• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Barbie'nin üreticisi Mattel'den sapkın seri: Cinsiyetsiz bebekleri, piyasaya sürdü

Barbie bebeklerinin üreticisi Mattel, cinsiyetsiz bebek üreterek piyasaya sürdü. Üretilen sapkın serinin tanıtımı sosyal medyada yayımlanan video ile yapıldı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

aşsirik

Oyuncakları cinsiyetlere bağlamak tam akitlik hareket
  • 5 Yıl Önce

meleknur

KİM NE UAPARSA YAPSIN HER BOZUK ZİHNİYETLERİNİ MİLLETİN NESLİNİN BEYNİNE KAZIMAK İÇİN ELLERİNDEN GELEN HER BOZUKLUĞU YAPACAKLAR. ANCAK BİZ İNANALAR ÖRFÜNÜ KÜLTÜRÜNÜ BİLENLER ÖLDÜMÜ? NESLİNE GÜZEL AHLAKI ÖĞRETMEYE ÇALIŞANLAR ÖLDÜMÜ? ELBETTE BİZDE YENİ VE GÜZEL SÖYLEMLERLE ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKARAK ONLARI BOZUK ZİHNİYETLERİNİN KÖLESİ OLMALARINA MÜSAADE ETMEYELİM.. EL ELİNDEN GELENİ EN KÖTÜSÜNÜ YAPACAKTIR. ÖNEMLİ OLAN BİZİM NE YAPACAĞIMIZ!
  • 7 Yıl Önce

Hadgeistanbul

5 yaşına kadar çocuğuma almadım bu bebeklerden. Ne yazıkki sonunda tanıştı. Bir keresinde düğünde siyasilerden birisi arabasının bagajından çıkarıp kızıma Barbie bebeklerden hediye etti. Çünkü kız çocuklarının olmazsa olmazı.Almazsanız kendini ezik hissediyor. Defalarca sakıncalarını çocuğun anlayacağı şekilde anlattım ama yavrum buna ikna olacak yaşta değil. Yani demek istediğim bu illetleri Türkiye ye hiç sokmamak lazım
  • 7 Yıl Önce

ferit

ülke battı savaşa giricez uğraştığınız şeye bak yobaz akit
  • 7 Yıl Önce

Biz

S.ALEYKÜM. denetleme kurulu ne iş yapar.karar alsin.ulkeye girişi yasaklansin...
  • 7 Yıl Önce

ccc

Bilerek Alan da Satan da haindir. Reklamını yapanda.
  • 7 Yıl Önce

Zübeyir Durdu

Ahlaksız sapkınlar çocukları hedef alma işini iyice azıttılar. Minik dimağları lgbti denilen veba ile zehirleyip cinsi kepazeliğin normalleştirilmesi adına gelecek nesilleri mankurtlaştırma düşüncesindeler. Barbie denilen oyuncak zaten ahlaksızlığı yaygınlaştırmak için üretilmiştir. Ahlaksız homo kerimcan durmaz’ın sapkın arkadaşı samet liçina’nın kendisini Barbie’nin erkek versiyonu ken’e benzetmeye çalışması boşuna değildir. Şimdi ise cinsiyetsiz oyuncak diye samet liçinamsı altı kaval üstü şeşhane plastikten ucube yaratıkları masumların ellerine tutuşturacaklar. Bir Müslümanın evine Barbie denilen oyuncak girmemeldir. Kız evlatlarımıza bez bebek alalım. Onları anneliğe özendirecek faideli oyuncaklar hediye edelim. Kim evladının sapkın bir mutanta dönüşmesini ister?
  • 7 Yıl Önce

İbrahim

ALMAYINIZ,SATMAYINIZ...ŞU NAMUZSUZ KÖPEKLER EVLATLARIMIZI PERİŞAN ETTİLER.
  • 7 Yıl Önce

Allah'ın bir kulu

Aslında bu bebekler ülkemizde yasaklanmalı. Buna kimler engel olacaksa işe şimdiden başlamalı.
  • 7 Yıl Önce

Kaktus Sydney

Bati ozentisi Turklerde kosarak cocuklarina bunlari alirlar hic sorgulamadan. Allah korusun
  • 7 Yıl Önce

Mücahit

Lanetullahialeyh
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23