• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa ülkesinden itiraf: "Türkiye'ye gücümüz yetmez"

Barış Pınarı Harekatı'nı konuşmak için toplanan AB konseyi öncesi Lüksemburg'un Dışişleri Bakanı Jean Asselborn, "Avrupa'nın Türkiye'yi durdurmaya gücü yetmez" değerlendirmesinde bulundu.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

selim usta

yurt icinde ve disinda, hdpkk sempatizanlarin vatandasligi düsürülsün! Baris pinarina karsi propaganda yapanlarin vatandasliklari düsürülsün!
  • 5 Yıl Önce

dumanlı

Hamaset değil aklı selim. Büyük elçilerimizi gözden geçirelim. Monşerlere kulak verelim. Atanmışların içinde ilgili ilgisiz çok kişi görüş beyan ediyor. Ancak dış politikada eğitim görmüş, yıllarca dışarıda görev yapmış hariciyeciler seslerini çıkarmıyor daha doğrusu çıkaramıyor.İşi ehline vereceksin dış ilişkilerle uzaktan yakından eğitimi ve tecrübesi olmayanlar büyük elçi yapıldı.Bu işi usuletle çözecek olan hariciyeciler. Dış işleri bakanı yalnız adamı oynuyor. Çevresinde kimler var bilen yok. Dış politikada problemler hamaset diliyle çözülmez. Hele hele liderlerin kişisel ilişkileriyle hiç çözülmez.Aldatılırız kandırılırız.Bir zamanların cunta lideri ABD Genelkurmay başkanı arkadaşımdı kıramadım Yunanistanın NATO ya dönüşüne evet dedim keşke demeseydim diyordu bunlardan ders alalım. Hamaset dili değil diplomasi dili.
  • 5 Yıl Önce

Tr.

Madem pkk ve kürtleri bu kadar çok seviyorsunuz.Fransa veya Polonyanın bir kısmını onlara verin.Yoksa Avrupa,korkak avrupa bu yaşlı ve pısırık hali ile Türkiyenin karşısına çıkamaz.
  • 5 Yıl Önce

Enerjisi bitik

Bir ilçelik nüfusu ile devlet yerine sayılmış birileri için akıllı sayılır. Sıranızı bekleyin, şu an işimiz var.
  • 5 Yıl Önce

mustafa temiz

bu habere sadece millete gas vermek denir bu kafayla gas almaya devam edersek vay halimize
  • 5 Yıl Önce

hasan bağnaz

bizi ancak içlerine alma yolunda kendi inanç ve kültürlerini giydirirerek yok edeceklerini çok iyi biliyorlar...maşallah yöneticilerimizde bu yolda çok mesafe kateddi.
  • 5 Yıl Önce

Karslı

Saldırı ne demek, durdurmaya çalışmak ne demek,, Türkiye saldırıyormuki ya da terörü yok etmeye çalışan neden durulmak isteniyor. içimiz dışımız hain dolu, Allah ordumuzu muzaffer kılacak inşl.
  • 5 Yıl Önce

Asla

Demokrasi derler darbeciyi destekler.tereör derler terörü destekler.Biz sizi çok iyi taniyoruz ....Türk uyandı artık......
  • 5 Yıl Önce

OSMANLI TORUNU

Rüzgar yapmayın ALAYINIZA gider Pis Kâfirler.... Zafer islamındır La ilahe illallah Muhammeden Resûlullah Zafer bizimdir Zafer türk milletinindir....
  • 5 Yıl Önce

FARUK ALCI

Boyle seyleri yazip cizip isleyip inanip buna gore hareket etmek bizi duvara toslatir. O yuzden baskasinin dedigine gore degil kendimizin gucu ve kapasitesine gore hareket etmeliyiz. Baskasi ne derse desin onemi yok. Once kendimixi bilmemiz lazim. El sozune bakan karisini tez bosarmis. Ne abdnin ne rularin nede abnin dedigine bakmamak gazina ve engellemelerine aldirmamak kendimizi bilerek yerimizi bulmaliyiz.
  • 5 Yıl Önce

kaan

açıktan açığa teröristleri desteklediniz yıllarca şimdi de sığınacak bahaneler arıyorsunuz yıllarca türkiye' nin güçlenmemesi için, zenginleşmemesi için hep birlikte çalıştınız ama sonunuz geldi hadi hodri meydan haçlı ordusunu kurup gelin bekleriz tabii cesaretiniz varsa
  • 5 Yıl Önce

.

Sayın Dışişleri Bakanı Jean Asselborn, isterseniz peşin hükümlü olmayın ve bir deneyin belki durdurabilirsiniz. Belki gücünüz yeter. Tabi ki sorumluluğu üstlenecek yüreğiniz varsa. Ha bu arada bir marangozla anlaşmayı da unutmayın. Çünkü aksi bir durumda çok sayıda tabut lazım olabilir. Haaa yine bu arada atacağınız yanlış bir adım neticesinde bizi tekrar Viyana önlerinde görebilirsiniz. Neyse şaka yaptım korkmayın. Bizim kimsenin toprağında, malında, mülkünde, parasında, altınında, kadınında, kızında vallahi gözümüz yok billahi gözümüz yok. Ammmaaaaa doğru durmayan çocukları terbiye etmesini çok iyi bildiğimizi ve bu işi çok sevdiğimizi zannedersem bilirsiniz. Sağlıcakla kalın Sayın Dışişleri Bakanı Jean Asselborn.
  • 5 Yıl Önce

Ovalı

Doğru söze kimse bir şey demez.tam isabetli bir açıklama.
  • 5 Yıl Önce

BANAMANN

NEDEN AVRUPA TÜRKIYENIN BARIS PINARINA KARSI GELIYOR NEDEN AVRUPANIN CIKARLARI OLMASA BU KADAR KICINI YIRTARMI SURIYEDE KATLIYAMLARI YAPAN PKK DEAS TERÖRISTLERINE NEDEN 9 SENEDEIR AVRUPA SESINI CIKARMADI AVRUPA SURIYEDEKI AKAN KANDAN PARA KAZANIYOR BUNUN ICIN AVRUPANIN BARIS PINARI HAREKATI BUNLARI RAHATSIZ EDIYOR VE TÜRKIYEYE KARSI HER TÜRLÜ HAINLIK VE YALANLARLA BARIS HAREKATINI DURUDURMAK ISTIYORLAR 9 SENEDEN BERI TERÖRISTLER SURIYEDE KATLIYAM YAPIYORLAR NEREDEYDIN AVRUPA DENILEN TERTÖRIST.
  • 5 Yıl Önce

Mikiforov

20 sene sonrası için gücünüz yetecek; bugünden altyapıyı kuruyorsunuz Fonladığınız Feminist ve LGBTi pislik örgütleri gün gün mevzi kazanıyorlar ve onlarla sosyolojik yapıyı topyekün temelden yıkıyorsunuz.. böyle giderse savaşacak adam kalmayacak ve adamların savaşmak için çok fazla bir sebebi olmayacak maalesef... ALLAH ülkemin müslümanlarına feraset basiret versin ve yardımcımız olsun
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23