• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sen neymişsin Boğaziçi!

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sabri Tuncer

Tilkinin 40 rüyasının, 39 u tavuk üstüne derlermiş. Gavurun rüyalarının tamami, islamiyeti çökertmek uzerinedir. Rabbim bunlara fırsat vermesin inşallah.
  • 5 Yıl Önce

İZMİRLİ

Derinlemesine ,harika bir makale olmuş.Devamını bekleriz..Selamlar
  • 5 Yıl Önce

Şahika

Emeğinize ve gönlünüze sağlık, Allah razı olsun...
  • 5 Yıl Önce

Dürüst

EVET, aynen ,öyle.durdurulsun artık YETER 
  • 5 Yıl Önce

Ali

Mesele Boğaziçi değil anlamadın mı?  
  • 5 Yıl Önce

Ömer

Bunların çoğu bilinen şeyler . Hastalık belli ama tedavi hep askıda kalıyor .  
  • 5 Yıl Önce

Beka

Bir ülkenin başka bir ülkede okul, üniversite açması bu kadar korkunç bir durumsa, tarihini "kaz kaz bitmiyor"sa, Türkiye Gürcistan'da niye okullar açıyor kardeş? Yoksa sizinki iyi de başkasınınki mi kötü? 
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Emre CANTÜRK

"Kerem Yalabıyık Bey hoş tenkid etmişsiniz fakat, yazar dediğinizde, okuyarak bilgi sahibi olur, yetişir. Hepimiz gibi... Vahiy almaz yani. Bütün yazarların bilgilerine herkes ulaşabilir. İnternette ise de, kitaplarda ise de... Bu durumda herkes ulaşabilir diye yazmasın mı? Ha, herkesin ulaşabileceği bilgilere yorum katarak yazıya şahsî rengini de katabilir. Ama bazı karikatürlerde mesaj çok açık olduğundan altında "yorumsuz" yazdığı gibi burada yazar en başta "yorumu okuyucuya bırakarak" demiş zaten. Çünkü verilen bilgilerden çıkacak mesajın kendi okuyucu kitlesi için açık olduğuna inanmış belli ki... Bazen yorumu okuyucuya bırakmak yazıyı daha tesirli de kılabilir. Ayrıca bir bilgiye ulaşma imkanı olması ayrı, ulaşılması ayrıdır. Birçok insan -ulaşmak imkanı olmasına rağmen- bu yazıları görmeyecek bile. Yazarımız bunların hepsi ile de muhatap kılmadan, vermek istediği mesaj istikametinde bir seçme yaparak toplamış, önümüze koymuş, güzel de etmiş. Teşekkür etmek varken, "Bu yazıya sen ne kattın?" demek yapılmak isteneni görmemek ve en azından emeğe saygısızlık değil mi?"
  • 5 Yıl Önce

Ali

Abdulhamid döneminde kurulmuş demek ki!
  • 5 Yıl Önce

Kızılderili

Bir Boğaziçili olarak diyorum ki, "Defolun memleketimden canî batının şeytanileri"
  • 5 Yıl Önce

Sütcü İMAM

Boşver be kardeşim nasıl olsa Devletin en yüksek ve en hassas Makamlarına gene onlar ve Çocukları geliyor sen neyin kafasındasın. Sabır Savaş Adım Müslüman...
  • 5 Yıl Önce

Şeref

Tamamda madem durum böyle AKP hükumetin in bakanları neden hala BÜ için "gözbebeğimiz" diyebiliyor.
  • 5 Yıl Önce

Yusuf Kartal

Duran Kalkan denen terörist başı dağlardaki elemanları azalınca şehirlerdeki teröristleri devreye soktu demek ki.
  • 5 Yıl Önce

adil

boğaziçi ODTÜ ege dokuz eylül vs. buraları terörist fabrikası olarak kurulmuş. kadrosu da buna göre dizayn edilmiş. devam ediyor. 20 yıldır iktidar ilk işi bu iken neden buralara el atıp bu gençleri kurtarmadı. 20 yıldır terörist yetişmesine göz yumdu. vebaliniz büyük. sizden yol köprü hastahane değil. öncelikli eğitim alanında icraat istiyoruz. yol köprü hastahane bu ülkeyi kurtarmaz. suçunuz büyük.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa Arpacı

1956 Gaziantep Cumhuriyet ilkokulu sınıf öğretmeni Rahmetli Turgut Bey: "ABD için Türkiye de üç önemli okul var. İstanbul da Robert koleji, Gaziantep Amerikan kolleji, Harput koleji. Türkiye'ye atanan ABD bütükelçisi gelişinin ilk haftası mutlaka Gaziantep'e galir. 65 yıl önce bir sınıf öğretmeni bunları biliyor ama misyoner yuvaları faaliyetlerine devam ediyor. Allah uyuyanları uyandırsın, hainleri cezalndırsın amin.
  • 5 Yıl Önce

Yusuf Karadal

"Zulüm 1453 de başladı" herzesinin menşei şimdi daha iyi yerine oturdu.
  • 5 Yıl Önce

Cem Erdem

Bir Boğaziçi mezunu olarak tek söyleyeceğim şey şudur... DÜŞÜN YAKAMIZDAN YOBAZLAR.
  • 5 Yıl Önce

İ Tuncer.

Allah razı olsun. Önemli bilgiler.Tekrar tekrar yazılmalıdır.
  • 5 Yıl Önce

CEMAL OKUR

Adamlar yatak odamıza kadar girmişler biz hâlâ uyuyoruz. Kardeşim kalemine allah güç versin.
  • 5 Yıl Önce

E.hayat

Teşekkür ederiz. Sayenizde çok önemli bilgileri okuma imkânı bulduk. Yeni yazınızda buluşmak temennisiyse...
  • 5 Yıl Önce

Songül

Belli ki sizin desturunuz, amacınız "ilimi, bilimi, ıșığı, kültürü nerede görürsen yok et" Ama olmuyor, yıkamıyorsunuz iște! Bu kadar kudurmanız da ondan.
  • 5 Yıl Önce

Kerem Yalabık

Yorumlardaki önerilere uyup daha fazla araştırma yapmışsınız. İyi ama biz bunları okuyup öğreneli 1 aydan fazla geçti :) Eee siz yazar olarak ne katacaksınız buna? Bunlara sizin ulaştığınız gibi okur da zaten ulaşabiliyor. Neyse kalın sağlıcakla
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23