• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Adana'da telefonla dolandırıcılık zanlısına 10 yıla kadar hapis istemi

Yeniakit Publisher
2020-08-18 12:40:54 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Adana'da telefonla dolandırıcılık zanlısına 10 yıla kadar hapis istemi

ADANA (AA) - Adana'da, telefonda kendisini banka görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen zanlı hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Savcılıkça, dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen tutuksuz İ.K. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

İ.K. için dolandırıcılık suçundan 10 yıla kadar hapis cezası talebiyle hazırlanan iddianame, Adana 13. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

İddianamede, İ.K'nin mağdur E.T'yi telefonla arayıp kendisini banka personeli olarak tanıttığı, hesabından bilgisi dışında para aktarımı yapıldığını ve bu durumdan kurtulması için verdiği hesaba 4 bin 800 lira göndermesini söylediği belirtildi.

İ.K'nin, hesabına para yatırıldıktan sonra mağdur E.T. ile iletişimi kestiği ve yatırılan 4 bin 800 lirayı çektiği bildirilen iddianamede, sanığın dolandırıcılık suçundan cezalandırılması istendi.

İddianamedeki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen İ.K'nin yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23