• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu iş zor, zorlardan da zor… 

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ali dama

Anlatılanlar doğru lakin bunun bir arka planı var. Hiçbir beşere nasip olmayan büyük hadiseye gitmek gerek. Bunun için Miraca gitmek gerek. Sidretül Müntehaya. Açılan perdelere. Ayan beyan görünenlere. Hud Suresindeki bütün tezahürlere. Bir beşerin taşıyamayacağı görüntüler, hakikatler, hikmetler... Kutlu elçi yüce Allah'ın yardımı ile gördüklerini gördü ve ağır yükü omuzlarında hissetti.
  • 3 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK HOCAM. 1444.YIL OLDU MÜSLÜMAN OKUMUYOR. ALLAH C.C HAZRETİ MUHAMMED MUSTAFA SAV HÜRMETİNE KURAN'I KERİM'E DE BİRLİĞİNE DAVET EDİYOR İNŞALLAH OKURUZ. MEZARDA ÖNCE..
  • 3 Yıl Önce

Okur

Doğruluk ve istikamet inanan insanlara ve özellikle yöneticilerimize lâzım. Lâfla değil uygulamalalarında görmek gerekiyor. O zaman özü sözü bir olur.
  • 3 Yıl Önce

Cevap hakkı

Okura Özü sözü bir olan doğruluk lafta değil özü sözü bir olanRecepTayyipErdoğandır Tescillidir

Hak’kın gür sesi Latif Erdoğan

Ey F.G.’ne iradesini teslim etmiş zavallılar! Buda’ya tapan milyar insanlar dahi kendilerini istikamette bizleri ise dalalette biliyorlar. O halde tuttuğunuz yolu Kur’an ın mihengine vur. Bediüzzaman ın Tarihçe i Hayatını oku. Senin adamınla mukayese et. Azim farkı gör. Elhamdülillah.
  • 3 Yıl Önce

Mehmet

Allah razı olsun güzel yazı olmuş
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23