• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçişleri Bakanı Çiftçi ile YÖK Başkanı Özvar’ı ziyaret etti! Üniversitelerin huzur ve güvenliği için ortak çalışma

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İçişleri Bakanı Çiftçi ile YÖK Başkanı Özvar’ı ziyaret etti! Üniversitelerin huzur ve güvenliği için ortak çalışma

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ı ziyaret etti. Görüşmede üniversitelerin huzur ve güvenliği için YÖK ile ortak çalışmaların ele alındığı öğrenildi.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, görüşmeye ilişkin NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, üniversitelerin huzur ve güvenliği, gençlerin güvenli eğitim ortamında geleceğe hazırlanması ve İçişleri Bakanlığı ile YÖK arasındaki ortak çalışma alanları üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Gençlerin Türkiye'nin geleceğindeki önemine dikkati çeken Çiftçi, "Bilgiyle donanan, değerleriyle geleceğe yürüyen gençlerimiz, Türkiye'nin yarınlarını inşa edecek en kıymetli gücümüzdür" ifadesini kullandı. Çiftçi, nazik ev sahipliği dolayısıyla Özvar'a teşekkür etti.


YÖK Başkanı Özvar da paylaşımında, Bakan Çiftçi'yi ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, nazik ziyareti dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Özvar, yükseköğretim ile kamu kurumları arasındaki işbirliğinin güçlenmesine katkı sağlayacak verimli istişarelerin hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23