• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muhteşem örnek Fuat Sezgin

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

sai

obamam geldiğinde TBMM ye hitaben "bu gün kü dünya medeniyetini kuranların temsilcilerine hitap ediyorum" diyerek bu günkü medeniyetin sahiplerinin biz oluğumuzu, avrupa birliğinden 2004 de tarih alındığında da TİME dergisi kapak manşetinde "bu günkü avrupa medeniyetinin sahipleri olan türkler AB den tarih aldı" yazarak bu günkü avrupa medeniyetinin bize ait olduğunu yazmıştı. biz hariç herkes bizi tanıyor. ancak bizim beyinlerimiz yıkadıkları için kendimizi yanlış anıyoruz.
  • 5 Yıl Önce

BİLİMLERİN KAYNAĞI

Adem aleyhisselamdan bu güne tüm bilimlerin kaynağı, temeli İslam'dır.
  • 5 Yıl Önce

sağlamcı

gülhanedeki müzesini gezdim. önemli bir çalışmaolmuş. allah razı olsun. dememkki bukadarına ulaşabilmiş. fakat onun iki katını daha ben biliyorum ekleme yapılmalıdır. bu ülkeyi ne kadar kötü emelli kişilerin geçmişte yönettiği böylece ortaya çıkıyor. ilim adamlarınıda bile tahammül edemeyip dışarı göndermişler. zaten 2. mahmuttan sonra idare hep masonların elinde olduğu için memleketin kalkınmamaı ve yıkılması gerilemesi dağılması için her şeyi yapmışlar. ilerlerlemeyi gericilik gericiliği ilericilik yapmışlar, hainleri kahraman, kahramanları hain yapmışlar. iyi şeyleri kötü kötü şeyleri iyi olarak aşılamışlar.
  • 5 Yıl Önce

mutmaine

Biz yaZmayınca birileri bizim yerimize yazıyor! Batı bugünkü uygarlığını İslam bilim adamlarına borçludur. En basit bilgileri bile çalmışlar(transfer) ve kullanmışlardır.Çalmış dememizin nedeni islam alimlerinin kitaplarını tercüme ederek kendi yazıları gibi yayınlamalarıdır, yüzlerce örneği hocamız sayesinde öğreniyoruz. Fuat hoca bu gerçeği öyle bir dile getirmiştir ki, cevap verebilen henüz çıkmadı,çıkamaz, kitabını okumayanda burada üç beş örnekle anlayamaz ,TANINMAYAN BÜYÜK ÇAĞ okuyun...çok bilmişlik yapmayın.
  • 5 Yıl Önce

H.Y.E

Kardesim Ali Erkan Bey Islam ,muslumanlar ve bilim konulari devamli islenmeli.Fuad Sezgi hoca'yi ve calismalarini her ferdimjze anlatmaliyiz.Ben ogretmen oldugum halde cok gec tanidim onun dunya capinda bir ilim adami oldugunu.Sadece Fuad hocayi degil onun benzerlerini de tanitmaliyiz.Biliyorum biz muslumanlarin zihinleri igdis edildi.Bunu onunuze gelen herhangi birine sordugunuz gibi burada cahil cahil yorum yazanlardan da anlayabilirsiniz.Niye mi boyle diyorum ? Cunku Fuad hoca : "Ben Avrupaliya anlatip kabul ettidigim gercekleri kendi insanima anlatip ikna edemiyorum."diyor.Aynen boyle celebi
  • 5 Yıl Önce

Tata Tonga

Doğu roma imparatorluğu bilim ve teknolojide o kadar geri idi ki Ayasofya nın inşaasında müslüman bilimadamlarından yararlanmışlar. Yine roma imparatorluğu bilim be teknolojide o kadar geri idi ki roma imparatorluğu colosium'u yapamamışlar İslam dünyasındaki mimarlardan yardım almışlardır. Hakeze Mısır'da firavunlar yaşadıkları yüzyılda kendi teknik birikimleri piramitlerin inşaasına yermemiş İslam dünyasından mimar ithal etmişlerdir. Şimdi bile Amerika da nasa da çalışan bütün bilimadamları müslümandır. Almanya'daki otomobil fabrikalarında çalışan bütün mühendisler İslam dünyasındadır. Koca koca adamların işleri güçleri hamaset... 
  • 5 Yıl Önce

Alparslan Talip

Bilimde çok geride kaldık, ya hoca! Batı, ülkemizdeki şu anda olan bilime 300 yıl önce ulaştı. Türkiye sadece bilim düşmanı üretiyor. Kafa değişmeli önce! Müslümanlar henüz bilime layık değiller, kalben bilim de istemiyorlar. Posa profesörleri tanırım, bilimde 10 bin tanesi bir gavur profesörüne denk olamaz. Merhum Fuat Sezgin'i Avrupa'dan yakinen tanırım. Gavur ilimde ibadetmiş gibi gece gündüz didiniyor, çok maaş, lüks, gösteriş ve ünvan onlara hiç önemli değil. Bizi Osmanlı masalları, Hristiyanlık ve Yahudilikle özdeşleştirilmiş İslam adı altındaki münafıklık uyutuyor . Gavurun İslam profesörleri de var, bizimkilerin tamamı bir araya gelse İslam hakkında onu susturamaz, hepsi yenik düşer. Üstelik Türkçe tartışsalar. Gavur en az 6 yabancı dil biliyor konusunda tamamen uzman! Üzgünüm, ama hepsi gerçek.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23