• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ağaç diye ağlayanlar PKK’nın yaktığı ormanları görmüyor!

Yeniakit Publisher
2019-07-16 09:21:00 - 2019-07-16 09:21:34

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Ağaç diye ağlayanlar PKK’nın yaktığı ormanları görmüyor!

ODTÜ’nün sözde öğrencileri, yapılacak olan öğrenci yurdunu “ağaçlar kesiliyor” bahanesi ile engellemeye çalışıyor. CHP ve HDP gibi kaos sevicilerin her türlü desteğini arkasına alan Gezi zekâlılar, PKK’nın ateşe verdiği binlerce dönümlük ormanlar için hiç ses çıkarmıyor.

 Oğuzhan Gültekin  Ankara 

ODTÜ’de yapılacak olan öğrenci yurdu için belirlenen alanda büyük bir aşkla koala gibi ağaçlara sarılan ve kesilmemesi için her türlü provokatif olaya imza atan sözde öğrenciler, geçtiğimiz gün “Kökler Direnişe Çağırıyor” provokasyonu ile eylem yapıp basın açıklamasında bulunurken, eli kanlı katillerin yaktığı ormanlara ilişkin ses çıkartmamaları sözde doğacı olduklarını da ortaya çıkarmış oldu.

Terör yakınca sus, devlet yapınca kin kus!

Bir yerde yurt ihtiyacı varsa sorunu çözecek taraflar üniversiteler ve YÖK’tür” diyen TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı, AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, “Öğrencileri galeyana getirmek sanki yurt inşaatını kötü niyetle yapıyorlarmış gibi göstermek doğru bir tutum değil. Kesilecek olan üç-beş ağaçtır. Bu ağaçların yerine de kat kat fazlası dikilecektir. Bir ağaç bir insan ihtiyacını karşılamanın ötesine geçmemeli. Zamanında ODTÜ’ye yapılacak olan yola da böyle bir tutum sergilenmişti. Ama bugün yapılan o yolu en çok yaygara koparanlar kullanıyor. Bugün o yol yapılmasaydı, Eskişehir yolu kaos ortamına dönecekti. Ağaçlar kaldırılır yerine yenileri getirilir. Ama terör örgütünün yaktığı, bertaraf ettiği ağaçlara kimse karşılık vermedi. Bu haksızlıktır. Yapılacak olan iyi şeyleri karalamaktır. Hizmetin önünü kesmektir” ifadelerini kullandı.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet Taşdan

Siz hala anlamadinizmi mesele agac degil agac onlarin umrunda olmaz maksat killik olsun

İs-hak

Ey şerefsizler eypislikler eynamussuzlar ey vatan hainleri veey teröristler ciğerleriniz olan ormableımızı yakan katillere neden sesiniz çıkmıyor çünkü siz insan görünümünde olsanızda karakteriniz şeytan dışkısı pisliklersiniz hepinizin a... Koyayım lanet olsun topunuza
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23