• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muhalefet söverken, gavur Türkiye’yi övüyor

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Turhan karakus

Ya bu gibi insanlar kendileri onundeki mertegi gormezler baskasinin onundeki kibrit copunu gorurler yaziklar olsun
  • 4 Yıl Önce

CEM İPEK

 MUHALEFET HEP YIKICI MI OLUR? BÖLÜCÜ MÜ OLUR? İÇ VE DIŞ DÜŞMANLA İŞ BİRLİĞİ Mİ YAPAR? BİZDEKİ MUHALEFET BÖYLE! YABANCI ÜLKELERDE OLSA BÖYLE MUHALİFLERİN .................! 
  • 4 Yıl Önce

kafa

Ben bu kafayı anlayamıyorum.Anlamaya çalışıyorum ancak anlamak mümkün değil.Muhalefet şunu bunu yapıyomuş.Kardesim muhalefet zaten eleştirmek demektir.Niye zorunuza gidiyor ki. 
  • 4 Yıl Önce

Yusuf can

Hala fetunu kopefi olsnlar,feto dayesinfe genel mudurluge gelenler vede dakal birakip muslumanim deyip feto un yolu fa gifenler var hala bu ulkrce chp vede taraftarlari in mestebi belli ama ben milliyetciyim ben myslumanim deyipte munafik vece musriklerle isbirligi yapanlati Rabbim iki funyadunuda helak eder insallah
  • 4 Yıl Önce

şişti hemşehrim

siyasetçisi memuru hem bu devletten maaş alır nemalanır sonrada ihanet eder kötüler zıkkım olsun temele gelince rotayı çoktan küfre çevirmiş ihanet sularında savrulup duruyor hem Türkiyeye hemde Erbakan hocaya ihanet etti hainden takdir beklemek yılandan vefa beklemeye benzer
  • 4 Yıl Önce

Can

2 yildan beri fezlekeleri meclise getirtmeyip siyasilikten baska bir izahi var mi yok mu. Niye savsakladiniz sormazlar mi.
  • 4 Yıl Önce

Bir Veli

Adam Devletin matematik öğretmeni, koronavirüse kadar çocuğuma özel ders veriyordu. Çay kurabiye ikramında bize Devleti kötülüyordu. Hem yasak iş yani özel ders veriyor, yükünü de tutmuş beyefendi, hem de siyaset yapıyor. Kabahat biz velilerde. Biz de çekiniyoruz ya çocuğuma takar ya da iyi öğretmez diye.
  • 4 Yıl Önce

VELİLER PLATFORMU

Platform olarak yaptığımız araştırmada Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti'ye, İslam'a, başörtülü öğrencilere ve dindar meslektaşlarına rahatsızlık veren öğretmenlerin çoğunun Müslüman hatta bazılarının Türk olmadığını öğrendik. Devlet yetkililerine sesleniyoruz. Maaş verdikleriniz, size ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza karşı zararlı faaliyetler içerisinde. Bakan'dan memnun değiliz. Reis'imiz bu duruma da el atsın. Yeter artık!
  • 4 Yıl Önce

Ayşe ARMAN

Karamollanın yaptıklarının dinle imanla alakası yok. Sözleri aynı kafirlerin sözleri. Destek verdikleri de zaten kafir ve bölücü. Ümmet içindekilere çok dikkat etmeli. Adnan neydi ne oldu? Fetö neymiş çok sonra öğrendik. Evrenosoğlu ki Allah azabını arttırsın, o soytarının peygamber olduğuna inanmış tuhaf tipler çıktı. Ben hepsinin bir merkezden üretilip aramıza sokulduğuna inanıyorum. Müslümcüler Kalkancılar iç düşman ürünüydü, biliniyor. Mevcutların kaynağı yine iç düşman mı, merkezleri Washington'mu? Yılan deliklerinden sokulmayalım artık.
  • 4 Yıl Önce

BİR ÖĞRETMEN

BEN DE BİR ÖĞRETMENİM. MAALESEF YORUMCULARIN TESPİTLERİ ÇOK DOĞRU. ADI GEÇEN İLÇELERDEN BİRİNDE GÖREV YAPMAKTAYIM. SOKAKTA SURATLARINA BİLE BAKMAYACAĞIM İSLAM DÜŞMANI ÖĞRETMENLER BANA DA BULAŞIYORLAR. EŞİMİN TESETTÜRLÜ OLMASI VE NAMAZ KILMAM ONLAR İÇİN YETERLİ SEBEP. ALLAH BELALARINI VERSİN.
  • 4 Yıl Önce

HÜLYA DİKMEN

TEMELCİLERLE SÜLEYMANCILARIN HALİ BELLİ DEĞİL Mİ? CEHENNEMDE DESTEK VERDİKLERİYLE HAŞRONULACAKLAR!
  • 4 Yıl Önce

Safiye

Veliler Platformuna aynen katılıyorum. Ben de o tür sözde öğretmenlerden bazılarına denk geldim. Allah belasını versin biri başını kapatan kız öğrencinin anasına arkasından gerici dedi. Bunları okulun bahçesine sokmayacaksın dedi. Derslerde İslamiyet'e dil uzatan dilleri kopasıcalar da var. Biz Müslümanlar en azından onlar kadar cesur olmadıkça bu devran böyle devam eder gider.Hükümet şu lanet olasıca sözde öğretmenlere de el atsın.
  • 4 Yıl Önce

insan0ğlu

Bizde endişeliyiz , namaz yok, oruç yok, içki çok....bakınca adam zannediyorsun...konuşunca..coniden farkı yok görüyorsun!.....
  • 4 Yıl Önce

VELİLER PLATFORMU

İçerde muhalafet yapanlardan bir kısmı da öğretmenler. Özellikle Kadıköy, Ataşehir, Bakırköy, Esenyurt gibi İstanbul'un malum ilçelerine tayin isteyip gelenler, Devletten maaş alıp Devlet aleyhinde faaliyetlerde bulunuyorlar. Kızımın söylediğine göre çeşitli fırsatlarda Cumhurbaşkanımızı ve Hükümetimizi kötülüyorlar. Bulundukları okullarda çeteleşiyorlar. Karşı gördüklerine sataşıyor, bazen de iftira atıyorlar. Devletimizin bu konuya eğilmesini ve genel bir soruşturma, araştırma, inceleme yapmasını arzu ediyoruz. Çeteleştikleri okullardan dağıtılmalarını, hala kötü eylemlerine devam edeceklerin de ihracını istiyoruz.
  • 4 Yıl Önce

SELDA DANİŞMENT

Temel'in nerde kaldı milli görüşçülüğü! SP'liler sırf hasetlerinden galiba Reis düşmanı! Temel'in imanı da muallakta! Partililerin kalpleri mühürlü mü, gerçekleri ondan mı göremiyorlar yoksa! Dünya imtihan yeri. Soğan patates fiyatları arttı diye davasını ve Reis'ini satan menfaatperestleri dolayısıyla hainleri de gördük. ALLAH'IM, REİS'İMİZİ BU TÜR MÜSLÜMANLARDAN DA KORU, GAVURLARDAN KORUDUĞUN GİBİ!AMİN.
  • 4 Yıl Önce

Sedat

İçimizdeki de gavur! Alayı kripto sabataycı, pakraduni ve ermeni!
  • 4 Yıl Önce

ATABEY

Ey Müslümanlar! temelcilerle süleymancıların hali ne olacak! Allah ıslah eylesin. Kendilerine bağlı olanları yanlış yönlendirip imanlarıyla oynayan münafıkları kahreylesin. Ey süleymancı ve temelci taife! fetöcü haşhaşiler gibi olmayın, İslam'a, Vatan'a, Reis'e ihanet etmeyin. Yol yakınken dönün! Kızların bilmem kaç santim bacaklarını açtıranlara ve Rasim Bey'in makalesinde belirttiği gibi temel nam şüpheli şahsın peşinden gitmeyin. Reis aynı zamanda Müminlerin Emiri'dir ve ona itaat farzdır!
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23