• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdulmetin Balkanlıoğlu Hoca'ya Belçika’da skandal gözaltı!

Yeniakit Publisher
2018-03-16 21:30:00 - 2018-09-24 21:42:58

Bir dizi konferans için Belçika’ya giden Abdulmetin Balkanlıoğlu Hocaefendi, Brüksel Havaalanı’nda skandal bir şekilde gözaltına aldındı. Akit’in uzun uğraşlar sonunda ulaştığı Balkanlıoğlu, “Sözde insan hakları, özgürlükler ve demokrasinin beşiği olan Avrupa Birliği'nin başkenti Brüksel’de eşimle birlikte sorgusuz sualsiz 12 saattir gözaltında tutuluyorum” sözleriyle tepki gösterdi.

HAKAN ÖZTÜRK / ANKARA - Bir dizi konferans için Belçika’ya giden Abdulmetin Balkanlıoğlu Hocaefendi, Brüksel Havaalanı’nda gözaltına alındığı öğrenildi. Akit’in uzun uğraşlar sonunda ulaştığı Balkanlıoğlu, “Sözde insan hakları, özgürlükler ve demokrasinin beşiği olan Avrupa Birliği'nin başkenti Brüksel’de eşimle birlikte sorgusuz sualsiz gözaltında tutuluyorum” sözleriyle tepki gösterdi.

TERÖR SEVİCİ BELÇİKA, ZEYTİN DALI HAREKATI’NDAN RAHATSIZ!

Türkiye’nin ‘Zeytindalı Harekatı’na ilk günden itibaren destek veren sohbetlerinde sürekli Türk güvenlik kuvvetlerinin yanında yer alan açıklamalar yapan Abdulmetin Balkanlıoğlu, Cuma Namazı kıldırmak ve Avrupa’da bir dizi konferans vermek için gittiği Brüksel’de eşi ile birlikte gözaltına alınması ve sorgusuz, sualsiz 12 saat tutulması skandal olarak değerlendirildi. Balkanlıoğlu’nun Zeytin Dalı Harekatı’na yönelik konuşmalarını için videolarını Belçika polisinin izlediği ve harekata yönelik açıklamalarından rahatsızlık duydukları öğrenildi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

12 SAATİ AŞKIN BİR SÜREDİR GÖZALTINDA TUTULUYOR

Bugün sabah saatlerinde İstanbul’dan kalkan uçakla Belçika’ya hareket eden Metin Balkanlıoğlu Hocaefendi’nin 12 saati aşkın bir süredir Brüksel Havalimanı’ndaki küçük bir polis odasında tutulduğu bildirildi. Belçika polisinin Balkanlıoğlu’nun gözaltına alınmasına yönelik hiç bir açıklamada bulunmaması ise ayrıca dikkat çekici olarak bulundu.

BELÇİKA POLİSİ AÇIKLAMA YAPMAKTAN KAÇINIYOR

Sabah 09:05 uçağı ile Belçika’nın Başkenti Brüksel’e hareket eden Balkanlıoğlu, saat 11:00’da havaalanında polisler tarafından gözaltına alınırken yaklaşık 12 saattir küçük bir odada tutuluyor. Alınan bilgilere göre, orada yaşayan Türk vatandaşlarının tepki göstermelerine rağmen herhangi bir işlem yapılmadan tutulduğu öğrenildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23