• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beyni alkolle yıkayınca böyle oluyor! Ahmet Ercan’dan bunu da gördük: Atatürk yaptıysa deprem olmaz!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Beyni alkolle yıkayınca böyle oluyor! Ahmet Ercan’dan bunu da gördük: Atatürk yaptıysa deprem olmaz!

Ankara'da merkez üssü Haymana ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde depreme ilişkin değerlendirme yapan Ahmet Ercan’ın sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Ercan "Ankara’yı başkent yapan Atatürk’tür. Korkulacak bir durum yok. Yaşamanıza bakın" paylaşımını, altına binlerce tepki yorumu gelmesi nedeniyle yoruma kapatmak zorunda kaldı.

Bir deprem ülkesi olan Türkiye dün deprem gerçeğiyle bir kez daha yüzleşti.  Gece saatlerinde Tokat'ta deprem meydana gelirken, sabah saatlerinde ise Ankara'da deprem gerçekleşti. 

AFAD, Ankara'da merkez üssü Haymana ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Depremin ardından Jeofizik Yüksek Mühendisi Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medyadan değerlendirme yaptı. 


ATATÜRK VAR, KORKULACAK BİR ŞEY YOK

Sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklama yapan Prof. Dr. Ercan, Ankara’nın yüksek deprem çekincesi altında bir bölge olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: "Ankara Haymana’da olan yer sarsıntısı, küçük bir depremdir. Ankara’yı başkent yapan Atatürk’tür. Korkulacak bir durum yok. Daha büyük bir deprem beklenmez. Yaşamaya bakın."


YORUM YAĞDI, KAPATTI

Ercan'ın paylaşımına ise sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yapıldı. Paylaşımı anlamsız bulan kullanıcılar, "Depremin Atatürk ile ne alakası olduğunu anlayamadıklarını" söyledi.

Ercan, gelen binlerce yorum üzerine de paylaşımını yorumlara kapatmak zorunda kaldı. 


Ercan'a gelen yorumlardan bazıları şöyle: 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

söyle bakmak lazım

kmi dine sarılır ondan siyaset yapar kimide Atatürke amac bellidir <<bu sahsı iyice okuyun <<<yazıyorum Övgün Ahmet Ercan (d. 10 Kasım 1947; Nazilli, Aydın), tatarmı göcmenmi rummu türkmü ???eğitim alanına bakalım dikakt Eğitimi: İstanbul Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra ABD'de Stanford Üniversitesi'nde yüksek lisans, Colorado School of Mines'ta doktora ve MIT'de doktora sonrası çalışmalar yapmıştır anladınızmı ::)))

Vatandaş

Eeeee normal bunlar üstün ırk ya çalsalar hırsız olmazlar tecavüz etseler sapık olmazlar Atatürk Yunan’ı İzmir’de denize dökmüştü o zaman İzmir neden hep sallanıyor acaba Yunan’ın ahımı tuttu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23