• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alçak saldırıyı gerçekleştirenlerden ikisi Rus pasaportu taşıyor

Yeniakit Publisher
2016-07-01 16:01:00 -
Alçak saldırıyı gerçekleştirenlerden ikisi Rus pasaportu taşıyor

Atatürk Havalimanı saldırısını gerçekleştiren üç teröristten ikisinin kimlikleri tespit edildi. İkisi de Rus pasaportu taşıyan teröristlerin isimlerinin Rakim Bulgarov ve Vadim Osmanov olduğu öğrenildi

İstanbul Atatürk Havalimanına canlı bomba saldırısı düzenleyerek 44 kişinin ölümü 239 kişinin de yaralanmasına neden olan üç teröristten ikisinin kimlik bilgilerine ulaşıldığı öğrenildi. Teröristlerden ikisinin de Rus pasaportu taşıdıkları, isimlerinin de Vadim Osmanov ve Rakim Bulgarov oldukları öğrenildi. Vadim Osmanovun Fatihte kullandıkları evi kiraladığı, pasaportunun fotokopisine de emlakçıdan ulaşıldığı öğrenildi.

LAPTOPUN HARD DİSKİNE ZARAR VERMİŞLER

Teröristlerin laptopu saldırı için evden çıktıktan sonra evin yakınlarında attıkları çöp kutusunda bulundu. Teröristlerin içindeki bilgilere ulaşılmaması için laptopun hard diskine kesici delici bir alet ile zarar verdikleri öğrenildi.

Gözaltındaki teröristler için bir günlük ek gözaltı süresi verildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23