• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdullah Çiftçi sıradaki felaketi açıkladı: Haberler gelmeye başladı

Yeniakit Publisher
2020-09-28 16:47:00 -
Abdullah Çiftçi sıradaki felaketi açıkladı: Haberler gelmeye başladı

Stratejist Abdullah Çiftçi, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsün ardından meydana gelebilecek felaketi açıkladı.

Beyaz TV'de ekranlara gelen 'Ne Var Ne Yok?' programına katılan stratejist Abdullah Çiftçi, The Economist kapağını yorumladı.

Abdullah Çiftçi, The Economist'e pek itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, "The Economist’in kapağı 21. Yüzyılı ifade ediyor. Yeşil enerjiye geçişi ifade ediyor. Elektrik kesintilerine ilişkin herhangi bir yorum yapılmamalı. Dijital dünyanın temeli elektrik, yani elektrik giderse istenen şeyler olmaz. Dijital dünya artık elektriğe dayalıdır. The Economist’i çok abartmaya gerek yok" dedi.

Yeni virüsün domuzlardan insana geçebilen bir salgını doğuracağını kaydeden Çiftçi, "Yapay güneş çalışması var. Şu an Çin’de üretildi. Enerjiyi kendi yaptıkları güneşten yapmaya çalışacaklar. Dünyaya reset atmaya çalışıyorlar. Şu an yeni şeyleri yaşıyoruz. Domuzlardan insanlara geçebilecek bir virüs planlıyorlar. Hatta küçük küçük vaka haberleri geldi" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Maraşlı

Azcık imanı olan bu tür haberlere çok itibar etmez. Tamam gavur gavurluğunu yapsada , galaksileri elinde bulunduran Yüce Allah cc haşa alemde yok hükmünde olan dünyayımı başı boş bırakacak , Fazla abarmaya gerek yok , gavurun davulunu çalmayın

ucuz yorum

Söylediklerin doğru fakat Allah u Teala insarlara düşünme ve uygulama gücü verip imtihan edeceğini söylemiş. Bütün Dünya imtihandan geçiyor ve herkes istediğini yapıyor tüm bu olanlarda Kuran ı Kerim de kıyamet alametleri olarak geçiyor zaten
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23