• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlaç kartelinin avukatı Murat, buyur açıkla!

56 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şazimen Sura

Ülkede milyonlar ve dünyada bir çok kimse rakamlarla oynandığını,ciddi şekilde çarpıtıldığını,vakaların ve ölümlerin gizlendiğini söylüyor,siz çıkmışsınız bu rakamlar gerçek diyorsunuz.SAHTEYİ DE SAHTELEMEYE DOYMADINIZ.
  • 4 Yıl Önce

Mesut

Evet 5816 kanun acilen kaldırılmalı . Dünyada koruma kanunu hangi ülkede var .
  • 4 Yıl Önce

Nur

Yerli uzman bıktık artık sizden talan iftira tiyatrolarınızdan yuuh iki tane nargile içen suriyeli adam görmüşler hepsi nargile içer olmuş içmesinlermi her haltı sizmi karıştıracaksınız 
  • 4 Yıl Önce

nuran devres elestiri yaparken haddi asmissiniz. her turlu genelleme yanlistir, abartinin fazlasi yalandir! kurtulun bundan

......
  • 4 Yıl Önce

Halil Akgün

İstanbul sözleşmesi çıktığında bu hükümete oy verdinmi sayın Ali bey....
  • 4 Yıl Önce

Suriyeli meselesi çetin ÖZTÜRK

Bu insanlar keyfinden buralara gelmedi.Savaştan kaçtı.Bir milyon insan öldü.Bir o kadar da sakat kaldı. Tecavüz edilen kadınlar kızlar, işkenceler,..evleri yıkılan anasız babasız yetim çocuklar,eşsiz kalan kadınlar.4 sene önce Reyhanlıya bizim bölgeden bir yardım tırı götürdük.Gözlerimle gördüm .Büyük bir dram.Vicdanı,kendi ailesi olan birinin bu lafları nasıl söyleyebileceğini düşünemiyorum.Nasıl bir ruhunuz var?Hiç mi İçiniz sızlamıyor. Bu insanlar muhacir.Nasıl müslümanız?Al işte sana fırsatı.Seni kafirden ayıracak amel. Mazluma,garibe,muhtaca kucak aç.Hep söyledim gene yazayım.Hepimiz faniyiz.Bu dünya kimseye kalmayacak.Sana ait olayan mülkte kimseye ev sahipliği taslama. Vallahi de billahi de eğer duysalar ki yunan sınırında binlerce kedi köpek aç,susuz, yaralı..koşa koşa gidip bağırlarına basarlar.doğrudur.bir şey diyemem.Yunan da deprem oldu, sel oldu,orman yandı,..komşu seninleyiz.Suriyeli ise arap.Birisi senin dindaşın,kardeşin.öbürü bundan yüz yıl önce hamile kadınları süngüleyip camilere ahırlara doldurup yakan ortadoks hırıstiyan.kin gütmüyorum. Olmuş olanı söylüyorum.Bunların hepsinin tek sorumlusu bize sapla samanı karıştırıp yedirdikleri laik eğitim sistemi.dostu düşman düşmanı dost yaptılar ya helal olsun. Suriyeliler en fazla yirmi yıl sonra senden benden fazla bu ülke sevdalısı olacak.çocukları bu ülke için çalışacak inşallah. Eğer CHP veya HDPKK 'nın eline düşmezse.
  • 4 Yıl Önce

Yerli uzman

Bu suriyelilerle degil kardeş degil komşu.turşst.bile şstenenem.Reis bu suriyeli katdeşlerimiz lafıyla milyonlarca oy kaybediyor. 
  • 4 Yıl Önce

Çetin.öztürk r =yerli.uzman .

Çetin öztürk bende başta seni gibi düşünüyordumda bunlsrı tanıdıktan sonra diyorumki cumhuriyet tarihinin en büyük hatası yapılmıştıt Bu parti mrselesi degil memleket meselesi haline gelmiştir.Sen toplu taşıma kullanmıyon yüksek kira vermiyon ve suriyeliler yüzübden işsiz veya düşük ücret slmıyon.Bunların yüziünden kebdi vatandaşımız MAZLUM VE MAGDUR oldu. 
  • 4 Yıl Önce

Orhan inan

AH BU CHP KAFASI...MİLLETİN MATEMATİĞİ BİLE UYUM SAĞLAYAMADILAR..HER ŞEYLERİ KENDİLERİNE HAS..
  • 4 Yıl Önce

Yeli uzman'a cevap Çetin ÖZTÜRK

Senin zannettiğin veya CHP lilerin söylediği gibi 4 milyon suriyeli Türkiye de turist gibi sahiller de nargile içip devletten maaş almıyor.Devletimizin harcadığı para ilk gelenlerin barınma ve yiyecek ihtiyacı içindi.BM in fonundan aylık 150 TL bir para alıyorlar o kadar. Bedava,sınavsız üniversiteye giriyorlarmış lafı da kuyruklu yalan.Yök defalarca açıkladı.Türkiye de eğitim almak isteyen öğrenciler hangi haklara sahip ise Suriyeli öğrenciler de aynı kanunlara tabidir.dedi.Gelelim eli silah tutan,vatanını satan meselesine.Şu an itibarı ile Sınırlarımıza komşu Türkiyenin emir ve komutasın da iaşe ve her türlü silah yardımı yaptığımız ÖSO 110 bin kişiden oluşuyor. Üçü büyük onlarca operasyon yaptık.fırat kalkanı,zeytin dalı ,..şimdiye kadar bizim 300 şehidimize karşılık ÖSO yaklaşık 4000 şehit verdi.4 milyon suriyelinin çoğu kadın ve çocuk.gene iyi çıkmış 110 bin asker .Bunların çoğu senin benim gibi halktan insanlar.Biz 80 milyonuz kaç milyon askerimiz var biliyor musun?90 lı yıllar da gün de 20-30 askerimiz şehit olurken bir tane zengin veya siyasi çocuğunun doğuya gittiğini gördün mü?Yaşın küçükse bilmezsin o yılları.Ben yaşadım.Gözlerimizle gördük.Şimdi aynısını buraya gelenler için düşün.Kimisi antalyada,bursa da,ankara da..kimisi de vatan savunmasın da.Hayat devam ediyor.Kardeşim sana bütün samimiyetim ile söylüyorum.Ermenistan veya Yunanistan ile savaşsak seferberlik olsa gelmeyip kaçacak milyonlar var bu ülkede.hatta gider karşı taraftan olur.
  • 4 Yıl Önce

Komik

Tıpkı İstanbul belediye seçimi sonrası ahaber gibi saymışta saymış. Sonunda ne oldu? Şimdiye bakarsak bakan bile yalan demiyor siz hala millete hedef göstermeye devam ediyorsunuz. 
  • 4 Yıl Önce

İhsan y

Hacıı milletin avukatı olabilsen birgün tebrik edeceğim seni  
  • 4 Yıl Önce

Ercan

chp bölücüdür, Fetö nedeniyle teröre yardım ve yataklık eden bir partidir, yargılanması lazımdır ve gün gelecek yargılanacaktır. 
  • 4 Yıl Önce

nur adam

ALİ HAKTAN YANA OL HAKTAN. ÇÜNKÜ SADECE ALLAH'A HESAP VERECEĞİZ. 
  • 4 Yıl Önce

akdil karlıbulut

bende şuna takıldım milletvekili olan biri eski işini büro muaynehabe de vb devam ettirebiliyormu ben yasal engel var sanıyordum peki devlet memurunun işyeri açamamasının dayanagı ne oluyor bu iş bana çok karışık geldi biri burada cevaplasa öğrensek ama izah eden kişi degerli meclisimizin sayın üyeleri ne büyük fedakarlıklara katlanırken işyerinide mi kaybetsin cümlesini sonlara doğru söylesinki aklımıza iyi kalsın
  • 4 Yıl Önce

Mutmaine

HABERİN İÇERİĞİNE KARŞI BİR ŞEY YAZAMAYAN ... çirkefler yine sıraya girmiş yorum yazmaya...kendi gazetelerine de gitmiyorlar...gerçekleri okudukça dahada hazımsız oluyorlar.
  • 4 Yıl Önce

Ercan

Rıfat Türkiye'de iki tane bölücü parti var.Biri HDP diğeri CHP.  inşallah başaramayacsklar.
  • 4 Yıl Önce

Yerli uzman

Ali bey ve akpartililer sizde şunu açıklayın.Burda milyonlarca öküz kadar kazma kadar eli silah tutan milyonlarca suriyeli varken onlar en ufak hüzün duymadan tatile gelmiş gibi yaşarken nargile kahve çocukl peşinde koşarken biz hangi akılla sınırları açtık milyonlarca zararlıyı doldurduk 40 milyar doları onlara harcadık.Milyonlarca işşizimiz var..yüksek kira düşük ücrete razı olan milyonlar var. 
  • 4 Yıl Önce

Melih

Çuvaldızı kendimize, iğneyi başkasına batırcagız. Günlük 10 milyon masraf/gider ne demek ya, Sayıştay raporuna göre. Yılda 3.5 milyar yapıyor. Bu gibi haberler benim nevrimi döndürüyor. Bütün çalışma şevkimi kırıyor. Önce bunları bir halledelim. İçimize sindirelim, kendimize gelelim.
  • 4 Yıl Önce

İhsan y

Hacıı millet aklıyla alay etmeyi bırak  
  • 4 Yıl Önce

gökhan

sen kaç lira vergi verdin hacı birde onu açıklada bilelim.kul hakkı yiyormusun sende hem hukukçu hem sözde gazetecisin
  • 4 Yıl Önce

Tamyobaz femi

Huhouhhhaa 
  • 4 Yıl Önce

Sayin Ali bey.

Masallahh. Bilmedigin konu yok.  
  • 4 Yıl Önce

Mertürk

Bir malın fiyat pazarlığı mal alınıp kullanılmadan önce yapılır. İlaç pazarlığı ,ilacı alıp kullanmadan önce yapılır, ilacı kullandıktan sonra değil. 
  • 4 Yıl Önce

Balikesirli

Kendi vergilerinize yayınla bi görelim Ali ihsan. Başkasının ustunden sallamak kolay
  • 4 Yıl Önce

bir bahar

yatları gemi armatörlerinide yaz sayın yazar
  • 4 Yıl Önce

mutmaine

KÖRÜ KÖRÜNE inanacaklar var onlara ...yetiyor...sonra siyaset yapıyoruz diye işte böyle karşımıza çıkıp Amerikanın istediği gibi grafik okuyor...tebrik etmek lazım ! acaba kimi ?
  • 4 Yıl Önce

Gercekler

Valla seninde anlamadigin hicbir konu yok!! Herseyden anliyorsun vesselam.  
  • 4 Yıl Önce

herkez eniyi bildiğkonuda karşısındakini suçlar

solcu kominist laik batıcıaydın ama o beğendiklerinin tekbir teknolojisini almıyaların yanında duran ben açım ben neden batılı gibi yaşayamıyom deyen ler varya mahşeri beklesinler ALLAH NE VERDİYSE ALACAM
  • 4 Yıl Önce

Gözvar

Halka karşı dürüst olmak ve doğruları açiklamak gerekir.Testi pozitif çıkanları sokağa salarsâniz konu komşuya çarşıya bulaştırır.bunu bilmek için dr.bakan olmya gerek yok.mal varlığini her siyaset yapan halka açıklamalı.merak ettim şu beş mutahit mal varlıklarını ve devlete verdikleri vergileri açıklasalar.yada siz açiklayın .
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Chpkk denen bu ihanet partisinin tayfası da hiçbir şeyi sorgulamadan araştırmadan biat eden Kamalist zombilerdir!
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Chpkk denen parti bu ülkeye ihanetin adıdır!..
  • 4 Yıl Önce

fetöcü trolleri de var bu algi operasyonunun, dikkat!

..... ancak kalite iyice dustu, kendilerini gorunmez zannedecek kadar ergen veya ahmaklar:)
  • 4 Yıl Önce

Çetin ÖZTÜRK

Yazdığınızın doğru olmasının hiç bir önemi yoktur.Yeter ki battık,bittik,güzelim ülkeyi ne hale getirdiler kıvamında ATIN.Tutan oluyor.Almanya da enflasyon eksi çıkmış,Tayyip istifa. Evet yaa Reisten önce %110 ları görmemiş ki garibim.Zannediyor ki Tayyipten önce Türkiye ,AB üyesi,G8 lerin de içerisindeydi.Son yirmi yılda ne gazeteler atlattık. vesayet düzeninin bekçileri,Global kapitalist çeteler,Siyonizmin ücretli köpekleri ve içimizdeki bilerek yada bilmeyerek bunlara omuz verenler.Allaha şükürler olsun, halen ayaktayız.pazardan aldığı bir kilo domatesi elli kuruş ucuz almak için pazarlık yapan adam çıkmış diyor ki"Borcunu öde kardeşim "Devlet senin için yapıyor o pazarlığı.utanmaz adam.düne kadar paran ile alamadığın ilâcı daha ucuza mal etmek için yapılıyor bunlar.Nasıl bir kafa var sizde?Vallahi ülke savaşa girse bunlar "bırakın,karşı gelmeyin Onlar sizin canınıza,malınıza, namusunuza dokunmazlar"derler.Demediler mi?
  • 4 Yıl Önce

Öğretmen

Hep Chp ,Chp sayın yazar birazda diğer partilere bak...Gazeteciler olaylara doğru yaklaşmalıdır..
  • 4 Yıl Önce

İyi ki chp varmışmış, fırsatını buldu mu ihanet edebilir

Nasıl ülkenin aleyhine olanların avukatlığını yapıyor görüyoruz. Geçmişleri de aynı nasıl avrupanın pis zihniyetini aldığı, islama karşı işbirliği yaptığı ortada. Bunlara 3 koyun versen onlarda kaybolur yönetemez. Çivi çakmadıklarını biliyoruz. 2000 yılında hiçbir yatırım hizmet yokken dış tehdit yokken maaşları ödeyemediklerini de biliyoruz.
  • 4 Yıl Önce

Iyi ki CHP var..

Yoksa nerden bileceğiz...
  • 4 Yıl Önce

Sorunun dibine NEDEN inmiyorsunuz

Adalet tatile gider mi? Milletin iradesi tatile gider mi? Turkiyede Adli tatil niye var? Meclis neden tatile cikiyor? Her ikiside Yeni kurulan cumhuriyetin memurlarina verdigi rüşvettir ve alçak bir rüşvettir. Devlet yeniden yapilandirilirken bu iki ahlaksiz uygulamalarda islah edilmelidir! Ali bey bunlari da yazin, dile getirin lutfen.
  • 4 Yıl Önce

Ayhan Sırma

okuyan, üçtane erkek çocuk babasıyım, devletime asker yetiştiriyorum. Hainlerden şerefsizlerden, din, devlet düşmanlarını tanıtıyor ve Allah ve resulü(sav) için vatan için vatan için can verirsek şehit olacağımızı anlatıyorum. Allah şahittir. Yıllık 8500 TL. gelir vergisi ödüyorum +damga vergisi + KDV ler + ötv ler + reçete parası + ilaç fark parası + muayene parası + enerji dağıtım bedeli+ kayıp kaçak bedeli + Ayrıca yıllık 9000 TL sgk pirimi ödüyorum. Allah devletimizi daim etsin. Ama vatandaşı sömüren, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, her zaman ayrıcalık, üstünlük taslayan, vatandaşın oyunu alıp üstünlük taslayan siyasetçiden, vatandaştan vergi toplayan sonra bu paraları vatandaşa geri parayla(üzerine tekrar vergi koyup)satan, bürökrattan, memurdan, hükümet ten, idareci den Allah'a sığınırım, bu dünyada hesap soramıyorum ama ahirette asla peşinizi bırakmayacağım. Vatana millete dinimiz İslama bebelere öksüz ve yetimlere hizmet aşkıyla hizmet eden faydalı olandan Allah razı olsun bunlara hakkımız helal olsun.
  • 4 Yıl Önce

Andız

Hükümet destekli "ucuzcu" marketlerde bile 200g ekmek 1.85 TL olmuş, CHP'ye küfredince karnım doymuyorki!..
  • 4 Yıl Önce

fuat mısırlıoğlu

sayın yazar sağlık bakanımız kendi ağzı ile söyledi,pozitif çıkan ama semtom ğöstermiyen hasta sayılmıyor tabloya ğirmiyor diyor boşuna kendinizi yırtmayın sizde biliyorsunuz ama eliniz mecbur böyle yazmak zorundasınız kimse yazdıklarınıza inanmıyor , akkoyunlar hariç
  • 4 Yıl Önce

Seviyeli

Mefkuremisin makbulemisin .. zırvalıyorsun abe ..
  • 4 Yıl Önce

Ahmet Duran

Sayın Ali bey, Allah razı bizleri aydinlatiyorsunuz. Kaleminize, yüreğinize sağlık.
  • 4 Yıl Önce

Ali öz

2014 asgari ücret 846₺ 2020 asgari ücret 2324₺ 3 katı bile değil ..
  • 4 Yıl Önce

iyi ki CHP var

iyi ki CHP var yoksa memlekette dönen dolaplardan kimsenin haberi olmayacak.
  • 4 Yıl Önce

Hayta

Yıllardır bu gazeteyi okuruz .. Gelelim diğer konuya sn hoca zaten anlamsız olan bir sayı hergun 1500 civarı cikarmi yahu birgün 6bin çıkar birgün beşyüz çıkar birgün 8 bin yada sadece 150 çıkar ve bu basket macimi çıkacak sayı periyotta ortalama bellimidir ...hastalık tüm dünyada 20 bin vaka çıksa bile iktidar değil vatandaşın suçu artık
  • 4 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Bu yazdıklarınızla Amerikan menfaatlerinin, ilaç kartellerinin ne alakası var allahașkınıza. Adam testi pozitif çıkanların sayısının gizlendiğini söylüyor, o kadar. Onu da Bakan kendi açıkladı zaten. Biz hasta sayısını veriyoruz, pozitif sayısını vermiyoruz dedi. Sebebini de ulusal çıkarları gözetmek olarak açıkladı.
  • 4 Yıl Önce

akitokuru

Bütün çocuklar masum doğar, yetiştirme koşulları ve İRFANSIZ EĞİTİMSİZ ÖĞRETİMLE ÖNYARGILARLA İDEOLOJİK SAPLANTILARLA KİRLENİR... Sakallı Celal der ki: bazı cehaletler için EĞİTİM ŞARTTIR, başka türlü olmaz!
  • 4 Yıl Önce

Veysel

Güneş batıdan doğsa bile bunlar İNKARCI lıklarından dönmez.
  • 4 Yıl Önce

MEFKURE

Icraat yok olurmu ? Dr. Av. Vek. in icraatlari ortada.... Gece gunduz guya garibani savun, emekcinin güya yaninda ol, aclik sinirindan,.. tokluk haddinden bahset.... Düruslukten dogruluktan dem vur. ...Icraata gelince koskoca doktor.. avukat ..vekil,.. asgari ucretli kadar vergi verme.. .. ayip.. cok ayip.. bir defa vekil adam duruslugu ile ornek olmali... serbest meslek erbabi icin vergi nispetleri cok yuksek olabilir.. kendi vergisini kendi ayarlayarak degil , .. bu meslek grubu icin vergi oranlarinin asagi cekilmesi icin mucadele etmeli.. yoksa nerede kaldi vekillik... Bunlarda maalesef icraat bu sekilde.. Mesela ist. Bld. Bsk. Bir çuval mikrofon onunde tv. Ekraninda idi... Icraat ne idi. ..Tablo icraati..iki sene uzerinde IBB. nin yaptigi yegane icraat... guya bunlar kultur yonu agir basan yonetim ya... yesinler.. Ataturkculugu heykel sevgisi olarak anladiginiz gibi, ıstanbul fatihini de Tablo sevgisi olarak anliyorsunuz. Nede olsa sanat seversiniz..?! Halbuki sizden onceki yonetim Fatih devrinin duzinelerce icraatini kitap olarak yayinladi.. ciltlerle kitap..halka ulastirdi... halkcilar.. sonra tablo isi tamamen zengin isi.... bu isi oya tahvil etmeyi planladiginiza gore.. demekki halkin durumu cok iyi .. Aclik edebiyati yapmayin..anlattiginiz gibi degil.. yoksa ac karinla tablo ne alaka.. durust olun.. dogru olun.. hukumete camur atip milletin aklini karistirmayin... ayip ama....
  • 4 Yıl Önce

Nur

Ekmeğini yediği havasını soluduğu vatana karşı savunduğu ülkenin maşasıysa insan hele bunu çıkarları için yapıyorsa birde meclisteyse insanlığının iflasdır vah vah ki vah Allah esirgesin herşey beklenir
  • 4 Yıl Önce

CUCİ

Usta yine otla çöpü birbirine karıştırmışsın. Biri çıkıpta sizin yada gazetenizin ödediği veya ödemediği vergi matrahlarını ve miktarlarını yayınlasa ne yaparsın? Ayrıca bir düşün. Avukatsın ama gazetecilikte yapıyorsun. Ne kadar güzel değil mi, kendini geliştirmişsin?
  • 4 Yıl Önce

AŞI heykeli yapalım daha etkili olur

. Yat yat uyu uyu uyu yat atam izindeyiz Atam izindeyiz heykel dikmekten başka hiçbir şey yok
  • 4 Yıl Önce

ali

bu ulkede bozuk urun ile halki aldatan dolandiran alcaklar teshir edilip para ve hapis cezasi ile cezalandiriliyor. Ama yalan-dolan-iftira-hakareti is yontemi edinen ... ler REZIL DAHI OLAMIYOR, elini kolunu sallayarak bir de aldatilan millettin parasindan maas almaya devam ediyor ta ona yanarim. HARAM.ZIKKIM OLSUN
  • 4 Yıl Önce

serhan yıldız

bunlarda utanma yüzü yok abi.
  • 4 Yıl Önce

Ayse L.

Adam kazanmış ama kaçırmadan vergisini ödemiş, buna memnun olmanız gerek. Serbest meslek sahiplerinin kazancı sabit ücretliler gibi değildir, seneden seneye yaptığınız işin hacmine göre azalır veya çoğalır. Ayrıca, kafası işliyor ki tıp tahsili üzerine bir de avukatlık diploması eklemiş. Sırf adamı eleştirmek için eleştirmişsiniz.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23