• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demirel’i biz mi yanlış tanımışız acaba?

50 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İşte Saadet’in “sıcak” mesajlar verdiği CHP’nin M İnce nin geçmişteki tavrı

M İnce 03.11.2009’da Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a verdiği soru önergesinde, TRT’deki bir kameramanın saçlarını kışlık bere ile kapattığı, TRT’de türbanla çalıştığı yönündeki haberlerin doğru olup olmadığını soruyor. Türbanlı kameramanın ismini veriyor. “Fatma Betül Gürtekin hakkında bir işlem yapılmış mıdır” diye soruyor. BU İNÇE NİN ANNESİ İLE BOY BOY FOTOĞRAFLARI SEÇİM ÖNCESİ NEŞREDİLMİŞTİ. Hangi İnce yi destekleyelim? Saadet söyler misin?
  • 4 Yıl Önce

Saadet İslam ı düşünse idi

Balta vurmak yerine ağacı yeşil tutmaya çalışırdı. CHP ve HDP ye gülücükler Ak P ye kaşlarını çatıyor, vuruyor. TC düşmanları kıs kıs gülüyor. Fetö bayram ediyor. Gelecek Deva İyi hepsi Ak P ye vuruyor. Buna kimler seviniyor? Bugün Erdoğan’a “siyonist ...” diyenler geçmişte Demirel Özal hatta Menderes i yaftalayanların zihniyeti aynı. Başörtünü taktın mı çıkarmayacaksın. Atın şu bayanı diyen Ecevit’e övgüler düzen Fazilet Lideri Kutan değil mi? Neymiş? “Ecevit Sezer’ i Cumhurbaşkanı seçerek tarihe geçmiş.” Buyur arşiv. Türkiye yi bunlar idare edemez. Sezer in günahını büyük mahkemede onlardan soracağız. Sezer i O nunla yıllarca çalışan Reis e sorun. Neler çekti bu ülke. Ramazan günü Anıtkabir de kameralar önünde su içen Sezer i hiç unutur muyuz. O’nu iyi biliriz. Sezer’i elleriye alkışlayarak seçenler Demirel mason diyerek kendi büyük günahlarını gözden kaçıramazlar. Ne bilirdim Sezer’i deme hakları yok. Çünkü milyonlarca vatandaşın kaderi İslam ın hukuku söz konusuysa hata yaptım deme hakkınız olamaz.
  • 4 Yıl Önce

28 Şubat sürecinde

Ülkenin durumu vahim diyerek istifa eden Rahmetli Erbakan değil miydi. Direnebildi mi? Hayır. Muhalefet iken şöyle yapacağım böyle yapacağım diyerek oylar alınır. Ama başa geçince ülke gerçekleri ile tanışılırdı. Türkiye demokrasisi gerçek değildi. Ordu demoklasin kılıcı gibi Ülkenin tepesinde idi. Elhamdülillah bugünlere. Bela bitmez buralarda şimdi FETÖ. ABD ve AB ile elele mahvımıza çalışıyor. Allah C.C. a güvenip O’na dayanmak yegane gücümüz. Millet Menderes Demirel Özal ve Erdoğan seçimlerini ülkenin hayrına diyerek yaptı. Ve hepsinden de ekseriyetle hayırlı neticeler alındı. Bediüzzaman Said Nursi nin talebeleri böyle düşünür böyle oy verirler. Menfaatlerini değil İslam ın selametini düşünürler. Din adına siyaset yapanları asla va asla desteklemezler. Erdoğan milli görüş gömleğini çıkardı ve iktidar oldu. Din adına siyaset yapmayacağız dedi. İslam a hizmet böyle olur. Nitekim hayırlı hizmetleri çok oldu. Kusurları elbette var. Ama hayrı çok üstün.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa Kardeş

Mahkeme i Kübra amenna. Geçmişte din açına siyaset yapan ve “Seçim sonuçları Müslüman sayısını belli edecek. “ diyenler kendilerine oy vermeyenleri tekfir dahi ettiler. Hem de Camilerde hem de minberde. 1979’lerde camilerde bu yüzden kavgalar oldu. Belki yaşınız müsait değildir. İşte o yıllarda rakiplerini “mason” “siyonist” “münafık” diye suçlayarak oy devşirdiler. Demirel in günahı da var hayrı da var. Mahkeme i Kübra var. Ama O olmasaydı. 28 Şubat yerine 27 Mayıs ı yaşardık. Çok büyük zulümler olurdu. Demirel siyasi becerisiyle TBMM yi açık tutmayı başarmıştır, Bu benim görüşüm. İkinci kez Cumhurbaşkanlığı seçimi için aday olduğunda Fazilet P (Milli Görüş) “Biz Sezer’i istiyoruz” diyerek Sezer’i Reis yaptılar. Gerisini sen düşün. Bugün Ak P liderine”Siyonist uşağı” diyen alçaklar var. İşte arşiv. Rahmetli Erbakan’ın sözleri çok açık. Yorumculardan bazıları bu sözleri nakletmişler. Bizler memleket in hayrını istiyoruz. Derdimiz Demirel veya Erdoğan değil. İslam ın selameti.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Allahın emri olan nur süresi 31 32 ayetler basortululer arabistana gitsin diyen okul kapılarında kızlarımızı ağlatan merve kaçakçıya haddini bildirin diyenler açın 9 senfoniyi dinleyelim diyenler secim meydanlarında ezan okunurken konuşmayı kesip kuran gösterenler milletle işiniz olduğunda müslüman kesilip işiniz bitince laikiz diyenler Varmı şimdi sizlere başörtüsünün bi zararı hanı insan hakkınız kendi ozgurluguzu kısıtlamayıp laiklik elden gidiyor diye 28 şubatı yapanlar RABBIMIN kameraları hepsini çekti hesap sorulacak mahkeme-i kübra da
  • 4 Yıl Önce

Milli görüşü iyi bilmedik bilmeyiz

Dün AP yi böldüler Bugün Ak P yi bölmeye şiddetle çalışıyorlar. İşte Temel işte koca koca adamlar. HDP ye destek veriyorlar. Yazık.
  • 4 Yıl Önce

Dün millet doğruyu seçti

Menderes i Demirel i Özal ı bugün Erdoğan ı. Siz mason deyin ne derseniz deyin. Millet takdir eder. Hatası günahı da var. Hayrı da çok. İşte bu 4 liderden başka tek başına iktidar olan yok. Erbakan dahil.
  • 4 Yıl Önce

Zalım Cabbar

 iyi bilmezdik  
  • 4 Yıl Önce

insan0ğlu

CB TAYYİP DANIŞMANLARINI KONTROL ETSİN........... 
  • 4 Yıl Önce

Erdoğan’a siyonizm isnad eden müfteri Milli Görüşçüler

Elbette Demirel’i hakkıyla tanıyamazlar. İnsaf lazım. Siyasette maalesef o yok.
  • 4 Yıl Önce

Tunç

İyi bilmezdik. Ateşi bol olsun. Reis, bu sözleri nezaketen söylemiştir. 
  • 4 Yıl Önce

10 Ağustos 2014

Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos 2014 Pazar günü halkın oyları ile 12. Cumhurbaşkanı seçildi. İlk tebrik telefonu açanlardan biri Demirel’dir. “Halkın oyu ile seçilen ilk Cumhurbaşkanı oldunuz Yebrik ediyorum. Başarılar diliyorum” der. Demirel, siyasi nezaket sahibi ve milli iradeyi tek merci tanıyan liderdir. O seçimde Sol Erdoğan ın seçilmesine kabullenmemiş, hile vs gibi tezvirata başlamıştı. Tarihi unutmayın. Hakkı teslim edin.
  • 4 Yıl Önce

Demirel’in yerine beğenerek Sezer i seçen

Fazilet Partililer bin pişman oldular. Sezer döneminde yaşananları unutmak ne mümkün.  
  • 4 Yıl Önce

Demirel olmasın derken Sezer’i övgülerle Cumhurreisi seçtiler

28 Şubat geride kalmış. Refahyol bitmiş. Fatura Demirel e kesilmiş. Yeni Cumhurbaşkanı seçimi zamanı gelmiş. Mayıs 2000. Fazilet Demirel e hayır der. Sezer i övgüyle kabul eder. O Sezer’i Tayyip Bey e sormak lazım. Derdi çeken bilir.
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

Hiç iyi bilmeyiz
  • 4 Yıl Önce

Dalyann

Sn rahmetli mısır başkanını ölüm yıldönümünde anılıyor yorumcular yazarlar tarafından sn Demirel eleştiriliyor yazarlar tarafından lakin sn cumhurbaşkanımız kendisinin sevdiği kişileri sn yazarlarımızın sevdiğini kendisinin iyi yad etmediği kişileri gene sn yazarlarımızın sevmediğini zaten biliyor her yıl bu harici çaba ve gayrete gerek yok ...sn baykalda başörtüsü için hoş bir tutumda değildi o niçin yazılmaz sanırım sn Erdoğan la sorunsuz hatta biraz iyi olmasimi
  • 4 Yıl Önce

5 Mayıs 2000

Bu tarihi not edin. Sezer’’in Cumhurbaşkanı seçildiği tarihtir. DSP Genel Başkanı ve Başbakan Bülent Ecevit, MHP Genel Başkanı, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli, ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, FP Genel Başkanı Recai Kutan ile DYP Genel Başkanı Tansu Çiller, cumhurbaşkanlığına Anayasa Mahkemesi Başkanı Ahmet Necdet Sezer’i aday gösteren öneriyi, parlamentoda düzenledikleri basın toplantısında, imzaladılar.
  • 4 Yıl Önce

nuri

Üstadım ne güzel yazmışsın??!! ALLAH CC. Bin kere razı olsun.Yazının noktasına virgülüne katılarak Saygı duydum...
  • 4 Yıl Önce

Arşiv orada duruyor Dileyen bakabilir

Tabi doğruyu öğrenmek sizin için önemli ise: 28 Şubat 1997 . Malum dönem. Bu ülkenin vatandaşlarının büyük çoğunluğuna mürteci yaftası takıp dünyayı dar ettikleri günler. BÇG diye bir gayrı Kanuni bir organizasyon açım açım darbeye Sincan Tankları vs Ordu Göreve mitingleri vs. Herkes arazi. Demirel in Cumhurreisi olması sayesinde TBMM kapısına kilit vurulmadan kanlı darbe ve Yassıada nın tekrarı olmadan atlatılmıştır. Huzur u mahşerde göreceğiz kim ne yapmış.
  • 4 Yıl Önce

Mardik

Karaoğlan dan başka siyasetçi tanımam.!
  • 4 Yıl Önce

MİLLET

Sayın yazar Demirel de Bügünün temel karamolaoğlu su seçimden seçime çikar Müslüman görüntüsü verip bu milleten oy alip sonra arkada yine müslümana ihanet seçimlerde diye bilirmiyidi ki baş örtülülere rabistana gidin ben bir ferdi olarak hiç sevmedim oy da vermedim o konuda içim rahat kendi koltugu için bunca insanlari magdur etti 28 şubatta
  • 4 Yıl Önce

Murad

Ben de iyi bilmezdim ve hakkımı helal etmiyorum.
  • 4 Yıl Önce

Kahya

Hocam zira insanoğlu olarak aramızdan ayrılan iyi olsada ne kadar yad ediyoruz ki sn rahmetli Turgut Özal bile unutulup gidiyor bazen ....sn Demirel'in yaşarken çok büyük bir vefalı davranisini gözüyle görseler bile su an siyasi konjektur e göre kendini ayarlayan Demirel için iyi konuşmaz hatta sitem ve eleştiri yaptığı zaman kendini bugünkü siyasi konjektur e uyum sağlamış görür ...bundan 20 sene önce sn menderes için pekte sahip çıkan yoktu ne zamanki sn Erdoğan sahip çıktı ve gene kendini siyasete göre tutum alan yorumcu yazarlarda o zaman sahip cikti
  • 4 Yıl Önce

Milletin aldandığı yalan

Sen ben o aldanabilir. Ama koca bir millet milyonlar yıllarca aldanmaz aldatılmaz. Siyaset güncel şartlar içinde oluşur. Milletin feraseti kesindir. Reis i iktidar yapan da geçmişte DP sonra Demirel in AP sini de aynı millet iktidar yaptı. Ben aldandım diyebilirsin. Ama milyonlar aldanmaz kardeşim. O neyi seçeceğini bilir. Sen masonmuş dersin o başbakan yapar. Herkes Allah a C.C. hesap vermeyecek mi? Herşey ortaya dökülmeyecek mi? O halde.
  • 4 Yıl Önce

Salih

İki ileri,bir geri.500 gün dolmadan,o zamanki partisinin red,şimdiki ortağının o zamanki kabul oyuyla Çankaya etik olmayarak çıkmıştı.(500 günde her konuda rahatlama sağlanacaktı)Fötr şapkalı besmelesi vardı.
  • 4 Yıl Önce

Suriye politikası büyük hatadır

Komşularınla iyi münasebetini koruyacaksın. Bu dışişlerinin amentüsüdür. Ama oy verdiğimiz Ak P bu konuda hatalıdır Barış süreci de büyük hatadır. Saymakla bitmez hatalar var. Ama yine de oy verdik. Din için iman için verdik. Kusursuz Hükümet muhal i adidir (S Nursi) fikrine inkıyat ettik
  • 4 Yıl Önce

Kardeşim Reis e oy verdik Menfaatimiz asla yok

Ama Reis ne derse o diyenlerden değiliz. Demirel konusunda da böyle. Siyasi nezaket terbiyedir. Biz milletin iyiliğini düşünüyoruz. Derdimiz parti değil. Ak P ye oy verdik. Bazıları kendi partisinden dünya menfaati elde edebilir. Biz değiliz. Herşeyi Allah C.C. biliyor.
  • 4 Yıl Önce

Bir adamı hayatının başından sonuna

değerlendirmek lazım. Hayırları ve şerleri üzerinden. Tıpkı mahkeme i Kübra gibi. Bizi kandırdı. Masonmuş. Vs gibi çocukça değerlendirmeler boş. 28 Şubat ta kanlı darbeyi Demirel önlemiştir.
  • 4 Yıl Önce

Aygün75

Reis zaten iz bıraktı demiş, iyi iz bıraktı dememiş ki, siz yanlış yorumlamış sınız. Bıraktığı izi de siz yazmışsınız zaten.
  • 4 Yıl Önce

Ömer

Başörtülüler Arabistan’a gitsin demesi 28 Şubat faciasındaki rolü . Her darbe girişiminde şapkasını alıp gitmesi . Her şey ortada unutulması mümkün değil . Belki Erdoğan kibarlık olsun diye söylemiştir .
  • 4 Yıl Önce

İran’da Humeyni darbeyle başa geldiğinde (Humeyni Fransa’da yaşıyordu)

1970’lerde İran da Halk ayaklandı Şah o devirdiler Humeyni Fransa dan kalktı geldi tahta oturdu. İşte o yıllarda. “Allahüekber Humeyni Rehber” sloganı Akıncılar ve Milli Görüş’ün dilinden düşmezdi. Hey Can’lar hey. Siz neden bahsediyorsunuz.
  • 4 Yıl Önce

Dün Ülkenin durumunu yaşamayan bilmez

Geçmişte AP ve DYP ye oy verdim. O günün şartlarında doğruydu. Asla pişman değilim Bugün Ak P ye verdim. Siyasi tercihler kendi şartları içinde değerlendirilir. Hiç kimse kendini Adalet i İlahiyenin temsilcisi olarak göremez.
  • 4 Yıl Önce

ATATURKCU HIDIR

Demirelin bir sucu yokdu.Surekli yagli kazikla tehtid edildigi icin korkudan sacmalayip duruyordu gunumuzun Meral Akseneri gibi! Cunku ordu Osmanli devletini yikan azinlik ceteleri ermenilerden ve museevilerden olusan bir grubun elindeydi.(Turkculuk takiyesi ile kendilerini gizliyorlardi).Daha dogrusu Turkleri yenen emperyalistler yonetimi bunlara vermisdi.Kisacasi Demirelin korkudan yaptigi hainlikler Abdullatif Senerlerin,Aabdullah Gullerin,Davutogullarinin ,Babacanlarin,Meral Aksenerlerin yaptigi ve dunyada emsali olmayan assagilik ihanetlerle kiyaslandiginda devede kulak kalir!Ve sonunda kendi gitti Arabistana okumaya!Orada ona iyi bir diploma vereceklerinden emin olabiliriz....
  • 4 Yıl Önce

Müslüman sayısı

seçimden önce şöyle derlerdi: Bu seçim sonuçları Ülkedeki Müslüman sayısını belli edecek. Bu MSP’nin sloganıydı. Yazıklar olsun dini siyaset için kullanana.
  • 4 Yıl Önce

“Masonlar açamaz”

“Biz iktidara geleceğiz biz açacağız”Bu sözü unutmadık. 1970 lerin sonuna doğru Ayasofya da İbadeti başlatan Demirel ve partisi AP’ye Erbakan ın MSP’sinin söylediği slogandır. Dertleri Ayasofya olsa bu laf edilir mi? Oyları almak için dini siyasete alet ettiler.
  • 4 Yıl Önce

Rahmetli Erbakan

neler dedi neler. Siyonist uşağı. Kimin için söyledi? Reis için. Evet. Arşive bakın. Zaten Temel Efendi lbunları anlatıyor. Bu milli görüş eskiden de böyleydi. Milli falan değil. Görüş. Sadece. Bunlara kalsa ne başörtüsü yasağı kalkardı ne de IHL lere katsayı eziyeti biterdi. Hayır işleyeni yıkmaya çalışmak da ne. İster Ak P yapsın isterse başkası İslam ın hayrına iş yapanı alkışlarım. Bizim derdimiz parti Veya şahıs değil. Derdi çeken bilir.
  • 4 Yıl Önce

Hele gençler

yaşamadıkları için dünü bilmiyorlar. Üstelik okuyanı da az. Türkiye de Allah diyen cebinde takkesi olan mürteci ilan ediliyordu. Ayasofya da Hünkar Mahfili nde namaz Demirel in emriyle başlatıldı. İyi yanlarını görmezden gelemeyiz.
  • 4 Yıl Önce

Atıp tutanlar şimdi konuşmak kolay daha dün

Emine Hanım ı GATA’ya ziyaretçi olarak almadılar. Eşi Başbakan. Düşünün.
  • 4 Yıl Önce

Osman buyrucu

Sayın yazar allah razı olsun çok güzel tesbitler biz bilemedik yıllarca arkasından koştuğumuz adamın ne olduğunu mevlânanın dediği gibi pirincin içindeki siyah taşlarla uğraşırken beyaz taş görevini eksiksiz ifa etti gitti ama bizi teselli eden inancımız var münafıkların yerinin kâfirlerdende aşağı olduğunu bildiren rabbimiz var elhamdülillah.
  • 4 Yıl Önce

Rahmetli Erbakan’ın

Reis için söylediği ağır sözler menfi ifadeler internette mevcut. Amerikan uşaklığından tut....Bunlar çok haksız ifadeler. Bugün Saadet in Ak P ye yaptıklarına bakın. Demirel i sadece bir yönden değerlendirmek hatadır. Gençler geçmişi bilmiyorlar. Nereden nereye geldik. Menderes e yapılanları gençler bilmiyor. Daha dün Baştacı ettiğimiz Gül neler yapıyor.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet Necati

Rasim Bey ellerin dert görmesin.Masondu,40 yıl aldattı.Hala peşinden gidenlere yazıklar olsun.Kişi sevdigiyle beraberdir.
  • 4 Yıl Önce

Rasim Bey senin gibi düşünmüyorum

Geçmişte Rahmetli Erbakan’ı 12 Mart döneminde “gittiği” İsviçre’den davet ederek getirdiler.parti kurma ve tutuklanmama sözü verilerek. M Batur getirilmesine aracılık etti. Niye ADALET P nin oylarını bölmek CHP ye yol açmak. Bugün Saadet ayni siyasi rolü oynuyor. Ak P yi Saadet le indirmek istiyorlar. Oyun değişmiyor. Zaman değişse de. AP’yi MSP ile böldükleri gibi. Reis Milli Görüş gömleğini çıkardım dediği için iktidar oldu. Ben de oy verdim.
  • 4 Yıl Önce

Hataları var ama

Sezar ın hakkı Sezar a. Demirel 28Şubat darbesini siyasi becerisiyle önlemiştir. Yoksa kanlı darbe ve 100 bin kamu görevlisi ihraç edilecekti. Mezhepçi bir grup darbeci gerçek darbeyi yapamadıklarını itiraf ettiler. Bugünkü Mahmut Övür yazısını okuyun. Ben Ak P ye oy veriyorum. Karşılıksız. Menfaatsiz. Milli görüş e asla oy vermem.
  • 4 Yıl Önce

Şeref

Bu ülkede en çok İmam Hatip Lisesi kim açmış bir bakın, biraz insaf yahu.....
  • 4 Yıl Önce

Can

Ayni sekilde albay türkes i yassiada da o anlamli günde rahmet ile anmak veya yolsuzluk kahramani ciller i yaninda dolastirmaya ve arsa ödülü vermeye benziyor. Maalesef okul tarih derslerimiz sirf siyasetcileri padisahlari osmanli yüceltmek ve asla kötü taraflari neydi tarafsiz bir sekilde incelemekten yoksun. Ki menderes in de hatalari coktu özel hayatindan tutun 6-7 eylül 1955 vs. Ama bunlar hepsi hasir alti ediliniyor carpik bir tarih anlayisi ile tipik sovyetler gibi milliyetcilik adi altinda.
  • 4 Yıl Önce

İrfan Fahri

Hiçbir zaman hayırla anılmayacak birisiydi onun zamanı Türkiyenin kayıp yıllarıydı.Onu hayırla ananlar sadece onun yalakalarıdır.Akparti içinde de truva atları vardı ömrü yetişeydi orayı da karıştırırdi.
  • 4 Yıl Önce

nur

Dün Varank in bir olayı anlattığı geldi aklıma dün akitte yayınlandı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan konvoyla, nizamiye önüne gelince, kapıyı kapatmışlar konvoy dışarıda kalmış Cumhurbaşkanımız ne oldu diye dışarı çıkmış konvoyu niçin girdirmediklerini, sormuş,girdiremiyecekkerini, eşarplı bayanlar olduğunu söylüyor, bunun üzerine Cumhurbaşkanımız,o o otobüs e biniyor protokol otobüsü olduğu için, geçiriyorlar oniki sene önce çokta geçmemiş.bu Devlet kimindi? Askeriye orduevleri kimindi,her fırsatta dans müzik içki içecekler, açık büfeler kuaförler, ücretsiz askerler subay eşlerinin saçlarını yapar her daim
  • 4 Yıl Önce

Halef

Tıpkı Demirel gibi onun halefi de İslam dininin ahkam ve emirlerinden rahatsız olmalı ki çıkıp "İslam dini güncellenmeli" dedi..
  • 4 Yıl Önce

biz bilmeyiz, onlar bilir

Oooo, siz o şişmanı yeniasyacılara sorun yeniasyacılara! Hemen kerrat cetvelini açarlar ve onun nevmehdi olduyunu isbatlayıverirler size bir çarpıda..
  • 4 Yıl Önce

kehanet

ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞSİNİZ. 28 ŞUBATIN BAŞ MİMARLIĞINI YAPAN TÜRKİYEDE SAĞ SOL ÇATIŞMASININ ARKA PILANI OLAN, SADECE MİLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ YOK ETMEK İÇİN ÇALIŞAN, ÖZELLİKLE DE REİSİ ELİ KELEPÇELİ CEZA EVİNE SOKAN BİRİNE REİSİN MEDHİYLER DÜZMESİ TAM ANLAMIYLA SIKANDAL VE ACABALARI ARKA ARKAYA SIRALIYOR.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23