiye aleyhtarı ciddi çalışmaların yapıldığını belirterek “Özellikle Türkiye’den kaçan ihanet şebekeleri bulundukları bölgelerde Türkiye aleyhtarlığı yaparak kendilerine taraf buluyorlar. Yani Türkiye’nin etrafında öyle bir ihanet şebekesi oluştu ki her yerde Türkiye’yi vuruyorlar” dedi.

Şer şebekesi oluştu

Eleştirilerini sürdüren Mehmet Erdoğan, şöyle devam etti: “Daha önce Ermeni diasporası, gerek soykırım iddialarıyla, gerek farklı alanlarda aleyhimize çalışmalar yapılmıştı. Fakat daha sonraları buna özellikle HDP parlamentoya girdikten sonra HDP’nin Türkiye aleyhtarlığından kaynaklanan bir çalışmalar silsilesi başladı. Bu duruma ilave olarak da 15 Temmuz Darbesiyle birlikte FETÖ’cü grup yurtdışında örgütlenmiş durumdalar. Barış Pınarı Harekatı yerinden, yurdundan edilen sadece ülkemizde sayısı 4 milyona yakın Suriyelilerin vatanlarına güvenli şekilde dönmesini sağlamaktır. Avrupa’dan bu duruma destek gelmesi gerekirken, şu ana kadar Avrupa bir tek mülteci almamış ve bir kuruş desteği yok. Ama Suriyelileri barındıran biziz. Bize teşekkür edeceklerine ihanet hançerini saplıyorlar. Ama şunu bilmeliler ki, ‘Barış Pınarı Harekatı başarılı olmasaydı. Sınırları açardık. Tamamı Avrupa’da olurdu’.. Dolayısıyla Almanya ve İtalya gibi ülkeler Türkiye’ye destek olmalıdırlar.”
Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ihsan

milyon mülteciyi, sınıra yığalım gitsinler.

dürüst

Avrupa ihanet peşinde değil TAM MERKEZİNDE: özellikle muhalefet başta olmak üzere siyaset hem kör hem sağır.İktidar hırsı kanserden de kötü beyinlerini tümden kaplamış,düşünme melekeleri kaybolmuş.Bir kısmında da kaybetme korkusu var.?????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23