• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Komşu ülke karıştı! Türkiye'den kritik uyarı

Dışişleri Bakanlığı, Irak'la ilgili seyahat uyarısında, Türk vatandaşlarından gösterilerin sürdüğü bölgelere seyahat etmekten kaçınmalarını istedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

AHMED

Amerikanın işgali sırasında , SADDAMIN heykelini zevkle yıkan, hatta ipi bağlayıp asılanlardan birini T.V de gördüm. Ellerim kırılsaydı da yıkmasaydı. Karşı gelseydik. Kafamız çalışmadı. Amerikalılar bize yardım edecek ve iyi günler gelecek zannettik diye ağlıyordu. Bu bir gerçek. Araştırın göreceksiniz.Bizim içimizde de aynen onun gibi Dış güçlere umut bağlayan hainler var.
  • 7 Yıl Önce

dumanlı

''İşsizliğin artması, hükûmetle ilgili yolsuzluk iddiaları ve kamu hizmetlerinin yetersizliği Iraklıları sokaklara döktü. Güvenlik güçleri, başkent Bağdat’ın merkezindeki göstericileri dağıtmak için gerçek mermi kullandı''. ABD nin katil sürüleri protesto yapanlar değil.Beceriksiz ve yetersiz yönetimlerin olduğu ülkelerde pretostolar hep dış güçlere bağlanır, ABD ye uşaklık eden yöneticiler değilde açlıktan işsizlikten kötü yönetimden şikayet eden zamanlada şikayetin dozunu artıran halk suçlanır.
  • 7 Yıl Önce

sukru

ABD yine bir puştluk peşinde.Büyük İsrail'i kurmanın yoluna taş döşüyor şerefsizler.
  • 7 Yıl Önce

Başçavuş

ABD nin kiralık katil suruleri sokağa sürüldü ülkeleri karıştırmak için Neden ABD böyle olaylar olmazz
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23