• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul Sözleşmesi, feminist ideolojinin manifestosudur!

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KEMAL ŞAHİN

HOCAM HAYIRLI ÇALIŞMALAR.ALLAH'IN SELÂMI ÜZERİNİZE OLSUN. ACİZANE DİYORUM Kİ, REİS MANEN VAZİFELİDİR. İNANAN İNSANLARDA ONA HAYIRLI İŞLERİNDE DESTEK OLMAKLA MÜKELLEFTİR. YANLIŞ YAPTIĞINDA İSE KAVLİ LEYYİN İLE İKAZ ETMEKLE MUVAZZAFTIR. ONA RAKİP OLMAK, MUHALİP OLMAK, NASIL NİTELENDİRİLİR BİLEMEM. SİZ MUHTEREM HOCALARIMIZ DAHA İYİ BİLİRSİNİZ. ALLAH YÂR VE YARDIMCINIZ VE YARDIMCIMIZ OLSUN. SELÂM VE DUA İLE... 0505 940 78..
  • 4 Yıl Önce

hasan can

şeyin sefa bey ne güzelde izah etmisesiniz 2001birden ve diğer yıllardaki akp.nin yapmış olduğu kanunlar yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı bunuda şu dernek bu dernek destekliyor diyorsunuzda bu baş belası kanunları başımıza bela edenleri hiç gündeme getirmiyorsunuz yazık bu memlekete insanımıza başımızda reis herşeyi yapacak gücü olduğu halde neden hiç sesi çıkmıyor sankili başımıza bu belayı başımıza saran chp burada en büyük suç iktidar ve destekçisi mhp allah bunları destekleyenlerede akıl şuur versin suçlu akp reisin suçu yok halk olarak suçlu benim
  • 4 Yıl Önce

Cevdet

Hirsıza sormuslar , nicin yaptin ; vallahi sucum yok oradan geciyordum demiş yanlış eve girdim. YANI ISTSNBUL SÖZ. ONUN HESAP BIRILERİ OYUN OYNUYOR BIZ DIYOR AILEYİ KORUMAK İÇİN YAPIYORUZ....A BE KUZULARIM BU YASADAN SONRA KAC AILE OCAGI SONDU KAC KADINI KORUDUN SIDDETTEN CINNET GECIRTMEK ICN DAHA NE YAPMALI .. 
  • 4 Yıl Önce

Kemal ŞAHİN

Hocam, Kadın ve erkek, insan olmak hasebiyle eşittir. Lâkin fizyolojileri, biyolojileri ve psikolojileri bir birinden farklıdır. Siz bunu benden iyi bilirsiniz.  
  • 4 Yıl Önce

Turan önal

insanların koyduğun beşeri kanunla aile insanlık ve toplum düzelmez. Allahü tealanın kanunun olan kur'an-ı kerimi 6236 ayeti hayatta geçilirsen ancak aile insanlık ve toplum düzelir.
  • 4 Yıl Önce

İsmail İnan

Onlar görmezler, duymazlar evet haykıran feryad eden milyonlarca mazlumu İstanbul sözleşmesi, süresiz nafaka ve 6284 sayılı yasa bu ülke insanına ne kazandırdı ne kaybettirdi bilmiyorlar mı? Bu yasal düzenlemelerle pozitif ayrımcılığı güya kadına getirdiklerini belirtiyorlar. Sonuçta bu düzenlemeler yapılmadan önce kadın cinayeti daha az idi ama hayatımıza bu yasalar girince her yıl kadın cinayetleri boşanmalar hızla arttığını istatistikle le tesbit edilmiştir. Tüm bunlara rağmen bu yasal düzenlemeler uygulanmaya devam ediliyor. Hrıstiyan ülkeleri bile İstanbul Sözleşmesine karşı Polanya bu sözleşmeyi kaldırdı. Müslüman bir ülkede bu sözleşme niçin hala uygulanmakta hemde iktidarda kendini milliyetçi muhafazakar sayan ve oyları bu kesimden alan bir iktidar başta iken. Sosyal medyada yazılan olumsuz görüşleri okumuyorlar mı? yoksa ciddiye mi? almıyorlar. Bu şekilde sessiz çoğunluğun ve bu yasalardan mağdur olan milyonlarca mazlumun sesine iktidar mutlaka kulak vermeli en kısa sürede bu yasal düzenlemeleri kaldırmalıdır. Eba Müslümin şu sözü asla unutulmamalı düşmanlarımızı kazanmak için dostlarımızı karşımıza aldık ,düşmanlarımız dostumuz olmadığı gibi dostlarımızda düşman oldu bu nedenle yenilgimiz kaçınılmaz oldu. İstanbul, Ankara, Adana,Antalya vb. İllerin büyükşehir belediye seçimini kaybetmeniz aklınızı başına getirmedi perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Selamlar..
  • 4 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

KADEM’in yönetimindeki avukat olan bayanın İstanbul Sözleşmesini nasıl savunduğunu Ülke Tv dinlerken bunların S.Erdoğan Albayrak’ı niçin yönetime aldıkları belli oldu.KADEM’i kullanarak İstanbul sözleşmesinin nasıl sinsice çalıştığını anladık.Lütfen, Bahçeli ile görüşün. Onun desteği işi hızlandırır ve netice alınır. Saygılar.
  • 4 Yıl Önce

Salih

Onbaşı olamayacakların genaral olduğu yazısına bütün generallerin dava açması gibi,bütün kadın kollarının muslüman kesimın ağabeyine dava açması kabullenemez.28 şubat ağzıdır bu durum.Önce baş örtülerini omuzlarından bıraksınlar, sonra ellerinden ne geliyorsa yapsınlar.Burası peygamber ümmetinin ülkesidir.411 el kaosa kalkmamıştır,kalkmamalıdır.
  • 4 Yıl Önce

Şahika

Bir yasa dahi hazırlamaktan acizler...Batmış,batasıca batıdan yasa, kanun, ithal ediyorlar.Yazıklar olsun.Adamlar topla tüfekle yapamadıklarını işte böyle zihinleri iğfal ederek yapıyorlar...
  • 4 Yıl Önce

Nahit sazoglu

Ulke olarak milli ve manevi degerlerimize sahip cikmaliyiz istanbul sozlemesi acilen kaldirilmali ekonomimizi saglam temellere oturtmali butun kotuluklerin anazi olan faizci kapitalist sistemi terk ederek acilen adil ekonomik sisteme gecmeliyiz
  • 4 Yıl Önce

Ramazan Garib

Almanya'da sadece yüzde yirmi evli kalır gerisi yalnız ölür. İstanbul sözleşmesiyle maalesef ülkemizi aynı duruma getirecekler nüfus Avrupa Birliği gibi artmayacak azalacaktır kadınlarımız bazı haklar tanıyor diye görünüm o ki dinden bile vazgeçmiş yalnız yaşamayı seçmişlerdir.
  • 4 Yıl Önce

soytarı

Hâlâ suçu Ahmet Davutoğlu'na yıkma soytarılığı. Davutoğlu siyasi mevta olmuş, ondan geriye kemikleri kalmış, hâlâ suçlu o. Cumhurbaşkanından habersiz ve izinsiz bu ülkede ne yapılabilir ki suçlu Davutoğlu oluyor. Cumhurbaşkanı 86 yıldır kapalı olan Ayasofya'yı açıyoruz dedi ve Ayasofya açıldı mı, açıldı. Bu sözleşmenin iptali Ayasofya'nın açılmasından daha mı zor! Tabii ki değil ama hâlâ insanları aptal yerine koyuyorsunuz. Suçlu Davutoğlu'ymuş!!!
  • 4 Yıl Önce

Emrah

İstanbul sozlesmesi, süresiz nafaka, 6284 sayılı kanun kalkmadan bir daha ak Parti'ye ve reise oy vermeyeceğim.
  • 4 Yıl Önce

Enes

Ahirette bize safımızı sorarlarsa burdan yazıyorum, bizim safımız belli biz bu İstanbul sözleşmesinden beriyiz, karşıyız.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23