• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdurrahman Dilipak'tan canlı yayında 'başörtüsü' ve 'darbe' tartışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalar

Yeniakit Publisher
2021-01-05 20:58:00 - 2021-01-05 22:00:39

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Abdurrahman Dilipak'tan canlı yayında 'başörtüsü' ve 'darbe' tartışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalar

Gazetemiz yazarı Abdurrahman Dilipak, yeniakit.com.tr ‘Ülke Gündemi’ programı canlı yayınında Mehmet Özmen’in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

MUHAMMED SEYİTOĞLU / ANKARA 

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, yeniakit.com.tr “Ülke Gündemi” programı canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

  • Türkiye’de ‘darbe’ ve ‘suikast’ söylemleri ne manaya geliyor?

  • Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan provokasyonun amacı nedir?

  • Medyanın ‘kadın cinayetleri’ söylemi ve bu konuda yapılan tartışmalar toplumu nasıl etkiliyor?

Mehmet Özmen soruyor, Abdurrahman Dilipak canlı yayında yanıtlıyor.

Yeni Akit YouTube kanalımıza abone oldunuz mu?

Mehmet Özmen’in hazırlayıp sunduğu ‘Ülke Gündemi’ canlı yayınını takip etmek için Yeni Akit YouTube kanalımıza abone olabilir, soru, görüş ve yorumlarınızla programa katılabilirsiniz.   

Linki tıklayarak ABONE olabilir ve bildirimleri açabilirsiniz: 

https://www.youtube.com/channel/UCOzQ4-mIBpO-HZ2v18ndf2A?view_as=subscriber

Canlı Yayını İzlemek İçin: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZUKooUFrLVg&feature=youtu.be

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Öztürk ÖZİSLAM

Yine CHP yine SU KESİNTİLERİ. Aynı Nurettin SÖZEN dönemi gibi. Şimdi bunlar DUAYA karşıya yine ABD ye milyarca dolar verip hiçbir işe yaramayan YAĞMUR BOMBALARINI yağmur yağdırıyor yalanı ile getirirler. Dünyadaki en büyük istismar DİN istismarı değil BİLİM İSTİSMARI dır. Bilim istismarında trilyonlarca liralık pazar vardır. Hiçbir işe yaramayan ilaçlar hiçbir işe yaramayan makine alet edavat ve teçhizatlar BİLİMSEL KILIFLAR giydirilerel dünyaya sundular. Istanbul'u yine CHP aldı YİNE SUSUZLUK YİNE SUSUZLUK.

ümmet

o zata soruyoruz, 100 yıldır ne yaptığınızı iyi bildiğinizden kendi yaptıklarınızı karşı cenaha yapıştırıp yaygara çıkarıyorsunuz. ben dinsiz imansız laik kısacası islamla bağı olmayan vicdansızların beni yargılaması istemiyoruım. ne olacak şimdi? sen mi çoksun ben mi? kimin dediği olacak?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23