• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demirtaş’ın, Başbakan Davutoğlu’na hakareti!

42 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ABC

Barış yarkadaş yazıyor, inanmıyor, yazıyo, eren erdem, gürsel tekin, vs. Lbekaroğlu (utandığını söylüyor) Betül sayan'ı yalancılıkla suçladığından dolayı,diğerleri yazdıklarını sildiler, chplilerin gurubunun haberi yok. ekremin balıkçıda olduğunun.
  • 2 Yıl Önce

Cemşit

Temel reisi bıraktın şimdide Ahmet Davutoğlu namı saraladin Ali bey. Böyle hiç tat vermiyorsun uyarayım. Temel bey ile uğraşmak senin en aslı vazifendir. Lütfen kendinize geliniz.
  • 2 Yıl Önce

xyy

Şimdiye kadar, İSTANBUL, İSTANBUL olalı böyle bir sorumsuzluk görülmemiştir, NE demek meteoroloji uyarıyor, biri balık keyfinde ingilize gösteriyor maharetini, biri isviçredemi??? YUH ya YUH araba içinde karda yolda iki semt arası 24 saate yakın çıldırmamak lazım 
  • 2 Yıl Önce

xxy

Kırızi yönetmesi gereken ekrem, eğlencede, kar küreme aracını yemeğe giderken orada iken, dönerken İstanbul'a değil kişisel özel kendine kullanıyor.
  • 2 Yıl Önce

ismi

Kar küreme, araçları, ekrem in konvoyunda görev yapmaya gitmişler, 3 SAAT Sarıyerde balıkçıda TÜRKİYE'NİN, ingiliz elçisi ile berabermiş. 3 SAAT tespit edilmiş. ingiliz elçisi ile
  • 2 Yıl Önce

Nuran Derves abla

Norveç hangi alanda 100 yıl ilerde? Bu batı hayranlığı jön Türklerden kaldığına göre siz 150 yıl geride olmuş olmayın!
  • 2 Yıl Önce

Nuran hanım norveçe afganistana gitmeye gerek yok faydası yok insanların gitme imkanıda yok

Böyle örnnekle neyi ögrenek. çalışıp ülkeyi büyütek bizde konuşma var tek ülkeye bakınca gözünde mertekmi var.
  • 2 Yıl Önce

Hamit GÜLEÇ

Muhalefet partileri artık ne dediklerini bilmiyor.sayın Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı gözlerini kör etmiş.millet Tayyip Erdoğan'a gönülden bağlı.bunu hazmedemiyorlar.
  • 2 Yıl Önce

Nuran Devres

Zamanda yolculuk çok kolay. Herkes yapabilir. Atla uçağa 5 saatte Afganistandasın. 1500 yıl geriye gitmiş gibi olursun. Ya da bin uçağa 5 saatte Norveçe git. 100 yıl ileri gitmiş olursun.
  • 2 Yıl Önce

2 haberden biri ekrem

sıkıldık valla
  • 2 Yıl Önce

Memiş

Asım afferin sana
  • 2 Yıl Önce

Mustafa

Ne güzel gündem seçiyorsun sen öyle Ali bey.
  • 2 Yıl Önce

Başkent

Demirtaşın pili bitti, Davutoğlu için aynı şeyi söyleyemeyiz.
  • 2 Yıl Önce

Karadeniz

S. Demirtaş'a isteyerek bilerek yardım eden bu millet düşmanlarına ne desek anlamazlar. Bunlara oy veren alnı secdeli kullarına Allah akıl versin.
  • 2 Yıl Önce

Levent Algün

Karahasanoğlu ! Diğer TV kanallarına da çık .Allahaşkına .Davayı savunduklarını söyleyenlere ,dava nasıl savunulurmus göster Tebrikler
  • 2 Yıl Önce

Bu doğrumu Ali bey

Uluslararası Şeffaflık Derneği, Yolsuzluk Algı Endeksi 2021'i açıkladı. Buna göre Türkiye, 2021'de 10 sıra gerileyerek 180 ülke içinde 38 puanla 96. sırada yer aldı. Türkiye, son 10 yıl içerisinde en çok puan kaybeden ülkeler arasında yer aldı. 2013 yılı ile kıyaslandığında ise Türkiye 12 puan kaybederek 43 sıra geriledi. Araştırma metodolojisine göre 0 puan en yüksek yolsuzluk algısına, 100 puan ise en düşük yolsuzluk algısına işaret ediyor. Uzmanların, sivil toplum örgütlerinin ve iş dünyası temsilcilerinin kamu kesimindeki yolsuzluğa dair algılarını yansıtan Yolsuzluk Algı Endeksi'nde Türkiye 2021 yılında önceki yıla göre 10 sıra geriledi.
  • 2 Yıl Önce

bir

PEKİ, İBB NE KADAR kaç TL ödeyecek, İSTANBUL'U NE HALE getirdi.  
  • 2 Yıl Önce

Vazgectik 2000'den, siz 200 Euro verebiliyormusunuz?Hayir, niye cunku o her şey çok güzel olacak dedik! Siz seçtiniz kardeşim derse, ne diyeceğiz

Yunanistan’ın başkenti Atina’yı diğer kentlere bağlayan Attiki Odos otoyolunda yaklaşık 12 saat mahsur kalan araçlara otoyol şirketi tarafından 2 biner Euro tazminat ödenmesi talimatı verildi.
  • 2 Yıl Önce

Salihce

Madem başladın, Bahçeli’nin Erdoğan a dediklerini de yarın yazarsın gari!! Bahçeli bugün doğru yere vardı. ama olsun. biz geçmişe takılırız. Bugün mü? bugün Davutoğlu ile Demirtaş, birbirleri ile kanka mı? millet için bir yerde buluşorlyar mı? yoo. Onların ortak derdi, erdoğan'ı indirmek, indirdikleri an, kavga başlayacak. ülke benim, yok benim.. Bahçeli ile erdoğna öyle mi yapıyor. Ülke benim,yok benim diye kavga mı ediyorlar
  • 2 Yıl Önce

Mustafa Kemal Atatürk'ün Sivri Süngüsü!!!

Nihal, sen trol oldugunun anlasildiginin farkinda degilmisin, yoksa takmiyormusun bu kounuyu hic:-)
  • 2 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Suç çakma ülkücü Meral'de değil. Onu mv.likle onurlandıran Bahçeli'de. Suyun ötesinden gelenlerden bu ülkeye hayır gelmez..
  • 2 Yıl Önce

Bir konuşmacı özgürlügün tarifini yaparken metrobüste sıgara içerken, sigara içemezsin diyene ben özgürüm deyince rahatsız olan mmetrobbüsden iniyor

iki kız sosyal metdiyada birbirine hakaret ediyor çünkü ögür. diyor bu özgürlük deyil hayvanlık. 
  • 2 Yıl Önce

Azad

Bu ay faiz inmedi nas vardı ne oldu, faiz netice enflasyon sonuçsa faiz inerken enflasyon neden çıktı,en ucuz benzin bizde ise her gün neden zam geliyor, tarım kredi kooperatiflerinde satılan yağa bir hafta içinde neden yirmi lira zam geldi, süt bakanlığa bağlı neden zam yapılıyor, doğalgaza, elektriğe, neden bir yıl içinde minik minik de olsa sürekli zam yapılıyor, Bide bunları yazma cesaretin olsa ,yada yazmana sebebini hadi Allah biliyorda kul da bilse güzel olmazmı Ali bey, biraz insaf, biraz vicdan ve biraz empati yap lütfen, saygılarımla...
  • 2 Yıl Önce

HOMOTOKMAKUS

Bir insan Sedef Kabas a Meral Aksener e Ahmet Davutoglu na Abdullah Gule Selehaddin Demirtas a Abdullative Senere Ugur Dundar a ve benzerlerine bakinca ciddi bir sekilde dusunmeye basliyor : "Acaba dunyanin sahibi psikopat elitlerin insanlari transhumanism projesi ile veya direk bir sekilde yok etmeyi bir zorunluk olarak gormelerinde ve bunu planlamalarinda bir haklilik ve gercekcilik payi olabilir mi" diye
  • 2 Yıl Önce

BİR

Rahmetli Hasan Karakaya, Ağabeyimizden sonra sizin yazılarınızı okuyorum, çizginizi kaybetmezsiniz inşALLAH, sağ olun.
  • 2 Yıl Önce

volkan

Bunlar şer ittifakları, pislik yuvaları... bunlar dünyevi çıkarları için ruhlarını şeytana satanlar... ALLAH KORUSUN... ALLAH Bir insanı Şaşırtırsa artık ona yardım edebilecek hiç kimse yoktur!!! REZALETİ GÖRÜYOR VE HALA UYANAMIYORSUNUZ!!! ÜLKÜCÜYÜM DİYEN BİR KADIN BU ADAMLARLA KAHVALTI HAYALİ KURUYOR!!!! ALLAH korusun işte bu şaşırmış... kim yola getirebilir???
  • 2 Yıl Önce

Nihal

Ekrem tüm kanallara çıkmış çalışıyorum diyor engelleniyorum demedi HAYRET!Tamam çalış görüyoruz ama şu ayrıntıya niye girdi Mahmutbey gişeler ve Basın express bize ait olmadığı halde oraya bile hizmet veriyoruz demek ne demek bu ili kavşak ortak kavşaktır niye bu ayrıntıya girdi amacı neydi yani tarafsızlığına vurgu yapıyor iyi hoş ama 20 yıldır İBB Ak partide iken orası bizim cephe burası bilmem ne cephe diye hiç ayırmadı bu detay şaşırtıcı ne kadar dışına diline vurmuş yazık
  • 2 Yıl Önce

Asım,ın nesli

Bir tarafta anasından emdiği süte ihanet edip ben 3 yıldır Müslüman değildim diyen tahsilli Enes kara ve gezi ihaneti sırasında elindeki sapan Kaya ile ekmek almaya giden berkin elvan, diğer tarafta pkklı teröristler tarafından kalleşce şehit edilen eren bülbül ve selahattin Demirtaş isimli terörist tarafından sokağa salınan hdpli itlerin linç ettiği yasin Börü, işte akparti ve chp arasındaki fark budur, akparti eren bülbül ve Yasin Börünün imanını inançını yüceltmek için siyaset yaparken, chp ise o imanı ve inançı ortadan kaldırmak için fitne fücur siyaseti yapıyor.
  • 2 Yıl Önce

Orhan İnan

SİYASETİN ENDEK DÖNDEK YAPILDIĞI BAŞKA BİR DÖNEM OLMUŞ MUDUR, BİLMİYORUM AMA TARİH BUNLARDAN HİÇ İYİ BAHSETMEYECEK..BİZLER BU GÜNLERİ ÜZÜNTÜ İÇERİSINDE HATIRLAYACAĞIZ..TEKRAR ETMEMESİ İÇİN DUACI OLACAGIZ..ERDOĞAN KİNİ BU KADAR MI SAVRULMAYA YOL AÇARMIŞ.
  • 2 Yıl Önce

Sedat X

Ali hocam, konu ile alakalı değil ama, Sezen Aksunun Avcı şiirine karşı yazdığım. KANADI KIRIK SERÇE şiirimi gazetenizde yayınlarsanız sevinirim. KANADI KIRIK SERÇE Avcı seni üzemez Lakin, sen bizi çok üzdün Anne, babamıza hakaretin Ne büyük bir acı Avlanmaya değmez avmışsın Dur bakalım. Avcı seni sezememiş, bizde Sezen Zaten dilindir, esas bizi üzen Anne, babamıza hakaretin Ne büyük bir acı Hepimiz yolcuyuz, Han yıkılacak Mahşerde bunun hesabı sorulacak Gör bakalım Avcı öldüremez seni Kanadı kırık serçe Zaten öldün sen gönlümüzde Sesin, sazın ve sözünle Sen derken, Sen bir zamanlar herkestin.
  • 2 Yıl Önce

Mustafa Kemal Atatürk'ün Süngüsü

Europe'dan Thunder gibi yorum yazan Earphone'lu Nihal Bey ve biraz sonra yorum yapacak Nur Bey'in yorumlarina katiliyorum, ama gulmekten:-)
  • 2 Yıl Önce

Bir

Eyüp rumuzu ile yazan kardeşim, gerçekten doğru yazdığınız yorum, tescilli yalancı lgbtci işbirlikçi chpkklı ekrem müdafanın lgbtci kursu açıp, lgbt renkleri ile perdesi olan anaokulu açtı, kursu birde Cuma selam arası açtı, Fatiha suresi ile nasıl dalga geçtik lerini gördüm. CHPKKLILARIN.ssolcular, azınlıklar İslâm düşmanları şu yüzüne çıktı. Casuslar ortaya çıktı, YALNIZ Meclistekiler, DİNİ DEĞERLERİMİZE saygı duyacak kişiler olmalı, kanunlarla düzenlenmesi GEREKİR.
  • 2 Yıl Önce

Özgürlük diye birşey yok özgürlük sadece seçme imkanına sahibiz

oy vermede yemekde kendi istedini yaşamada kıyafetde bir yemegin kokusunnu aldıgında onun peşinden gideriz işte özgür seçenek, özgür özel gibi konuşmak deyil.
  • 2 Yıl Önce

Bildigimiz sezen aksu, son şarkı sözünü kürtce ermenice yahudice beş altı dile çegirmiş sen benim dilimi koparamazsın ben halkım kim hancı kim yolcu 70, lik kokana saygılı olsana

Ne gerek var 6 dile şarkıyı çevirmeye türkiye yetmedi dış ülkelerden de destek bekliyor dünya lideri sanki dış ülkelerede karalamak hatayı önce içimzde aramalıyız yaramızı kendimiz sarmalıyız yoksa beyaz elbiseye kara yamayız öyle olmasa yazmayız.
  • 2 Yıl Önce

Erol Gündüz

Allah razı olsun çok güzel tespitler.İçerde dışarıda askerimize ve polisimize kurşun sıkan hainlerin ve onlara gönlünden bile olsa destek veren zalimlerin Allah belasını verecek.Yıktıkları ocaklardan gelen ahlar onları ve destekcilerini iki cihanda rezil edecek.Hiçbir haine af olamaz olmamalı.
  • 2 Yıl Önce

Mustafa

Imanlı ölene her gün beddualar etsen zarar veremezsin. Imansız ölene her saat hatim indirsen faydası yok.
  • 2 Yıl Önce

Nihal

Ben anlamıyorum nedir bu çifte standard?Semra güzel ile Selahattin Demirtaşın ne farkı var biri sevgilisi ile diğeri kardeşi ile terörist şalvarı giyerek pozlar veriyorlar bu gün Meral Akşener Semranın fezlekesine evet diyeceğiz diyor Demirtaş tutuklu olmasın kahvaltıya bekliyorum diyor.Davutoğluda Meral gibi iki yüzlü sonuçta Davutoğlu diyecekki ben fetö terör grubundan Demirtaş diyecekki bende pkk terör grubundan ikimizinde ortak yanı hainlik,teröristlik deyip anlaşırlar.Tekrar ediyorum Meral;Semraya gelince farklı Demirtaşa gelince farklı tavır alıyor neden?Semra ilede kahvaltı yap hatta avukatlığını yap tutuklanmasın de değilmi Demirtaşa yaptığın gibi çünkü ikisininde farkı yok Meral için farkı ne acaba yoksa erkek olmasımı:)))))Ben bu iki terörist arasında hiç zerre fark görmüyorum.
  • 2 Yıl Önce

Eyüp

Onu bunu bilmemde biz Türkiyenin içten ve dıştan bu kadar kuşatıldığını içimizde ataturkçü ve devrimci adı altında ne kadar ermeni Yahudi rum masonlar lezbiyen ve homolar mimar odaları barolar birliği tabipler birliği gibi örgütleri ve islam düşmanlarını önce Allah sonra RECEP TAYYIP ERDOĞAN SAYESİNDE ÖĞRENDİK
  • 2 Yıl Önce

İnce

Düşmanında namuslusu,bunlar yedikleri kabı pisleyen,çıktıkları evi taşlayan şereflerini devletlerinin sırtında gören oldukça ş....yoksunu.Madalyanın öteki yüzü bunlara görev veren iki kaz versen birini kaybedecek derecede kifayetsiz insanlara nasıl görev verilir.Yinede boyları ve kiloları belli olacak.O zamana kadar konuşsunlar bakalım,meydan boşken.
  • 2 Yıl Önce

Chp oku altı parola kahvaltı

onlarında var bir saltanatı, degişmeyen fıtratı. öyle, algı yapıyorlarki sanki uzaya füze fırlatdı yalan öyle sahibini geri döner vurur tükürdüklerini yalatdı. piyasa dolar ekonomi büyük fırsatdı hakarete sarılılan, söyledini inkar edip geri adım attı, sahnelerde büyük yalanlar standapdı saz çaldı hikaye anlatdı sahte rapor ile türkiyeyi aldatdı.
  • 2 Yıl Önce

Ali Gülüser

Elerine yüreğine diline sağlık kardeşim..tam isabet (das ist passiert) her zamanki gibi..devam..
  • 2 Yıl Önce

şüayıp

Menfaata dayalı, değişken dostluklarda hayır yoktur.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23