• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Vanlıoğulu kimdir? Ahmet Vanlıoğulu ne zaman ve nerede toprağa verilecek?

Yeniakit Publisher
2020-01-28 17:22:00 - 2020-01-28 18:23:42
Ahmet Vanlıoğulu kimdir? Ahmet Vanlıoğulu ne zaman ve nerede toprağa verilecek?

Nakşibendi Tarikatının İsmailağa Şubesi Şeyhi Mahmud Efendi'nin (Ustaosmanoğlu) (k.s) kayınbiraderi, Ahmet Vanlıoğlu Hoca Hakk’a yürüdü. Peki Ahmet Vanlıoğulu ne zaman toprağa verilecek? Ahmet Vanlıoğulu cenazesi nereden kaldırılacak? Ahmet Vanlıoğulu kimdir? Ahmet Vanlıoğulu nerelidir?

Nakşibendi Tarikatının İsmailağa Şubesi Şeyhi Mahmud Efendi'nin (k.s) kayınbiraderi, Ahmet Vanlıoğlu Hoca Hakk’a yürüdü. Peki Ahmet Vanlıoğulu ne zaman toprağa verilecek? Ahmet Vanlıoğulu cenazesi nereden kaldırılacak? Ahmet Vanlıoğulu kimdir? Ahmet Vanlıoğulu nerelidir?

İsmailağa Kur'an Kursu hocalarından, Ali Haydar Efendi ve Çalekli Dursun Efendi'nin Öğrencisi, Mahmud Efendi Hazretlerinin Kayınbiraderi ve öğrencisi olan İstanbul'un Kadim Müftü Vekillerinden Ahmet Vanloğulu Hocaefendi vefat etti. Cenazesi  29 Ocak Çarşamba ikindi namazına müteâkib Fatih Camiinden kaldırılacak olup Edirnekapı Sakızağacı Şehitliğine defnedilecektir.

İmam Ebu Hanife ve İmam Maturidi Araştırma Vakfı'nın kurucusu ve aynı zamanda da İstanbul Fatih Müftülüğüne bağlı İsmailağa Kur'an Kursunun kurusu olan Ahmet Vanlıoğlu, binlerce öğrencinin yetişmesinde emeği bulunmakta. İstanbul Müftülüğü Vaizi olarak yıllarca görev yaptıktan sonra da ömrünü öğrenci yetiştirmeye adadı. Ahmet Vanlıoğlu Trabzon Oflu'ydu. Ahmet Vanlıoğlu Hoca, bir yıldır mide kanseri hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

bilal

allah makamını cennet eylesin..ne mutlu ki bir çok talebe yetiştirmiş..bir tohum atarsin toprağa binlerce meyve verir misali..

Ahmet

Allah mekanını cennet etsin bizleri de onlar gibi yoğurt tutmayı nasip etsin...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23