• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Al sana adres hadi görelim! Saadet Partili Hasan Bitmez'e Fatih Erbakan teklifi

Yeniakit Publisher
2023-03-08 15:14:00 - 2023-03-08 15:21:57

Yeniakit Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez'in 'Her renkten siyasi kültürle uzlaşarak ve birliktelikle çok hayırlı hizmetler yaptık' sözlerini değerlendirdi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, 6'lı masada yer almalarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Saadet Partisi olarak Milli Görüşün 55 yıllık siyasi uzlaşma kültürü tecrübesiyle hareket etmekteyiz. Tek başımıza iktidar olma şansı bulamasak da farklı dönemlerde her renkten siyasi kültürle uzlaşarak ve birliktelikle çok hayırlı hizmetler yaptık. Bugün de aynı yoldayız" ifadelerini kullandı.

Bu sözleri değerlendiren Yeniakit Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu ise Hasan Bitmez'e Fatih Erbakan konusunda önemli bir çağrıda bulundu.

Akit Tv'de ekranlara gelen Manşetlerin Dili programında konuşan Ali İhsan Karahasanoğlu, "Gerçekten uzlaşma kültürüne sahipseler Erbakan'ın oğluyla yapsınlar da görelim boylarının ölçüsünü. Erbakan hocanın döneminden bahsetmiyorum. Erbakan Hoca, sol partilere payanda olmamıştı. Bunlar da çıkıp uzlaşma adı altında bunu kamufle ediyor. Ben de diyorum sen git önce Fatih Erbakan ile uzlaş. Önce Fatih Erbakan ile helalleş. Önce Tayyip Erdoğan ile helalleş ve uzlaş. Tümüyle kendinizi teslim ettiniz. Saadet'in önünde İzmir Marşı çalıyor. İzmir Marşı ne? 28 Şubat sürecinde Refah Partisi'ne düşmanlık besleyenlerin kullandığı marştır. Siz de o marşı orada izliyorsunuz. Siz siyasetin merkezi değil, CHP'nin merkezi olmuşsunuz" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Karahasanoğlu çok haklı olarak, SP'nin davasından saptığını dahi göremez duruma düştüler, evet Erbakan hocamız asla davasından hiç bir taviz vermeden sırf yaptığı ortaklıkları Allah rızası için yapmıştır, eserlerini de hiç kimse inkar edemiyor, asla makam, mevki için hırsına yenilmemiştir. 28 Şubat dönemindeki vurgunları, soygunları, tahribatları yaban zihniyetle nasıl birliktelik yapar ve hocamıza yapılan hakaretleri dahi nasıl görmezlikten gelebiliyorlar?

filim fırıldak işlerimi var

ne yalan söyleyeyim kafamda oluşan soru saadetci sadetsiz sedakatsizler hocanın bütün 60 yıllık geçmişine bu kadar ihenet etmelerinde mutlaka çok sağlam bir sebep vardır bu kadar boyunduruk altına boşuna girmezler acaba üst tayfadada deniz baykal tipi filim fırıldak işlerimi varda diye düşünmeden edilmiyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23