• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elma dersem çık, armut dersem erken seçim!

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Necati

Adam yazmis yakisikli TV de gösterdiğin performans süper diye , TV yi nerenle izliyorsun birader, yakisilinda bilgi olmadigi için sürekli konuşmalar arasına girip boş konusmaktan başka bir bildiği yok, şamar oglanina dönüyor , yazık ben üzülüyorum haline.
  • 3 Yıl Önce

batuhan

haci yakisikli new york yazmasini ogrendinmi
  • 3 Yıl Önce

yakışıklı

almanya da kuyruklar var diye yaz. daha bir inandırıcı olursun.
  • 3 Yıl Önce

sedat

Parlementer sistem tam yalan ve kaos. Geçmeleri imkansız.  
  • 3 Yıl Önce

sedat

Sayın Yakışıklı sizi tebrik ediyorum. TV tartışmalarında gösterdiğiniz performans süper. E. Şen ve benzerlerini bile susturup cevaplamanız çok güzel. AK parti temsilcileri bile bu kadar performans gösteremiyor. Bugünkü H.Globaldeki AH Fırat’a cevaplarınızda çok güzeldi.  
  • 3 Yıl Önce

Mehmet HATİPOĞLU

Hükümet neyi nasıl yapacağı konusunda yalpalamaktan vaz geçmeli.
  • 3 Yıl Önce

Gerçekçi

HDP li bazı dingiller Kürtlere demokrasiden, barıştan söz ediyor. Yahu bu ülkenin turizm işletmeciliğinden, büyük şehirlerdeki pazar esnafına kadar yüzde sekseni Kürtlerin elinde, Kürt işadamından geçilmiyor, evladım bu ülkede Zaza, Çerkes, gürcü, abaza, Arap, Süryani, keldani daha niceleri yaşıyor. Siz Allah'ın özel kullarimisiniz. Herkes kardeşçe hayatını sürdürmeye çalışıyor. Kürtçe bile bilmeyen sırf m.vekili olmak için Kürt olmaya çalışan bu angutlara Kürtler aldanmasin.
  • 3 Yıl Önce

Bahtiyar Yılmaz

Muhterem Hacı bey kardeşim; Çözüm sürecine karşıyız, megri megri diyenlere vereceğiniz, cevap; Tamam, peki; şimdi devlet pekeke ile savaşıyor, canı ile kanı ile, Aybüke öğretmeni ile Ereni ile askeri polisi ile... Peki şimdi neden desteklemiyosunuz bu savaşı Bir de çözüm sürecinin destekçileri eski Akepeli sn Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu ile neden berabersiniz... Siz çözüm sürecine karşı değilsiniz. Çünkü çözüm sürecini savunan sol librallerin, baticilarin hepsi partimizde, deyip hatırlatın.. saygılar
  • 3 Yıl Önce

Can

devlet televizyonunda öcalan cikmasi demek ki seni hic rahatsiz etmemis. Demokrasi anlayisin da Cin e daha yakin oldugu ve bati nin anlayisindan korkar oldugunu yaziver. Demokrasi sirf sandik demek degildir. Özgürlük ve vatandaslik haklari ne ala.
  • 3 Yıl Önce

muhalefet

ağzına layık yakışıklı kardeşim bir AK Partiyi hatalarından dolayı uyaralım halk arasında o saydığınız muhaliflerin hepsi birlik yapmış propaganda yapıyor şu aşı ve test zorunluluğu insanların şehirler arası araçlara binenememesi vebazı yetlere girememesi saçmalığınıda ulaştıralım yetkililere yani bizimkilerininde herdediği ve her yaptığı doğru değil.
  • 3 Yıl Önce

Bakın Hacı bey

Süresiz nafaka süreliye dönmezse,ortak velayet gelmezse,6284 çöpe atılmazsa,kadın istihdamının abartılı teşviki kalkmazsa,kreş teşvikleri kalkmazsa,evlilikler teşvik edilmezse,boşanmalar zorlaştırılmazsa,zina suç sayılmazsa daha oy vermeyecegiz.Biz az değiliz.
  • 3 Yıl Önce

Okur

Eskiden etken seçim yerine "ordu göreve" diye çağrılar yaparlardı. Erdoğan halkla birlikte orduyu darbe eder durumdan çıkardığı için "erken seçim" nakaratını tekrarlamaktan başka olanakları kalmamıştır.. Halka anlatacak bir şey kalmadığı için "erken seçim" çağrıları ile yetiniyorlar. Ordu hala darbe yapabilseydi bol bol "ordu göreve" derlerdi. Mesela artık "Erdoğan dincidir" veya "karısının başı kapalıdır" gibi şeylerde söylemiyorlar. Muhalefetin, Kemalistlerin artık dini ve dincileri hedef alma, karalama imkanıda kalmamıştır. Şimdi muhalefet Erdoğan'dan daha fazla dinci görünmek için çaba göstermektedir. Arasıra "diyanet başkanı niye dua okuyor" deselerde sonra vazgeçiyorlar, fazla büyütmüyorlar. Kılıçdaroğlu artık yaşlıdır 'ölmeden şu Erdoğan'ı iktidardan indirelim' diyede sık sık erken seçim istiyorlar. Kılıçdaroğlu, AKP'lilerinde oyunu almak için mezhebini bile degiştirir durumdadır. Yakında Kılıçdaroğlu ve Akşener seçim çalışmasını başörtüsü takarak yapabilirler. Meral Akşener başörtüsü takar Kılıçdaroğluda sakal bırakıp elini açarak dua eder görünebilir.. Kılıçdaroğlu eski kemalist ve eski bürokrattır sağcınında, solcununda, kemalistinde, dindarında oyunu nasıl alacağını bilir. Tek sorunu "Z" kuşağının oyunu nasıl alabilirimde onun içinde plan geliştirmekte. Bazen "ögrencilere daha fazla yurt açacam, boğaz içine niye rektör atadın" gibi sözleri veya vaatleri sırf"Z" kuşağının oyunu almak için yapmaktadır yoksa daha fazla yurt açacağından veya kendisi rektör atamıyacağından degildir. "Güçlendirilmiş parlamenter" sistemde darbeler olurmu olmazmı? onuda tam olarak bilmiyoruz. "Güçlendirilmiş parlamenter sistemde" başörtüsü yasakmı serbestmi olacak? Henüz bilmiyoruz.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23