• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karamollaoğlu, Babacan ile görüştü! Buluşmada eski bakan da yer aldı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni parti hazırlıklarını sürdüren Ali Babacan’la bir araya geldi. Görüşmede Ali Babacan'ın yanında eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin de yer aldı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatandaş

Saadet'in oyu %1.3 oy almıştı. Ozaman başka muhalefet yoktu. Mecbur kalıp verilmişti. Şimdi Davutoğlu var artık. Bu durumda oyu yeniden %0.1'lere iner. Babacan'a gelince %0.1 oy alır. Millette karşılığı budur. Toplarsak %0.2 eder. Peki Babacan bilmiyor mu bu durumu denebilir? Elbette biliyor. Ozaman haklı olarak neden seçime girsin denebilir. Nedeni perde arkasında gizli. Çakma anketlerde gizli. Önümüzde ki, süreçte masa başı uydurulmuş anketlere herkes hazır olsun. %5, derler, sonra %5 az oldu çıkaralım derler, %12 yaparlar. Sonra bu da az oldu derler, %25 derler. Sonra fazla attık, halk kuşkulandı bunu en iyisi %15 yapalım derler. Böyle sürekli seçim gecesine kadar, çakma anketlere hazır olun. Sizin yapmanız gereken sokağa çıkıp insanlara sormaktır. Sadece çakma anketlerin gazına gelenlerden tek tük, Babacan diyecektir, bunlar da %0.1'i oluşturacaktır. Herşeyden önce tabanı yok. Milli Görüş, buna oy vermeyecek ama oy almak için ittifak yapıyor. Peki ozaman kim oy verecek? Geriye sadece solcular kalıyor. Emin olun, Solcular, Orjinali varken çakmasına oy vermez. İnanmayan gitsin solculara sorsun. Yani oy alabileceği tek bir taban kesimi yok. Onun için %0.1 oy alır. Sadece hayali anketlerde seçime kadar %20-30 oy alacaktır.
  • 7 Yıl Önce

Vatandaş

Ey akit seviçden dört köşe uluyorsundur herhalde bu masonları çok mu sevyorsunuž siz nasıl müslümansınız Ali bey görüyormu bu yazdıklarınızı yazıklar olsun
  • 7 Yıl Önce

laikiz elhamdülillah

bir insan dindar olacaksa Temel Karamollaoğlu gibi olmalı o kadar.
  • 7 Yıl Önce

İbrahim

Çaka’lar bir arada kurt puslu havayi bekler bunlarda bir .. çıkmaz arkadaşlar yakında hepsi sıraya girecekler reyısin elini öpmeye başta Karaman oğlu aptula gül Ahmet davut oğlu Babacan zaten çocuktur halen Ne yazıki hepsi çöplük olmuş bunlar
  • 7 Yıl Önce

FARUK

Karamollaoglunun yanindaki birolun feto iliskisi arastirilsin
  • 7 Yıl Önce

Faruk Alci

Karamollaoglunun yanindaki refakatcinin fetoyle iliskileri arastirilmasi gerekir
  • 7 Yıl Önce

yazıYORUM

Lidercilik oynayan Temel reis çizgi filmi!
  • 7 Yıl Önce

TURAN

KÖRLER İLE SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR.
  • 7 Yıl Önce

Mesut Sarp

Sadullah Ergin, sen nasıl Babacan'la hareket ediyorsun. Bunu nasıl yaparsın senin siyasi yasağın yokmu!
  • 7 Yıl Önce

orhan

temel bey çok mütevazi bir lider her lider sizin gibi olsa ah...
  • 7 Yıl Önce

Ismail

Bunların bir tek amacı vardır.erdoğanı devirmek çünkü eski vesayetin adamlarıdır bunlar ingiltere mühipler cemiyetine bağlıdırlar.gayeleri chp yi başa getirmektir.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23