• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arabası olanlara önemli uyarı

Yeniakit Publisher
2016-04-16 17:38:00 -
Arabası olanlara önemli uyarı

Muayenesi sırasında tamire ihtiyaç duyulacak derecede eksiklikleri tespit edilen araçların muayene raporuna bu eksiklikler, "ağır kusur" olarak işlenecek- 1 aylık süre içinde muayenenin yapıldığı istasyona veya aynı ilde yer alan diğer sabit istasyonlara gidilmesi halinde muayene tekrarından ücret alınmayacak.

Muayenesi sırasında tamire ihtiyaç duyulacak derecede eksiklikleri tespit edilen araçların muayene raporunda, bu eksiklikler "ağır kusur" olarak yer alacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın, Araç Muayene İstasyonlarının Açılması, İşleti̇lmesi̇ ve Araç Muayenesi̇ Hakkında Yönetmeli̇kte Deği̇şi̇kli̇k Yapılmasına Dai̇r Yönetmeli̇ği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, araç muayenesi sonucunda tamire ihtiyaç duyulacak derecede eksiklikler tespit edilmesi halinde, bu eksiklikler araç muayene raporuna "ağır kusur" olarak işlenecek.

Söz konusu raporun bir örneği aracı getirene verilecek ve rapordaki eksikliklerin giderilip giderilmediği, muayene tekrarı sırasında kontrol edilecek. 1 aylık süre içinde muayenenin yapıldığı istasyona veya aynı ilde yer alan diğer sabit istasyonlara gidilmesi halinde muayene tekrarından ücret alınmayacak.

1 aylık sürenin dolmasından sonra gelinen muayeneden veya 1 aylık süre dolmadan gelinen muayene tekrarından sonraki muayeneden ücret alınacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23