• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’nin dönüşümü

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa

Resûle Doğumu kutlayan Cihat edenden üstün mü.? savaş edenleri, derece itibariyle, savaştan geri kalanlardan üstün kılmıştır. Diyanet Yeni 4-Nisa Ayet:95 (95-96) Mü’minlerden özür sahibi olmaksızın (cihattan geri kalıp) oturanlarla, Allah yolunda mallarıyla, canlarıyla cihad edenler eşit olamazlar. Allah, mallarıyla, canlarıyla savaş edenleri, derece itibariyle, savaştan geri kalanlardan üstün kılmıştır. Gerçi Allah (mü’minlerin) hepsine de en güzel olanı (cenneti) va’detmiştir. Ama mücahitleri büyük bir mükâfat ile kendi katından dereceler, bağışlanma ve rahmet ile cihattan geri kalanlara üstün kılmıştır. Allah, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.
  • 11 Gün Önce

Kanber

Selamlar Allah'ımıza hamd Resulüne salat ve selam olsun. Fatihler, Selimler, Muhteşem Süleymanlar, Recep Tayyip Erdoğan, Akşemsettinler, Prof. Aziz Sancarlar, Prof. Fuat Sezginler, Selçuk Bayraktar,a saygılar. Mehmet Akif Ersoy, Necip Fazıl Kısakürek ve Nurettin Topçu gibi üstadlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Sizden de Allah razı olsun.
  • 11 Gün Önce

İsmetullah Güler

Tebrikler Tebrikler Allah'a şükür bugünleri de görüyoruz daha güzel günler görürüz inşallah değerli yazarımızı da ve Pendik milli eğitim müdürlüğünü de tebrik ediyorum.
  • 11 Gün Önce

Veli.

Okulda olmazsa maneviyat. Hayatı olur berbat. Bu yoldan dünmezlerse. Sonunda derler heyhat.
  • 11 Gün Önce

Nahit sazoglu

Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor İncirlik ve kürecik üslerini acilen kapatilmaliyiz tam bağımsız Türkiye güçlü Türkiye ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz raylı sistemler geliştirmeliyiz yük ve yolcu taşımacılığında acilen demiryollarına geçmeliyiz demiryolları toptan tüfekten daha mühim bir emniyet silahıdır tulomsas tudemsas TÜVASAŞ çok uluslu şirket yapmaliyiz
  • 11 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23