• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD elçiliği işgal edilmişti! Trump'tan asker talimatı

Dün Irak'ta bulunan ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği'nin işgal edilmesinin ardından ABD bölgeye asker gönderme kararı aldı. ABD Savunma Bakanı Mark Esper, "Yaklaşık 750 asker bölgeye derhal intikal edecek ve Acil Müdahale Kuvvetinden ek güçler de önümüzdeki günlerde intikal etmek üzere hazır olacaklar" dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Husnu uzulmez

Basarili bir oyun siddetvar ama zarargoren yok baska bir elcilik olsaydi olude olurdu yaralida iraktan gitme yerine kalma planlari bunlar asker getirecek sebeb bosaltacaklardi simdi cogaltacak sebebi coktaguzel yonettiler bina eskiydi daha moderen ve teknobir bina kurarlar yada heryerdevar irakta olmayiversin biz herturlu sozumuzu duyurur istedigimizi yaparik yok otesi. Yarabbi ebabil kuslarini gonderde ebrehe fillerini tarumar et insallah. Hemen. Insallah.
  • 6 Yıl Önce

celil yağmuroğlu

IRAK TOPRAKLARINDA HİÇ BİR KİMSE BARINAMAZ BU TARİH BOYUNCA BÖYLE SANKİ LANETLENMİŞ BİR TOPRAK .HALKI MÜSLÜMANDIR AMA YERİ GELDİĞİNE DİNSİZ OLUR SAĞI SOLU BELLİ DEĞİL ,OSMANLI NASIL İDARE ETTİ AŞİRETLERE BIRAKTI ,HER AŞİRET KENDİ HALKINDAN SORUMLU ,VELHASIL İŞTE IRAK..LİBYA'DA AYNI AMA BİRAZ YUMUŞATIRLAR IRAKa GÖRE..
  • 6 Yıl Önce

KERELA KARDEŞİM, ORADA DA KAN DURMAZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23