• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Hakan'dan Selçuk Tepeli'ye olay tepki: Bu adamın sergilediği sığırlık düzeyiyle yumuşama filan olmaz

Yeniakit Publisher
2024-05-12 18:30:00 -
Ahmet Hakan'dan Selçuk Tepeli'ye olay tepki: Bu adamın sergilediği sığırlık düzeyiyle yumuşama filan olmaz

Ahmet Hakan, "Taha yerine bir sığırla fotoğrafım olsun isterdim" diyen Selçuk Tepeli için “Sığırla normalleşilmez sığırla kutuplaşılır” ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan, "Taha yerine bir sığırla fotoğrafım olsun isterdim" diyen Selçuk Tepeli için “Sığırla normalleşilmez sığırla kutuplaşılır” ifadelerini kullandı.

Now Haber sunucusu gazeteci Selçuk Tepeli, AK Parti’ye yakın gazetecilerden Taha Hüseyin Karagöz’ün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etmesi ve fotoğraf çekmesine tepki göstererek “Ben olsam o fotoğraf yerine bir sığırla fotoğrafım olsun isterdim.” ifadelerini kullandı.

RTÜK, “sığır” göndermesinde bulunan Selçuk Tepeli için inceleme başlattı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan da köşe yazısında Tepeli'yi ağır bir dille eleştirdi. Hakan, “Sığırla normalleşilmez sığırla kutuplaşılır” başlıklı yazısında, "Bu kaba adamla, bu terbiye yoksunu şahısla ve bu adamın sergilediği sığırlık düzeyiyle normalleşme, yumuşama falan olmaz." dedi.

İşte o yazı:

“Selçuk Tepeli, televizyon ekranında Özgür Özel’in gazeteci Taha Hüseyin Karagöz’le çektirdiği fotoğrafla ilgili şöyle demiş:

“Ben olsam, bir sığırla fotoğrafım olsun isterdim.”

Bu kaba adamla, bu terbiye yoksunu şahısla ve bu adamın sergilediği sığırlık düzeyiyle normalleşme, yumuşama falan olmaz.

Bu kabalıkla, bu terbiyesizlikle, bu sığırlıkla ancak ve ancak...

Sonsuz ve sımsıkı bir kutuplaşma olur.

Niye yapıyor bu terbiyesizliği Selçuk Tepeli?

Niye yapacak?

Çünkü normalleşme, yumuşama sürecinde işlevsiz kalacağını biliyor.” 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

trep

Milleti bölen kutuplaşmaya yol açanlar birer birer belli oluyor. Toplumdan bunların uzaklaştırılması şart

bilal

müslüman ve laik birbirini sevmez. ama ülkeyi paylaştığımız için siyasetçiler ılımlı dil kullansın. ingilizlerin kazanmasından, ülkemizde çok sayıda kripto (gizli) ermeni, rum, yahudi, yunan, gürcü vb. var ve örgütlenmişler. türk gibi, müslüman gibi isimleri var. gerçi laikleştirilmiş türklerin de farkı kalmadı kriptolardan.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23