• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Karahasanoğlu’ndan Davutoğlu’na bomba çağrı! ‘Bu taahhütte bulunursan, bir daha…’

Yeniakit Publisher
2020-07-02 14:36:00 -

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun CHP ile ittifak yaparak seçime girmeyeceği yönünde taahhüt vermesi durumunda, kendisini eleştirmeyeceğini söyledi.

Akit TV’de Fatin Dağıstanlı’nın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, Gelecek Partisi ile CHP’nin ittifak ihtimali masaya yatırıldı.

Konuya dair Ali İhsan Karahasanoğlu, “Ahmet Davutoğlu, ‘ben hiçbir şartta Cumhuriyet Halk Partisi ile bir ittifakla seçime girmeyeceğim’ diye taahhütte bulunsun, ben bugünden sonra Ahmet Davutoğlu hakkında hiçbir olumsuz söz sarf etmeyeceğim” dedi.

Karahasanoğlu, “Ama iki kere ikinin dört ettiği gibi biliyorum, Ahmet Davutoğlu yarın diyecek ki başka çaremiz yok, CHP ile bizi ittifak etmeye mecbur bıraktılar.” diye konuştu.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet SOYLU

Mecbur tabi

Gayret Emin Ala

Bir partinin genel başkanı, bir köşe yazarı onu eleştirmesin diye partisinin kiminle ittifak yapacağına karar verecek öyle mi? Davutoğlu’nun oy oranı en fazla yüzde 1.5. Korkuya mahal yok. Sakin olun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23