• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Güler yüzlü olmanın faydaları

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali Erkan

Kıymetli doktor ne güzel yazmışsın tebessüm sadakadır. Gülümseme hiçbir yüzde çirkin durmaz! Teşekkür eder muhabbetlerimi sunarım!
  • 8 Ay Önce

Kanber

Selamlar hocam. Allah razı olsun. Gülen yüzünüzden, tatlı dilinizden, gülücüklü sözcükler bizi mutlu etti ve bu konuda bilgilendirdi. Allah hepimize sağlıklı mutlu günler nasip eylesin.
  • 8 Ay Önce

Nahit sazoglu

Hocam çok güzel bir yazı sizi tebrik ediyorum pozitif enerji verir gulmek
  • 8 Ay Önce

Hikmet Yılmaz

DERTLERİMİZLE DERTLENİN. ( BALLI EMEKLİ MEBUS MAAŞINA SON VERMEYİ,DANIŞMANLIK KİSVESİ ALTINDA 15-20-100-130 BİN LİRA MAAŞ ALANLARI, TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MAĞAZALARININ İSTENİLENİ VEREMEDIĞİNİ MAKAM ARACI İSRAFINI, MUHALEFET VE İKTİDAR BELEDİYERİNDEKİ YOLSUZLUKLARI VS. VS KONULARI YAZACAĞINIZA DERE KENARINDA DOLAŞIP DURUYORSUNUZ. " İT KIŞ'I GEÇİRDİ AMA GEL İTE SOR NASIL GEÇİRDİ."
  • 8 Ay Önce

Ramazan

Kışı nasıl geçirdiniz...?

Hikmet Yılmaza cevap

Sen önce kendinle barışık olmayı öğren, anlaşılan,bu küstahlık senin vücudunu esir alıp, daha doğrusu genlerine işlenmiş hikmet efendi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23