• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail güçleri Batı Şeria'da bir Filistinliyi yaraladı

Yeniakit Publisher
2020-05-12 14:46:23 -
 İsrail güçleri Batı Şeria'da bir Filistinliyi yaraladı

KUDÜS (AA) - İsrail polisi, işgal altındaki Batı Şeria'da bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla bir Filistinliyi gerçek mermiyle yaraladı.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Batı Şeria ile işgal altındaki Doğu Kudüs arasında yer alan Kalendiya askeri kontrol noktasında, kimliği açıklanmayan bir Filistinli İsrail polisi tarafından gerçek mermiyle vuruldu.

İsrail polisleri uzun süre yaralı Filistinlinin yanına kimseyi yaklaştırmazken, kontrol noktası geçici süreliğine çift yönlü trafiğe kapatıldı.

Filistin basını, vurulan Filistinlinin daha sonra İsrail güçlerince gözaltına alındığını, sağlık durumuna ilişkin bilgi bulunmadığını aktardı.

Öte yandan İsrail polisinden yapılan yazılı açıklamada, bıçaklı saldırı girişiminde bulunan bir Filistinlinin Kalendiya'daki kontrol noktasında vurulduğu belirtilirken daha fazla ayrıntı verilmedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İsrail güçleri, "bıçaklı saldırı girişimi" veya "araçla ezme girişimi" iddiasıyla Filistinlilere yönelik ihlallerini sürdürürken, insan hakları örgütleri İsrail'i Filistinlilere karşı yargısız infaz yapmakla suçluyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23