• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye 14 günde güvenli bölge tezini 4 ülkeye kabul ettirdi

Suriye'nin kuzeyinde kurulması planlanan "güvenli bölge" için ABD'den sonra Rusya ile de mutabakata varıldı. Türkiye, bu anlaşmalar sonrasında 14 günde ABD, Rusya, İran ve Suriye rejimine güvenli bölge tezini kabul ettirerek Suriye sınırında 400 kilometrelik güvenli bölgeye sahip oldu.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ömer

Elbette Türkiye çok yönlü siyasi düşünüyor . Tabii ki kolay değil yedi düvel karşımızda. Ancak keşke teröristker tamamen temizlense idi ne Rus un ne de Amerika’nın sözüne güven olmaz on km az bunun dışında eşkıya çekilmese ne olur . Yine de Türkiye kararlı bu sefer en azından hareket kabiliyetimiz elimizde . Türkiye’nin başarısı için duacıyız
  • 7 Yıl Önce

Biraz daha uzadi

Turkiye Suriye SINIRI biraz KISALIR diye beklerken biraz, 50-60 km daha uzadi.
  • 7 Yıl Önce

hsn

valla pek bi başarı yok. türkiye çalıştı. rus ve uşağı esed kazandı. bu da abd yi ve pkk yı hiç izlemiştir bence.
  • 7 Yıl Önce

Tarafsız

Kiminle ne konuşulursa konuşulsun, kim ne alırsa alsın, kim ne verirse versin, kısacası sonuç leyhimize de olsa aleyhimize de olsa biz şundan adımız gibi eminiz; Gazeteniz her durumda sonucu zafer olarak, başarı olarak yazacaktı. 32 Km. derinlik için söylenen sözler aklımızda, şimdi derinlik 10 Km. ye indi oda sadece bizim kontrolümüzde değil, Ruslar ile beraber o hatta devriye gezecekmişiz. Yani ister ABD ile ister Rusya ile olalım aynı çuvala yılanla girmiş oluyoruz. Sayın Erdoğa'ın "Kendi göbeğimizi kesmek, kendi işimizi görmek, 32 km.lik güvenlik hattı vs........ şimdilik olmadı görünüyor....Allah mehmetçiklerimizin ve ülkemizin yardımcısı olsun.
  • 7 Yıl Önce

mehmet gümüş

Lan Tr denilen bilmem ne! Sen oturmuş olabilirsin ABD nin ve Rusyanın kucağına Türk Milleti kimsenin kucağına oturmaz! Ancak senin gibileri oturtturur kucağa.Bu münafık Haber siteside senin gibi Vatan hainlerinin yorumunu yayınlar düzgün yaz alçak
  • 7 Yıl Önce

utanmazlar

abdyle rusya arasında tost oldular. 32 km nin altında ypg duruyor. biz çekilince geri gelecekler. yazıklar olsun yazıklar.
  • 7 Yıl Önce

MTurk

Peki şimdi 32 km'lik mesafedeki tüm alana bizim askerlerimiz yerleşti mi?
  • 7 Yıl Önce

Tr.

Amerikanın kucağından inip,Rus ayısının kucağına bindik...Hadi hayırlısı...
  • 7 Yıl Önce

ugur

bu harita iyi olmamis, cok kücük bölge 30 km olarak Türkiyenin eline gecmis diger 10 km yerlerden pkklilar rahat havan topu vesaire atabilirler... hiccc hiicc iyi olmamis.
  • 7 Yıl Önce

Tr.

Tarihi hata,tarihi yanılgı,tarihi kaypaklık....Her hârekattan sonra daha donanımlı,daha bilgili,daha savaşcı bir pkk türevi karşımıza çıktı.Vakit varken yokedelim.Yarın bu adamlar savaş uçaklarına sahip olunca,böyle giderse olacak gibide gözüküyor.Bu kadar güçlü durumda olamayabiliriz.Evlatlarımız,torunlarımız mezarımıza gelip küfür beddua etmesin.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23