• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Adana cayır cayır yanıyor

Yeniakit Publisher
2016-06-20 23:34:00 -
Adana cayır cayır yanıyor

ADANA hava durumu tahminleri de altüst etti. Kent alev alev yanıyor. Termometre 52 dereceyi gösterdi.

Rekor sıcaklarla boğuşuyor. Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasının etkisinin sürdürdüğü Adana'da termometreler 52 dereceyi gösterdi. Kentin sokakları tamamen boşaldı.

Adana'da 4 gün önce 41 derece gösteren termometreler bugün 52 dereceye vurdu. Sıcaktan bunalan gençler ve çocuklar sulama kanallarına akın ederek burada serinlemeye çalıştı.

SULAMA KANALINA AKTILAR

Boğulma tehlikesine rağmen sulama kanalına giren gençler, "Hava çok sıcak. Evde bunaldık bu yüzden gelip burada yüzüyoruz. Biraz tehlikeli ama biz kanalda yüzmeyiz burası akıntılı daha güzel. Hava sıcaklığı 55 dereceymiş yanıyoruz" dediler.

Meteoroloji ölçümlerine göre, Adana'da hava sıcaklığı bugün gölgede 41 derece, perşembe gününe kadar da 41 derece olacak. Hava sıcaklığı cuma gününden itibaren 34 dereceye kadar düşerek mevsim normallerine gelecek. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23