• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

15 Temmuz gazileri Akit'e konuştu: O hainleri tankın namlusuna asarız

Yeniakit Publisher
2020-02-22 13:38:00 -

15 Temmuz 2016 gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde FETÖ'cü hainlere direnirken yaralanan Gazi Arif Bostancı, bazı çevreler tarafından dile getirilen 'darbe' iddialarına sert ifadelerle cevap verdi. Bostancı, "Bugün FETÖ'nün köpekleri tekrar sokağa çıkarak masum halka kurşun sıkacaksa şunu çok iyi bilsinler ki onları bu sefer canlı teslim etmeyiz." dedi.

 Taha Emre Özdemir   yeniakit.com.tr 

15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ'cü hainlere karşı vatanı savunurken yaralanan 15 Temmuz gazileri, yeniakit.com.tr Genel Yayın Yönetmeni İsmail Uğur'a konuştu. Bazı çevreler tarafından dile getirilen 'yeniden bir darbe girişimi olabilir' iddialarını değerlendiren 15 Temmuz gazileri, darbeci hainlere çok sert mesajlar verdi.

'Onları bu sefer canlı teslim etmeyiz'

"15 Temmuz gecesi sayın Cumhurbaşkanımız Türk milletini meydanlara davet ettiğinde nasıl sokaklara çıktıysak yine aynı şekilde meydanlara koşarız." diyen Gazi Arif Bostancı, "O karanlık gecede meydanlara elimizde sadece bayraklarla inmiştik. Bugün FETÖ'nün köpekleri tekrar sokağa çıkarak masum halka kurşun sıkacaksa şunu çok iyi bilsinler ki onları bu sefer canlı teslim etmeyiz." ifadelerini kullandı.

'Hainleri tankın namlusuna asarız'

15 Temmuz gecesi FETÖ'cü hainlerin adalete teslim edildiğini hatırlatan Gazi Bostancı, şunları söyledi:

"Eğer tankla gelirlerse onları tankın namlusuna asarız. Eğer silahla gelirlerse o silahı ellerinden alır ve kafalarına sıkarız. Şayet ellerinde kasatura varsa o kasaturayla boğazlarını keseriz. Bu hainler böyle bir şeyi göze alıyorlarsa bunu iyi anlasınlar."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

'Şehit olmaya hazırız'

15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara İl Emniyet Müdürlüğü önünde hainlerin ateş açması sonucu yaralanan Gazi Yaşar Gücenmez de "Türk milleti 15 Temmuz'da gece boyunca asker üniforması giymiş hainlerle mücadele etti. Darbe hayali kuranların sonu bu sefer 15 Temmuz'daki gibi olmaz. Allah'a yemin olsun ki onları yargıya sağlam teslim etmeyiz. Bin canım olsa bini de vatanım uğruna feda olsun. Biz şehit olmak için hazırız." diye konuştu.

'Kimse bu vatanı sahipsiz sanmasın'

15 Temmuz gecesi Şentepe'de emniyet binasının tarandığını görünce dayanamayarak sokağa çıktığını söyleyen Gazi Gökhan Tunç da yeni bir darbe girişimi iddialarına ilişkin şöyle konuştu:

"Biz 15 Temmuz gecesinde hainlerle mücadele konusunda tecrübe kazandık. O gece darbeci alçakları devletimizin yargısına güvenerek adalete teslim ettik. Eğer bir daha böyle bir ihanete girerlerse bu sefer onların cezasını biz keseriz. Kimse bu vatanı sahipsiz sanmasın."

'Bir saniye bile düşünmeden meydanlara koşarım'

15 Temmuz hain darbe girişiminde 2 kurşunla yaralanan Süleyman Eroğlu ise 15 Temmuz gecesi Şehit olmak niyeti ile sokağa çıktığını ifade ederek, "Allah göstermesin bir daha böyle bir girişim olursa bir saniye bile düşünmeden yine sokağa çıkarım. 15 Temmuz günü biz durumun gafiliydik. Ne olduğunu anlayamadık. O gün elimizde bayraklar vardı ama bu sefer meydana silahla çıkarız. O Pensilvanya'daki siyonist uşağının vatanı korumak için sessizce bekleyen milyonlarca askerden haberi yok mu?" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Arif34

Bu milletin yüz akı bu gençlere iyi bakmak lazım. Onlar yüreklerinden konuşuyor. Tankların gölgesinde postal yalayanlara hiç benzemezler.

hizipsavar

aaaa hizipci troller yazı yazmamış.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23