• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teröristbaşı Öcalan'ın yeğeninden Meclis'te skandal sözler!

PKK elebaşısı Abdullah Öcalan'ın yeğeni, HDP'li Ömer Öcalan'ın Meclis konuşması büyük tepki çekti.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abidin

Bu hainin vekil olması bile Türk Milleti için zuldür.
  • 7 Yıl Önce

Hsn

Bu pkk hamileri hala mecliste yaxbu bir utançtır yav. Ya bu adamın hemşehrilerinin olduğu il ve ilçelerde adam gibi elektrik parası ödeniyor muki. Haram olsun hepsi
  • 7 Yıl Önce

Ahmet

Şerefsiz hainler elektrik hırsızlığı yapanlar sizin adamlarınız değilmi? Devletimiz maalesef aciz duruma düşürülüyor. 
  • 7 Yıl Önce

Vanlı

Türkiyedeki demorasiyi begenmeyen serseri toplulugu ABD de usamenin yegeni memur bile olamaz ama bu ülkeyi yıkmaya çalırsınız öyle degilmi beyinsiz ahmaklar ben bõyle demorasi istemiyorum sizlere chp nin demokrasisi gerekli .
  • 7 Yıl Önce

M.Ali Şahin

Öcalan'ın Osman TRT de göründü Akparti ye destek oldu diye yeri göğü inletenler nerdesiniz bakın Öcalan'ın Ömer mecliste neler söyledi İstanbul Ankara ve diğer büyükşehir belediye başkanlıklarını bizim sayemizde kazandınız diyor size destek olduk diyor CHP liler size diyor bizi yok saymayin buradayız diyor peki siz ne diyorsunuz hala havaya bakıp aaa cambaza bak mı diyorsunuz huuu ordamisiniz sesimiz geliyormu. 
  • 7 Yıl Önce

Ovalı

Bu itoglu itlere taviz verdikçe bunlar taviz ister. Bunları konusturmayin. Teröre bulaşan in akrabası milletvekili seçilme hakkı olmaması gerekir. Bu yasa derhal çıkarılmalı.
  • 7 Yıl Önce

Kanuni

Elektrik faturalarının vatandaşları mağdur ettiği doğrudur ama bu durum HDP nin kürtlerin temsilcisi olmadığı ve PKK, ypg, pyd,dhkp-c ... Terör örgütlerinin siyasal ayağı olduğu gerçeğini değiştirmez. 
  • 7 Yıl Önce

Izci

BEBEK KATILLERI TERÖRIST ÖÇALAN GIBI DAG TERÖRISTLERINE VE YA HDPKK MILLETVEKILI OLMAYI TANIYAN YASAYI ÇIKARANLARIN
  • 7 Yıl Önce

Taviz Yeter !

Terör davalarında Suçun şahsiliği ilkesi kaldırılmalı,suç işleyenin ailesi,akrabaları seçme ve seçilme hakları iptal edilmeli,suçun mahiyetine göre vatandaşlıktan çıkarılıp deport edilmelidir.Cezaevlerinde bunlara bakamayız defolup gitsinler beğendikleri ülkelere..
  • 7 Yıl Önce

Hdp 

Hdp kucuk yasta cocuklari daga kaciran tecavuz eden subyanci sapik katiller surusu devlet sizinde hesabinizi gorur bir gun
  • 7 Yıl Önce

Murat

Bizde tarihe not dusecegiz , serefsiz pkk lilar sizle ebeden mucadele edip pis baslarinizi ezecegiz.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23