• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alman medyası anlaşmayı böyle gördü! Kaybeden Trump ve YPG

Türkiye ile ABD arasında varılan Suriye mutabakatını manşetten gören Alman Spiegel Online, habere “ABD, Erdoğan’ın istediklerini veriyor” başlığını attı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasan

Alman medyası siyonistlerin elindedir. Hitlerden sonra alman medyası siyonistlere verilmiştir. Siyonistler ve CHP su an kahrolmaktadır.. Cumhuriyet tarihinin en buyuk diplomatik ve askeri basarısıdır..
  • 7 Yıl Önce

mevhibe inal

Siyonist Medya başından beri Trump ile uğraşıyor. Bölgemizdeki rezillikleri, sapık işkence ve katliamları, hırsızlıkları Siyonist NEOCON ÇETESİ bilerek, isteyerek planlayarak yaptı, yapıyor, yaptırıyor. Trump'ın üstüne atıp, attırıp kurtulamazlar.
  • 7 Yıl Önce

Dede

ALLAH'A C.C şükürler olsun böyle bir liderimiz var keferelere fırsat verme YA RAB
  • 7 Yıl Önce

Öztürk ÖZİSKAM

Alman basını doğru diyor. Türkiye ilk defa masa başında kazandı. Son 150 yıllık tarihimizde savaşta, sahada kazandıklarımızı masa başında hep kaybetmiştik. Adamlar baskı ve tehditle bizi korkutup istedikleri şekilde bizle anlaşıp bitiriyordu. Çanakkaleyi kazandık masa başında kaybedince adamlar 1 yıl sonra İstanbulu işgal etti. Kurtuluş savaşını kazandık. Kazanmış olmamıza rağmen masa başında tehdit, baskı, şantajla 12 ada, Kerkük ve Musulu kaybettik. Kemalistler istediği kadar kızsın. Güneş balçıkla sıvanmaz. Büyük zafer diyoruz yendiğimiz Yunanlılar onlarla anlaşma yapmak beklenirken ingilizlere masaya zorla oturmadık mı? Büze İngilizleri muhatap aldıran zor, baskı neydi? Burnumuzun dibindeki adalara bile giremedik. Buda bizim sahadaki zaferimizi masa başına yansıtmadığımızın göstergesi değil midir? Bugün Erdoğan; tarihin seyrini değiştirmiş, ilk defa sahadaki kazanımlarımızı tüm baskı tehdit ve ağır yaptırım baskılarına rağmen korkmayarak, baskıyı kendisi yaparak masada kazanmamızı sağlamıştır.
  • 7 Yıl Önce

Ahmet

Oturma düzeni çok yanlış.
  • 7 Yıl Önce

hami

Taxas'taki mitingte konuşan ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye ve terör örgütü PKK/PYD ile ilgili olarak skandal ifadeler kullandı. Trump, "Biraz kavga etmeleri gerekiyordu, izin verdim. Sonra ayırdım" dedi.
  • 7 Yıl Önce

ikiyüzlüler

Alman medyası iyimi, kötümü? Akit karar verin.
  • 7 Yıl Önce

Mrt

Size Erdoğan yetmedi simdide trapetmi girdi alman domuzları
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23