• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aylan bebeklerin de, Emirhan’ların da katilisiniz!

41 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Arkadaş ben türk vatandaşıyım 50 yıldır yurdışında çalıştım ülkemden emekli oldum iki yıl oldu benim ikametkahım yurtdışı gözüküyor ben askerligimi yaptım üç yerde mesken var bana diyorki siz misafir olarak gözüküyon diyor

Ayrıca sosyal sigortadan yararlamıyom niye 6 aydan fazla türkiyede kalmalıymışım bbu sefer alman devleti 6aydan fazla türkiyede kalınca almanyyaya almıyor nebiçim adalet gelen suriyeli hangi şartları yerine getirdi onlara devllet yardım ederken vatandaş kıskaçlık etmezmi.
  • 3 Yıl Önce

Yeter artık

Orhan inan bey,sen ve senin gibi ensar ruhlu kardeşlerimiz ülkemizdeki muhacirlerden evlerinizde misafir ederseniz sorun kalmaz.müslüman müslümanla savaşıyor dediğiin el kaide kalıntısı taliban ve ışid gibi gruplarımı kastediyorsun.Bu arada dünya beşten büyüktür ifadesini sloganlaştıran cumhurbaşkanmız bunları sayarken çinden neden bahsetmez yada 39 gavur ülke doğu tüürkistan mevzusunu kınarken,biz kınayan ülkeler arasındamıyız.Benden sana kardeş tavsiyesi oku ve özgür düşünceli kafaya sahip ol,yoksa beyinlerini ipoteklemiş fetöcüler gibi kurşun asker olursun.
  • 3 Yıl Önce

Nurdogan Turkyilmaz

Alibey Bende Senin Gibi Tavsip Etmiyorum Vijdan Sahibi Olarak Ama Şuda Bir Gerçek Olarak Önümüzde Duruyor Bu Mülteci Durumu Eninde Sonunda Çok Büyük Provokasyonlara da Gebedir Bakınız Türkiye de Şu An En Az Beş Milyondan Fazla Suriyeli En Az Erivandan Gelme Şu An Hala Kaçak Ve illegal Şekilde Çalışan Ermeni Asıllı 600binin Üstünde Var Pakistanlı Afrikalı sı Ve Orta Asya Afganlısın dan Gelen İllegal En Az 3 Milyon Var Ve Ülkemizde Bunların Suriyelilerle Birlikte En Az 5 Milyon İnsan Kaçak Çalışıyor Alibey Bu Söylediklerim Şaka Falan Sanma Maalesef Doğru Bu Şekilde Devam Ederse Bu Ülkede Türk Vatandaşı Olarak Azınlığa Düşeceğiz Gelen Afganlılar Hep Genç İçlerinde Hiç Kadın Yok Alibey Ne Dersin Bu İşe Eeee Nasıl Olacak Alibey 5 Milyon İllegal Kayıtsız İçimizde Dolaşıyorlar Kanunlarımıza Göre Her Kim Hangi Sebeble Olursa Olsun İllegal Bir Şekilde Kalamaz Vede Ça Lı Şa Maz Alibey Doğrumu Doğru Sen Ki Kanunları Bilen Bir Kişi Olarak Avukatsın 600Bin Erivan Ermenisi Niçin Bu Ülkede Çalışıp Erivana Dollar Gönderiyor Öbürkü Kaçak Suriyelisi Çalışıp Dollar Gönderiyor Pakistanlısı Afrikalısı Orta Asyalısı Hepsi Kayıt Dışı Ülkelerine Para Gönderiyor Birazda Bu Söylediklerimden Devlete Bir Bahsetsen Ali Bey Şahsım Bu Milletimiz Adına Çok Memnun Oluruz.
  • 3 Yıl Önce

Malatyali

Sizin yazilariniz cok yanli
  • 3 Yıl Önce

Gariban vatandas.

Avrupanin huzur ve mutlulugu icin sen sinir kapilarini batida kapali tut,sonra muhacir endar mazlum magdur!!Yuz kiside 10 kisi belki yer.ama cogunluk YEMEZZZ.Sen benin ulkemi ortadogu batakligina cevir,sonra ensar,muhacir ,mazlum magdur .YEMEZLER...Bunuda ilk secimde gorecen..
  • 3 Yıl Önce

nuri

Suriyeli Kardeşlerimize düşman olan ey kifayetsiz güruh!?Rabbim muhafaza etsin başınıza benzer bir musubet gelirse? gidebileceğiniz hiç bir yeriniz olmayacak! CEHENNNEM Dışında...
  • 3 Yıl Önce

Rabia Zafer

Muhalefet, Mūltecileri Kullanarak Kaos Çıkarmaya Çalışıyor Gibi Bunun Hesabı Kesinlikle Sorulmalıdır Ve Cezalandırılmalıdır.
  • 3 Yıl Önce

osman genç

Son günlerde muhalefetin bu millete yakışmayan üslubuyla ırkçılık üst seviyeye ulaştı. Ulan arkadaş bir zamanlar Çerkezler Abhazlar Bulgaristan göçmenleri Gürcüler Yahudiler, Saddam'dan kaçan Kürtler Türkiye'ye vs sığınmadı mı? Bu millet ne zaman ırkçı ve merhametsiz oldu? Efendim kendi ülkesini niye terk etmiş, savaşsaymış bilmem ne. En acımasız silahlara karşı tüfekle mi savaşacak, çocuklarını ateşe mi atacak, gökten ölüm yağarken nereye kaçacak? Konuşmak kolay. Afganlılar savaştan değil yoksulluktan kaçıyor. Adamları buralarda bedavaya çalıştırırken çok iyi, adamların sahip çıkanı yok diye vurun abalıya. Yazıklar olsun. Bir belediye başkanı da bire on misli su parası alacakmış Diğerleri de onu destekliyor. Ulan gavur bile bunu yapmaz. Zaten gavurun bile bu millete yapmadıklarını bunlar bu millete yapmadılar mı?
  • 3 Yıl Önce

KARADAGLI

BU KAPAK SIZE OMUR BOYU YETER
  • 3 Yıl Önce

Mali

Uzun lafın kısası,,Namuslarını bile memleketlerinde bırakıp kaçan bu namussuzlardan kimseye fayda gelmez. Bunlar aynı zamanda vatan hainidirler. Alın sizin olsun..!
  • 3 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Her milletin iyiside var kötüsüde şimdi dün Altındağda olanlara hak veren şerefsizler Almanyada Türkleri evlerinde yakan alçakları niye kınıyorki onlarda aynısını yaptı altındağdaki gibi.Herkes aklını başına alsın TÜRK TÖRESİNDE düşmüşe vurmak İslam dininde sığınana zülmetmek asla yoktur.
  • 3 Yıl Önce

ALİ

BİRDE TÜRK HALKINI ,TÜRKİYE VATANDAŞI BEBEKLERİ YAZIN ...YAZABİLİRMİSİNİZ:))?
  • 3 Yıl Önce

Earphone

Holywood dan süfleleri, iyi oynarlar onun İçin .
  • 3 Yıl Önce

Aminnnnn

Allah Suriyelilerin de, Afganlarin da, sizin de eksikliğinizi göstersin bize.
  • 3 Yıl Önce

Halil Akgün

Sen iki üç tekil örnek vererek aksenere tepkiler çığ gibi yazılar yazıyorsun Ali o zaman iyi degilmi...bak Ali Kuran'da savaşa katılmayan kaçan insanları eleştiren ayetler var biliyormusun onun için her şey öyle ensar muhacir olmuyor kardeşim. eğer dini bir zulüm varsa hicret edeydiniz der Allah öyle savaştan kaç başka ülkede keyif yap sadece kendin gel aileni kaçtığın yerde bırak sonra muhacir ensar ol,yok böyle bişey arkadaş.. soralım sana o zaman bulgar göçü başladığı zaman reis" bunları getiriyorsun ey Özal ama senin Ahmet'in Ayşen burda aç sen nasıl bakacaksın bunlara, asgarî ücret alanlar varken sen bunlara para harcayamazsın,sonra bunlar kim hırlımı hırsız mı ajanmı' dediğinde nerde kaldı muhacir ensarlık Ali.. ne güzel her konuda olduğu gibi bu konuda muhalefet suçlu öylemi,hadi ordan... bir yazını bırak bir cümlen Allah rızası için olsun be yazıklar olsun sana...
  • 3 Yıl Önce

Mali

Ne yapalım yani. Bunların Türkiyede sorun çıkaracağını söylemiyelim mi??Bunların Abd planı olduğunu,tehlikeli bir tezgah olduğu söylenmesin mi.?Birkaçmilyar dolar alarak ve Avrupa'nın rahatı için tuttuğumuzu söylemiyelim mi..?Kimse göçmen seviciliği yapmasın,yangın bacayı sarmadan tedbir alınsın..!
  • 3 Yıl Önce

Asım,ın nesli

Marifet Türk olmakta değil Türk kalabilmekte dir, tarih macarların, Bulgarların, ve finlilerinde Türk olduklarından bahsediyor, peki varmı bu saydığım milletlerin Türklük ile alakaları tabiki hayır, onlar çoktan asimile edilmişler Hristiyanlaştırılmışlar, bugün batılılara Türk dediğinizde onların aklına Macar Türklerinin atası olan Atilla gelmiyor, onların aklına sultan Alparslan geliyor, fatih Sultan Mehmet geliyor, çoğunluğu balkan göçmeni olan bizim süper türkler niye bulundukları yerlerde değilde osmanlı toprakları üzerinde kurdular Türk devletini, hani ulan osmanlılar Türkleri araplaştırmışlardı, chpnin bu topraklardaki varlığı burada yaşayan Türkleri önce dinsizleştirmek mümkünsede Hristiyanlaştırmaktır, Allahu Ekber diye başlayan ezana bile tahammül edemeyen zihniyetin, Allahu Ekber nidasını hiç dillerinden düşürmeyen suriyelilere tahammül etmeleri mümkünmüdür sizce???
  • 3 Yıl Önce

Yildiz teskilati

Kafirler istemesede allah nurunu tamamliyacaktir her sey yerini bulacaktir
  • 3 Yıl Önce

iyildiz

Temel Karamollaoğlu göçmen konusunda sizden daha hassas ve defalarca açıklama yaptı ama senin körelmiş gözlerin görmüyor...
  • 3 Yıl Önce

orhan inan

"YETER ARTIK"RUMUZLU ,AĞZI İLE DÜŞÜNE VİCDANINI HİÇ KULLANMAYAN BÜTÜN BU OLAYLARA VE BU YAZIYA RAĞMEN HALA"YAZARIN TÜRKİSTAN MESELESİNE BAKIŞ AÇISINI SORUYOR"..BU KADAR MI BEYNİN ÇALIŞMAZ.TÜRKİSTAN HAKKINDA YAZILANLARI HİÇ Mİ OKUMADIN?.UTANMADAN YAŞANAN ŞU ELİM VE VİCDANLARI KANATAN OLAY İLE TÜRKİSTAN MEZALİMİNİ DENK TUTARSIN?.ORADA ÇİN ZULMÜ BURADA MÜSLÜMANIN MÜSLÜMAN KARDEŞİNE,HEM DE MİSAFİRİNE YAPTIĞI ZULÜM..İKİSİ BİR Mİ?.YUH OLSUN SANA VE SENİN GİBİ PROVAKATÖRLERE.. YAPILANLAR İÇİMİ YAKTI,YÜREĞİM DAĞLANDI VE BİR TÜRK OLARAK ÇOK ÜZÜLDÜM.BENİM DİNİM,ÖRFÜM VE İNSANİ DEĞERLERİM BUNU KALDIRMAZ..BENİM ETRAFIMDA BÖYLE BİR OLAY OLSA,ALLAH(CC) ŞAHİTTİR,O MAZLUMLARA SİPER OLURUM.BU MEMLEKET ÜÇ TANE İMANSIZ TERÖRİSTİN İNSAFINA BIRAKILAMAZ.AYRICA ,SALDIRININ ALT YAPISINI OLUŞTURAN SİYASİLER OTURUP KINA YAKSINLAR..BİR FİTNEYİ DAHA GÜNDEMİMİZE SOKTULAR..YANİ BAŞARDILAR..
  • 3 Yıl Önce

Kamil61.

Gun gelir bu suriye afganlar ermeniler gibi toprak davasi acar bize nufus yogunlugumuz var yillardir buradayiz diye ilerisi icin hic dusunuyormusunuz.Artik A.B.D yok isvicre yok ingiltere yillar sonra suriye afgan hakkini verin der uygun bir yolla ulkelerine donsunler .onlari buraya getiren ayni sekilde geri goturur herhalde
  • 3 Yıl Önce

Ahmed 61

Herzaman müslümanların dertleri ile dertleşen Ali kardeşinden Allah razı olsun.Seni Allah için seviyoruz.Göçmenler üzerinden siyaset yapıp,ırkçı ve faşizan söylemlerle vatandaşı sokağa çekmeye çalışıyorlar.
  • 3 Yıl Önce

Kamil61.

Silah ureten satan dunyada sulh baris istemez,ilac ureten satan saglik istemez,hirsiz dolandici kanun yasa istemez,dini kullananlar dunyada ilim bilim fen ve teknolojiyi istemez.gerisini siz dusunun
  • 3 Yıl Önce

Evlerine dönmeli...

Efendice kibarca evlerine gönderilmeli... Suriyeliler biz Türkler için BEKA meselesi haline geldi..
  • 3 Yıl Önce

AYKIRI

Suriye yi parcalayan Erdogan. ABD nin Rusya nin oraya girmesini saglayan AKP . Samda namaz filan!! Simdide suclu baskalari. Yahu incirlekten kalkan ucaklar vurdu Suriye yi. 10 bunlerce DEAS li Türkiyeden girdi Suriyeye!! yatzik ya yazik!
  • 3 Yıl Önce

YAVUZ

SOLYANCARKLİKİRİKTAİFE.......... AFERİN. .AFERİN. .ALİ. .BEYİ. .OKUYUN....GERÇEK. .ÖZGÜR. .DEMOKRAT..AKİT. .GAZETESİNİ. .OKUYUN..VE..YORUM..YAZIN..SERBEST. ...HANİ. ÖZGÜR. SÖZCÜ. CUMHURİYET. .PACAVRASİ NDA. BÖYLE. YORUM. .YAZMAK. .YOK..YAPAMAZLAR. .ÇÜNKÜ. .SAHTEKARLAR. .O..YÜZDEN. .AKİT. .KIYMETİNİ. .BİLİN. ..GERÇİ. SOLTAIFE. DOGUSTAN. NOTER YEMİNLİ DİR. .AT. GÖZLÜKLERİ. .VARDIR..ESKİDEN. DEDELERİ RUSYA. ÇİN. HAYRANI. İDİ. TORUNLAR. .AMERİKAN OĞLANİ. .OLDULAR. .BİZİM. MAHALLEDENDE. .FETO. .İBLİSİNİN. .KÖLESİ. .MANKURTLARİ. DEVSIRİLDİ. .ONLARDA. .BURAYA. .TAKILIYOR. .ONLARDA. .BEYİNLERİ Nİ. .FETO..CİPLEDİ. .FETONUN. .COCUKLARİ. .OLDULAR. ..KÖRDÜR LER. .SAGİRDİRLAR. DUYMAZ LAR. .GORMEZLER.
  • 3 Yıl Önce

Zks

Aylan bebeği öldüren abd emperyalizmidir emirhanı öldüren ise arap emperyalizmidir.
  • 3 Yıl Önce

Seninkiler bunlar işte

1) İNGİLİZ CASUSU YAHUDİ ASILLI LAWRENCE NAMAZ KILIYORDU,ÇOK İYİ KUR'AN OKUYOR HATTA İMAMLIK YAPIYORDU...TÜRK ORDUSUNU ARAPLARA ARKADAN VURDURTTU !.. * 2) KAZIM KARABEKİR PAŞA ERMENİ-RUS ÇETELERİNE KARŞI SAVAŞIRKEN İMAM KILIKLI BİR RUS CASUSUNU YAKALADIĞINDA,HALK ONUN İMAM OLDUĞUNU SANARAK KAZIM KARABEKİR PAŞANIN ELİNDEN ALMAYA ÇALIŞTI.. * OSMANLI'NIN ÇÖKÜŞ GÜNLERİNDE BAŞBAKAN OLMUŞ SAİT MOLLA DA BİR İNGİLİZ AJANIYDI... * İKİ YÜZ YILDAN BERİ BU TOPRAKLARDA CASUSLAR İMAM KILIĞINDA ÇALIŞTILAR... TÜRK MİLLETİNİ DÜŞMAN TECAVÜZLERİNDEN KURTARARAK DEVLET KURAN GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞAYA SALDIRAN DİN ADAMLARI, KAFİR EMPERYALİSTLERİN CASUSLARIDIR... BUNUN BAŞKA TÜRLÜ BİR AÇIKLAMASI YOKTUR !.. * NE YAZIK Kİ, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE AYNI PLAN! TARİKATLAR! ÜZERİNDEN UYGULANMAKTADIR...
  • 3 Yıl Önce

Somuru

Yönetimler sizde ne varsa onu kullanir. Din, milliyetçilik vs..
  • 3 Yıl Önce

Celebi

Sayin yazar bunalari buraya getirenlerin hic biri bunlarla muattap degil olan gariban vatandasa oldu..
  • 3 Yıl Önce

AHMET

Yorumcu Mehmet Yılmaz.Türk askerinin Suriyede PKK ve Daeş ile savaştığını , orada kasabalarda asayiş sağladiğıni bilemiyecek kadar cahilsin. Sen PKK lıların Suriyede Kürtlere saldırdığını da duymamışsındır. PKK lılar askerlerimizi şehit etmeye devam mı etsin?
  • 3 Yıl Önce

Aylan bebek niye öldü?

.. Avrupa'ya gitmek icin bir şisme botla denize acilip ölümü göze aldilar?
  • 3 Yıl Önce

Ahmed 61

Yorumlar'a bakarak faşist' leri,ırk çıkarı,taş kalp lileri, provakatör leri tanımak zor olmasa gerek?İnsanol,insancıl ol karıncayı bile incitme evlat...
  • 3 Yıl Önce

A yolcu

Hocam kılıçtar deneme yapıyor ne yaparsam Tayyip Erdoğan ğider kılıçtar yapınca yıkım ekibi yerini korumak için kılıçtar ın fikri böyle ALLAH cc onları Suriye lerin durumuna düşürsün suruyeden sonra sıra Türkiye de siyonis in pilanı fiğüranlar sazanlar elinde tuzluk bekleyen D .......lar var
  • 3 Yıl Önce

Ahmed 61

Müslümanların derdi ile dertleşenlerden Allah razı olsun.Seninde onlardan biri olduğundan hiç şüphem yoktur Ali kardeşim.Vicdanlara sesleniyorum diyorsun da bunlarda vicdan varmı?Nederse boş!!!bakınız Mevlamız onlar için ne buyuruyor KALPLERİNİZ TAŞ GİBİ.HATTA DAHA DA KATIDIR....BAKARA(74)..Böyle kalplere ne anlata bilirsinki?CHP göçmen söylemleri üzerinden bilinçli bir şekilde kaos çıkarmaya çalışıyor.Birkaç gün önce Trabzon meydan parkında oturuyorken bir kavga gürültü koptu.Bir gurup provakatör üç tane Afgan gencinin üzerine yürüttü.Polisler zar,zor olayı yatıştırdılar.Benzer olayları kasıtlı biçimde Türkiye'nin her tarafına yaymaya çalışıyorlar.Bunları şerrinden Allah milletimizi korusun.CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN.VEHUVE MAAKÜM EYNA KÜNTÜM(Allah her an bizimle beraberdir)
  • 3 Yıl Önce

nurettın

c h p kendilerini yüceltmek için uyduruk tarih yazdırttılar bu tarih islamiyet ve ecdat düşmanı yetiştirdiler ve netice bu dünkü vatandaşlarımıza düşman kesildiler kendilerini beğenenler halktan görünenlerde bunlara kuyruk oldular iman etmedikçe müslüman olamazsınız birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız
  • 3 Yıl Önce

Başeğmez

Tarihte, zulmeden halkların mutlaka ya çok büyük bela ve afete çarptırıldıklarını ya da topluca helak olduklarını hem kuran dan hemde tarih kitplarından biliyoruz. Ülkemizde son zamanlarda peş peşe yaşadığımız afetlerin uhrevi yönünü hiç düşündük mü?, yine son yıllarda devletimizin tüm varlığına kasteden kafir güruh ve içimizdeki hain avanelerinin yaptıklarını her müslüman Türkiye halkı analiz etmelidir. Başka Türkiye yok, afganın, suriyelinin,ıraklının, arakanlının, doğu türkistanlının sığınacak limanı dünyanın en güvenli devleti Türkiye nin başına örülmek istenen yok etme projesini görmemizin zamanı geldi geçiyor. Unutmayalım ki bizim savaş veya işgal altında kaldığımızda diğer milletler gibi-Türkiyemiz- yok. Tek çare din, namus,bayrak ve özgürlük için dizimize kemer bağlayıp en ön cephede şehid olmaktır. Uyan Türkiyem uyan. Her bilinçli müslüman Türkiye halkı çözülebilecek olan; pahalılığı, işsizliği, göçmen sorununa adapte olmak yerine şer güçlerin devletimizi yıkmaya yönelik kurduğu tuzakları boşa çıkarmak için çok düşünüp kafa patlamalı, ve çok çalışıp hem ferdi hem toplumsal olarak dimdik ayakta durarak ülkesinin yanında olmalıdır.
  • 3 Yıl Önce

Mehmet Yilmaz

Aylan bebegin ve hayatini denizden kacarken kaybedenlerin sorumlusu oncelikle Amerika ve batidir.. bu kesin.. ama Suriye'deki atese benzin doken icerdekilere ne demeli.. 1 milyona yakin insanin kani ABD ve mevcut AKP iktidarinin ellerindedir.. emevi caminde namaz kilicaz diye yola cikip 5 milyondan fazla Suriyeliyi Turkiye nin basina bela eden kimdir..
  • 3 Yıl Önce

ŞuayıpS

Allah kimseyi merhametten yoksun burakmassın amin
  • 3 Yıl Önce

KATOLİK

ACABA CHP YE OY VEREN TÜRKLERE BU SURİYELİLERE YAPILANLAR YAPILSA İDİ ACABA BÖYLE MAZLUM ROLÜ YAPARMIYDIN HACI..))) O BEYİNLE GÜYA YAZI YAZIYORSUN HAHAHAH..
  • 3 Yıl Önce

Yeter artık

Ali bey, bir günde doğu türkistan meselesine bakış açısını yazsan..
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23