• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'nun ittifak teklifine Babacan cephesinden cevap

Parti kurma girişimleri yılan hikayesine dönen Ali Babacan'ın ittifak yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ittifak için yeşil ışık yakmasının ardından, Ali Babacan cephesinden konuya ilişkin açıklama geldi. Babacan cephesindeki ana görüş, "Bir ittifaka eklemlenme düşüncesiyle hareket etmiyoruz" şeklinde.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Taka

İttifak etseler ne olur, etmeseler ne olur. Nasıl olsa Türkiye'deki tüm partilerin tasması ABD emperyalizminin elinde. ABD 70 yıldır çıkarlarına Türkiye'de en iyi hizmet edecek kuklaları parti başkanlıklarına getiriyor. Millette paşa paşa gidip, ABD tarafından atanan politikacıya oy veriyor. Ama filmin sonuna geldik. Filmin sonunda yeni küresel sömürü düzeninin tam bir sömürgesi olmak var. Millet uyanıp da filmin sonunu değiştirebilir mi, bu meçhul.
  • 6 Yıl Önce

GENÇTÜRK

Sayın Babacanın yeri ortakları chphdpipsp olan millet pardon zillet ittifakıdır. MHP özelikle BAHÇELİ nın olduğu yerde vatansızlarin yeri yoktur.
  • 6 Yıl Önce

mehmet soylu

yancının, daha partisini kurmadan ittifaka abone olmasınıda beklemen hemenden, acelen ne yalandaroğlu, sakin
  • 6 Yıl Önce

Köksal Tekbas

Sayın Babacan Sana oy vermezler. Kendini rezil etme Saygilarimla
  • 6 Yıl Önce

Alın Top'nuzu kumda oynayın

Ülkeyi kurmakla övünen ideoloji,yıllarca küfür ve hakaret ettiği kesimden medet umuyor,vah zavallılar.İşte bunun için Ke-mal'sın.
  • 6 Yıl Önce

Selim Hamaloglu

kendini nimetten sayiyor. Hele bir partini kur, sonra secime gir, sonra aldigin oy kadar konusursun. Bunlara bir de akilli diyorlar ya...
  • 6 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Düştüğünüz hallere bak yazıklar olsun
  • 6 Yıl Önce

Mikail okuroğlu

Yapııınnn iki veya üç partili ülke içinde iyi olur.ne bu sayısı belli deyil partilerin isimleri bilinmiyor öyle partiler var.
  • 6 Yıl Önce

İdo1

Doğrusu birbirinize nede yakışmıştınız üzüldük...
  • 6 Yıl Önce

Oktay arkali

Birparti ittifak icin kurulmaz iktidara gelmek icin kurulur millet gerekli cevabi babocana ve davutoya verecekler gecmislerinide unutturacaklar
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23