• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit’ten 128 sayfalık dev kültür hizmeti

Yeniakit Publisher
2018-03-12 10:06:00 -
Akit’ten 128 sayfalık dev kültür hizmeti

İstanbul CNR EXPO Yeşilköy’de 20 ülkeden yerli ve yabancı 350 yayınevinin katılımı ile düzenlenen 5. Uluslararası CNR Kitap Fuarı’na Akit Kitap eki damga vurdu. 128 sayfalık benzersiz haberleri ve dosya konularıyla rakiplerinin önüne geçen ek, okuyuculardan tam not aldı.

Yurtiçi ve yurtdışından yüzlerce yazarı konuk edecek olan CNR Kitap Fuarı’nın bu yılki teması “OKU” oldu.  İstanbul CNR EXPO Yeşilköy’de 20 ülkeden yerli ve yabancı 350 yayınevinin katılımı ile düzenlenen 5. Uluslararası CNR Kitap Fuarı’na Akit Kitap eki damga vurdu. 128 sayfalık benzersiz haberleri ve dosya konularıyla rakiplerinin önüne geçen ek, okuyuculardan tam not aldı. Fuarın ilk gününden itibaren yoğun talep gören kitap eki dolu dolu içeriğiyle göz doldurdu.

AKİT YAZARLARI KİTAP FUARINDA

Türk edebiyatının usta ismi Alev Alatlı, CNR Kitap Fuarı’nın onur yazarı oldu. Edebiyat alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’ne sahip olan Alev Alatlı, fuar süresince imza günleri, panel ve söyleşilerde okurlarıyla buluşacak. Akit yazarlarının da fuarda imza günü ve söyleşileri olacak.

Akit yazarı Abdullah Yıldız 10 Mart’ta kitaplarını imzaladı. Ali Erkan Kavaklı ise Hayat Yayınları standında dün okuyucularıyla koyu bir sohbet ve imza günü gerçekleştirdi. Yazarımız Abdurrahman Dilipak da dün, önce Akit standında okurlarıyla sohbet etti. Ardından İnkılab Yayınları standında birbirinden kıymetli kitaplarını imzaladı. Bir başka Akit yazarı Yavuz Bahadıroğlu ise 18 Mart Pazar günü saat 13:00’de Nesil Yayınları standında okuyucularıyla buluşacak. 

450 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Öğretmenler, öğrenciler, yayıncılar, kitabevleri, kütüphaneciler, tercüme büroları, gazeteciler, yazarlar, editörler, yayınevi, yazar telif ajansları ve okurların yoğun ilgi gösterdiği CNR Kitap Fuarı, 25 bin metrekare alanda organize ediliyor. İstanbul Valiliği, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, Kültür A.Ş ve KOSGEB tarafından da desteklenen fuar, geçtiğimiz yıl 407 bin 317 okur tarafından ziyaret edildi. Bu yıl fuara, 450 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

350 YAYINEVİ KATILIYOR

Okurların merakla beklediği hafta haline dönüşen CNR Kitap Fuarı, Alfa, Martı, Timaş, Epsilon, Tübitak, Profil, Beyaz Balina, İz, Kırmızı Kedi, Yeditepe, Ötüken, Edam, İnsan, Erdem, Pegasus, Kültür AŞ Yayınları ve Büyük Doğu Yayınları’nın da aralarında bulunduğu yurtiçi ve yurtdışından 350 yayınevinin katılımı ile yapılıyor.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23