• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İftirada son nokta: Sümeyye Erdoğan IŞİD’e katıldı

Yeniakit Publisher
2015-07-22 17:03:00 - 2015-07-22 17:16:48
İftirada son nokta: Sümeyye Erdoğan IŞİD’e katıldı

Türkiye ile Terör Örgütü IŞİD’i yana yana gösterme çabalarını sürdüren uluslararası medya bu kez hedefine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan'ı aldı. İftirada sınır tanımayan güdümlü ajanslar "Erdoğan'ın kızı IŞİD'e katıldı" yalanını servis etti.

Uluslararası medyada Türkiye ve Erdoğan karşıtı yayınlar devam ediyor. Uluslararası ajans ve gazeteler, Türkiye'nin eli kanlı terör örgütü IŞİD'le işbirliği yaptığı iftirasını kullanıyor ve Türkiye'deki ulusal basın organları da bu iftiraya sarılıyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın da adını IŞİD'le birlikte anmaya başlayan çeşitli haberler ortaya atıldı.

SÜMEYYE ERDOĞAN’A ÇİRKİN İFTİRA

Amerikan Global Research sitesi, İran asıllı Fars Haber Ajansı (FNA), Suriye'nin Esed güdümündeki resmi haber ajansı SANA başta olmak üzere bir çok haber sitede yer alan "Erdoğan'ın kızı IŞİD'e katıldı" başlığıyla algı oluşturmaya çalışılan haberlerde, Sümeyye Erdoğan'ın IŞİD militanlarının Türkiye hastanelerinde tedavi görmelerine yardımcı olduğu yalanı ortaya atıldı.

İSPATI: İSMİNİ VERMEK İSTEMEYN HEMŞİRE

Şanlıurfa'daki hastanelerden birinde çalışan bir hemşirenin iddialarına dayandırılan haberler oldukça komik ve spekülatif. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ı defalarca hastanenin Şanlıurfa'daki merkezinde gördüğünü belirten hemşire; IŞİD'lileri tedavi eden tıbbi ekibin Sümeyye Erdoğan'ın başkanlığında olduğunu öne sürdü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Türkiye

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23