• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran'dan protestoculara karşı idam hamlesi

İran'ın dini lideri Ayetullah Hamaney'e yakınlığıyla bilinen gazete, protesto gösterilerinde şiddet eylemlerine liderlik edenlerin idamla cezalandırılacağını yazdı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Halil

Zam oranı %50 arttırıldı % 300 değil ayrıca Türk lirasına göre 50 krş tan 75 krş a yükseldi ayrıca aylık olarak 60 lt benzin ücretsiz
  • 7 Yıl Önce

Osman şapkalı

Bencede idam edilmeli niyederseniz vatana ihanet onuniçin
  • 7 Yıl Önce

mevhibe inal

AYNI SENARYO! Ortalığı karıştır. Devlet terörü diye gel ülkelerin kaynaklarına çök! "Hırsızın" hiç mi suçu yok?!
  • 7 Yıl Önce

Tata Tonga

Protesto bir haktır. Devletin veya başkalarının mallarına zarar vermek teröristliktir. İran devleti sütten çıkmış ak kaşık mı? Protestolar nedeniyle idam yapacaksa bu devlet terörüdür, protestocular devletin malına veya vatandaşların malına zarar veriyorsa bu suçtan asabilir bu durumda da idam cezası ağır bir ceza. protestocular ajan ise veya ajanlarla işbirliği yapıyor ise bunun kişi bazında ince elenip sık dokunması gerekmez mi? Ajan olduğu kesin kez ispat edilenler aşılmalıdır. Kimse ülkesine ihanet edip yabancı güçlerle işbirliği yapamaz. Tüm topluluğa ajan muamelesi yapılması da ne kadar haklı?
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23