• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Antalya'da FETÖ/PDY operasyonunda 4 kişi yakalandı

Yeniakit Publisher
2020-11-13 14:09:27 -
Antalya'da FETÖ/PDY operasyonunda 4 kişi yakalandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu belirlenenlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kepez ilçesinde "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evine düzenlenen operasyonda, ByLock kullanıcısı olduğu belirtilen ve hakkında arama kararı bulunan A.Y. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Bir başka operasyonda ise Polis Akademisinden daha önce ilişiği kesilen 3 şüpheli yakalandı, çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23