• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Savaşırız' diyorlardı, vurmaya başlayınca işler değişti! YPG'den Türkiye'ye pazarlık teklifi!

Daha önce yaptığı açıklamalarda Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna operasyon yapması halinde 'Savaşacaklarını' söyleyen terör örgütü YPG/PKK, operasyonun başlamasıyla birlikte fikir değiştirdi. Terör örgütü yaşanan bombardımanın ardından Türkiye ile pazarlık yapmak istediklerini belirtti.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YORUM

Tüm teröristler teslim olsun bütün ABD nin verdiği silahlar bize teslim edilsin Suriye topraklarını (suça iştirak etmemiş terör eylemlerinde bulunmamış olanlar)tamamen terk etsinler eylemlerde bulunanlar TSK ya kayıtsız şartsız teslim olsunlar ve yargılansın yaktıkları yıktıkları her zararı efendileri tazmin etsin belki o zaman düşünülebilir.
  • 7 Yıl Önce

Ziya

Yok geçti oğlum topunuzu gömeceğiz bizim fıtratınızda terör örgütü ile pazarlık yoktur onu domuz kafalarınıza sokun
  • 7 Yıl Önce

çaplı

müslüm süklüm püklüm yuh be adam değil bunlar. ....... dün sallıyordu bugün yalvarıyor .
  • 7 Yıl Önce

son osmanli

Havlayan kopek issirmaz. Bu budur. HDP de ayni. Bunlari sindiricen, oldurmiycen. Zaten haysiyetsiz ve namussuz bir grup. Bunlari tum millet ve dunyaya teshir edicen.
  • 7 Yıl Önce

Mahmut

Geçti Bor'un pazarıda,sür kendini Niğde'ye diyecedim,oda geçmiş,sür kendini mayın tarlasına tek çözüm bu kaldı.
  • 7 Yıl Önce

Serhat

Ha gayret aslanlar bunlar yakında kaçarlar
  • 7 Yıl Önce

İsmail

Önce kobani'nin .......... . Altı ıslak olmasa zırlamaz dı bu 
  • 7 Yıl Önce

EKOLL

Bu itlerin sonu geberene kadar devam. Allah celle celaluhu askerimizin ayağına taş gözüne yaş değdirmesin. Allah ordumuzu her daim karada havada ve denizde muzaffer eylesin.
  • 7 Yıl Önce

Ovalı

Asla olmaz , yola devam. Vur yer gök inlesin HDP dinlesin. HDP sıra sizede yakın ,ya kaçın yada bu çıkmaz yoldan dönün ve tövbe edin.
  • 7 Yıl Önce

hercai

Kobane icin S Demirtas 51 vatandasimizi katlettirdi! Bu is bitmeyecek, sonucuna da katlanacaksiniz! Siyonist ..ler!
  • 7 Yıl Önce

nusret

Kıvırmalarına fırsat vermeyin! Hepsi teslim olurlarsa o zaman kabul, yoksa hepsini temizleyin!
  • 7 Yıl Önce

hercai

Tamamen yok olacaksiniz! Hepinizi Amerika yada Israil'e gonderecegiz, tabutla!
  • 7 Yıl Önce

sukru

Biz hiçbir yere saldırmıyoruz ........ler.Biz sadece teröristleri itlaf ediyoruz.Saldırdığımız herhangi bir bölge yok.temizlik var.Saldırmak sizin gibi ..lerin işidir.
  • 7 Yıl Önce

Seyma

RABBIM Askerlerimizi korusun durmak yok pkk vurmaya devam
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23