• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Almanya'dan bir skandal daha!

Yeniakit Publisher
2017-07-06 20:20:00 - 2017-07-06 20:23:07

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Almanya'dan bir skandal daha!

Almanya’nın Hamburg kentinde 10 Temmuz’da yapılması planlanan 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı’nın engellendiği belirtildi.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Hamburg Bölge Başkanı Mustafa Bahtiyar yaptığı yazılı açıklamayla, ellerinde olmayan nedenlerden Hamburg’da yapılması öngörülen anma programını iptal etmek zorunda kaldıklarını, bu durumdan dolayı üzüntülü olduğunu belirtti.

YOĞUN BASKI NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ

“15 Temmuz Şehitleri Anma Programı’nı yapmak istediğimiz Laeiszhalle adlı salon ile yapılan sözleşmemiz Alman makamları tarafından yapılan yoğun baskılar nedeniyle iptal edilmiştir” diyen Bahtiyar, kentte başka salon bulma çalışmalarının da yine aynı nedenle sonuçsuz kaldığını aktardı. Bahtiyar, UETD Genel Başkanı Zafer Sırakaya ile yaptıkları istişareler sonucunda anma programının başka bir bölgeye aktarıldığını kaydetti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23