• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili Fırat, Almanya’daki cami saldırılarını kınadı: Almanya’da camilere ‘İsrail’ saldırısı aydınlatılsın...

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
AK Partili Fırat, Almanya’daki cami saldırılarını kınadı: Almanya’da camilere ‘İsrail’ saldırısı aydınlatılsın...

AK Parti Erzurum Milletvekili Av. Abdurrahim Fırat, Almanya’nın Hannover kentinde iki camiye yönelik gerçekleştirilen saldırıya sert tepki gösterdi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Av. Abdurrahim Fırat, Almanya’nın Hannover kentinde iki camiye yönelik gerçekleştirilen saldırıya sert tepki gösterdi.

Camilerin dış cephelerine sprey boyayla “IDF” ve “İsrail” gibi ifadelerin yazılması suretiyle yapılan saldırının bir an önce aydınlatılması gerektiğini vurgulayan Fırat, söz konusu saldırının batıda yükselen İslam düşmanlığının açık bir yansıması olduğunu belirtti.


AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

“Almanya’nın Hannover kentinde iki camiye yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırıyı lanetliyorum!

Camilerin dış cephelerine sprey boyayla, Gazze’de masum Filistinlilere yönelik katliamları gerçekleştiren İsrail güçlerini temsil eden “IDF” ve “İsrail” gibi ifadelerin yazılması suretiyle yapılan bu saldırının bir an önce aydınlatılmasını Alman makamlarından bekliyoruz.


Bu alçak eylem, Batı’daki İslam düşmanlığının açık bir yansımasıdır.

Savaşta dahi ibadethaneler kutsaldır, dokunulmazdır.

Ne var ki, soykırımcı İsrail’in Gazze’deki saldırılarında 1.244 camiden 835’inin tamamen, 180’den fazlasının ise kısmen yıkıldığına şahit olduk. Kısacası, sapkın bir ideoloji olan Siyonizm’den her şey beklenir.”

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MİSAFİR

BU CAMİLERİ NİYE KAMERAYLA İZLENMİYORLAR ONUDA ANLAMIYORUM

Vahap

Aynı olay Bizde olsa utanmaz ve vicdansiz batı kıyameti koparırdı ama şimdi tık yok ve bu adamlar bize demokrası dersi vermeye kalkıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23