• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Bin yıl sürecek” dediler, sürüyor...

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Arafat mina

Teşekkürler gerçekten doğruları dile getirmişsiniz ağzınıza elinize sağlık bugün aynen 28 şubat mağduriyeti devam ediyor mağdur edenlerde seyrediyor ve biz kazandık diyorlar gerçekten kazandılar L.G.B.T.ciler lezbiyen ciler kademciler kıblesi batı olanlar batı hayranı seküler ataist kapitalist yok z kuşağı .......bilmem kim hepsi bayram havasında yine mağdur olanlar 28 şubatta mağdur edilenler dır.
  • 5 Yıl Önce

Ali rıza

Bu millet sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı daha çok arar bu yorumları okuyunca bu aklıma geldi , Arab’ın örf ve adetini din sanan okuyup öğrenme zahmetine katlanmayan kulaktan dolma bilgiyi bilgi kabul eden bu zihniyetle , okuduğunu anlamayan bu zihniyetle , tarih bilmeyen tarihi olayları cumhuriyet düşmanlarından., Türk ün istiklalini içine sindiremeyenlerden , yalanı doğru gibi söyleyenler inanarak , kendine yol çizerse ki öyle , devleti kim yönetirse yönetsin işi çok zor , Hz Ali der ki cahil seninle konuşursa selam ver geç , onu muhatap alma , zor iş bunlar , Suudiarabistan duruyor şimdi Taliban’da var. , neden bu ülkelere değilde , Avrupa’ya ABD ye herkes okumaya yerleşmeye gidiyor,
  • 5 Yıl Önce

Yavuz

SOLYANDANCARKLİTAİFE. .............. BELKİ HAKLISINIZ. BİZLERİ INANCIMIZ.İNSANLIĞIMİZIN GEREGI BU DARBECİLERE SADECE LANET EDİYORUZ. .ELİMİZDEN NE GELİR. BELKİ ADALET YARGI HAKİM SAVCI VARDIR. HESAP SORULUR.
  • 5 Yıl Önce

sos

30 bin yıl sürse ne olur ?
  • 5 Yıl Önce

Şahin 66

Evet yirmi sekiz Şubat müslüman insanların üzerinden silindir ğibi ğeçti ve ak partinin kuruluşu ğerçekleşti şimdi aşı dayatması ile yeni bir dönemin kapısı aralanıyor lütfen bu zulümü yazılarınızda dile ğetirin
  • 5 Yıl Önce

Nuri Karadeniz

Batı Çalışma Grubu’nun generalleri başlarını kaldırırlar. İsrailli hemen masaya doğru ileri çıkarak bağırır. Haman: İndirin başınızı, eğin! Generaller başlarını hemen eğerler. İsrailli de arkasına yaslanır. Haman: Başlarınızda hep eğilecek, eğik kalacak ve eğik duracak, yere bakacak. İşte böyle! Haman tekrar eksi halin dönerek konuşmasını sürdürür; Haman: Sincan’da maketten de olsa, bir minyatür de olsa, bir Mescid’i Aksa var. Belki bir hayal var, belki bir düşünce var, belki de bir uyarlama var. Var ya sonuçta, önemli olan da o! O maketten, minyatürden Mescid’i Aksa yıkılacak! 28 Şubat Mescid’i Aksa ile başlayacak. 
  • 5 Yıl Önce

misafir

Aşı dayatmasının 28 şubattan ne farkı var? 28 şubatta ikna odaları kuruldu, mobing uygulandı. Şimdi de aşı ikna odaları kuruldu, pcr mobingi uygulanıyor...
  • 5 Yıl Önce

Okur

Başörtüsü yasağının kaldırılması milli bayram olmalıdır. Baş örtüsü için yüz yıldır mücadele eden kadınlarımızın, anne ve kızlardeşlerimzin başardıkları günü milli bayram yapmalıyızki gelecek nesiller böyle bir yasak olduğunu böyle bir mücadele olduğunu bilsinler.
  • 5 Yıl Önce

Gerçekçi

Muhafazakârlar kendilerini muhafazadan aciz. Kendilerine eziyet eden yeri dibine soktukları yüzüne tukurdukleri karıları başörtülü diye kendileriyle alay edilen başta Abdullah Gül, bebecan adını unuttuğum Davutoğlu kucaklarında oturmuyor mu ve yeni nesil bunu görmüyor mu zannediyorsunuz.
  • 5 Yıl Önce

osmanlı kartalı

çetin doğan denen ... yağlı kazığa oturtup  ...insani muamele yapılmamalı bu adi küstah kefere..
  • 5 Yıl Önce

sahici

EVET SÜRÜYOR. BU GİDİŞLEDE MİLYOM YIL SÜRER. onların davası neydi başta tesettür olmak üzere islam düşmanlığıydı. onların yapmak isteyip de yapamadıkları icraatların çoğunu bu iktidar onların izinden giderek yapmadı mı? zinayı kim serbest etti, başı bacağı açık kadınları kim bakan, vekil, başkan genel müdürü vali vs, yaprak örtülüleri ikinci sınıfa itip açıklığı destekledi?? aileyi yok etme, evlenmeyi kaldırma, lutiliği destekleme, kadınları çalışmaya sokağa ve ahlaksızlığa zorlama yasası olan 6284 ü kim çıkardı? her şeyden önce bu sürecin en kilit adamı BAHÇELİ değil miydi. şimdi iktidar yapılmadı mı?? o istemese 28 şubat OlURMUYDU ??. adam doğru söylemiş. 28 şubatın en baş sorumlusu planlayıcısı ve başı DEMİREL Dİ. askerleri perde arkasından o kışkırtıyor ve açıklamalarına destek veriyordu. o istemese bu gün olduğu gibi asker kışlasına çekilmek zorunda kalırdı. TABİİ OLARAK DA BU GÜN AK PARTİ İKTİDARI DA OLMAZDI. NASIL SEÇİMLERDE YANLIŞ ADAY YANLIŞ İCARAATLARLA İSTANBUL SEÇİMLERİNİN TERÖR PARTİSİNE TESLİM EDİLMESİNİN BAŞ SORUMLUSU REİS OLDUĞU GİBİ, REİSİNDE İKTİDAR OLMASININ SEBEBİ BAŞTA BAHÇELİ SONRA DEMİREL DİR. REİS DE YANLIŞ ADAY VE UYGULAMALARLA HALKIN BEKLENTİLERİNE TERS İŞLER YAPARAK, TERÖR PARTİLERİNİ İKTİDAR YAPMAYA ÇALIŞIYOR.
  • 5 Yıl Önce

ey türk gençliği, hükümeti alaşağı et,

gençliğe hitabedeki ‘ey türk gençliği’ nin ilk muhatabı 27 Mayıs ihtilalcileridir; sonuncusu ise 28 Şubat; ki bu darbelerin en tahribatlı olanıdır. Bu tarih itibariyle 20 küsur yıldır 28 Şubatçıların eseri olan tuhaf bir müslüman(?) tipi zuhur etmiştir. Bu 1000 yıl değil ama bir 20 küsur yıl daha sürecek gibi gözükmektedir.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23