• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünyanın yeni yıldızı Erdoğan

Başkan Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’nda yaptığı tarihi konuşmaya dünyadan destek gelmeye devam ediyor... Akit’e konuşan Azerbaycanlı siyasetçiler ve uzmanlar, “Dünyanın süper güçleri artık yeni bir yıldızın doğduğuna ve bu yıldızın tüm dünya Müslümanları için bir umut ışığı olduğuna inanmış oldular” dedi.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Derman

Sayin erdogan dunya lideri tebriler geliyor deniyor.Allah,a hamd olsun.deniyorki keske diger liderlerde boyle olsa,sayin erdogani ornek alsa,tamam kardesim benim bildigim evliyami ayrica iman kuvveti gerek kimse bir nr olamaz.olsun demekle olmuyor.
  • 7 Yıl Önce

vatandaş

Vatandaş. Sendemi Siyonist karşıtı olup, Coca Cola icenlerdensin?
  • 7 Yıl Önce

MUHAMMET YILDIZ

müslümanlara ışık olmuş.peki hangi muslumanın sorununu çözdu.bir tane çözdugu sorun söyleyin .yok.anca söyluyor .ama çözum yok.
  • 7 Yıl Önce

vatandaş

erdoğanın israil ve siyonizm karşıtı yahudilerle bir araya gelmesini çarpıtmaya çalışanlar onu basiretsiz ve vasıfsız genel müdürleriyle karıştırıyorlar.
  • 7 Yıl Önce

Tweety

I speech kürsü
  • 7 Yıl Önce

Leyla

Dünya müslümanlarının Sayın CUMHUR BAŞKANINI MIZI lider olarak görmesi bizlerin göğsünü kabartıyor Turkiyedeki tüm müslümanım diyenlerde bu durumu keşke anlayabilseler. Herif müslümanım diyor obur tarafta müslümanları öldüren pkk larla iş birliği yapıp ülkeyi talan etmek çalışıp duran ve dünyada gipteyle bakılan liderimize al aşağı etmek istiyorlar bunlara ne demeli .
  • 7 Yıl Önce

Alī

Bacaklarí titreyen bir lider arıyorlar. Kimse desteklemesin, haklınin sesı gür çıkıyor, fötr sallamaktan nerelere gelmişiz şükür Rabbime
  • 7 Yıl Önce

Reis pilavı

Yazar haklı. Yahudiler bile seviyor. Erdoğan'ın NY'a gittiğine göre Yahudilerin ayağınamı gitmiş oldu? Yoksa Yahudiler orada Erdoğan'ın huzuruna çıkmışmı oldular?
  • 7 Yıl Önce

hak

:))))))))))
  • 7 Yıl Önce

hizipsavar

şu paçavralarda silah zoru ile köşe yazarlığı yapan chp kuklası duayen büyük bilr gazetecilerden can efendi geçen gün. T.C. Başkanın konuşmasını itibarsızlaştırmaya çalışıyor. yavşağa sormak lazım senin lider diye etrafda dolaşan işkembe zarı da akomistlerin topalntısında kelime bile edemedi. neyle hangi durşla hnagi bilgi ve deneyimle yapacakkki. önemli değil belki bir gün siiznde olacak diyecem ama sahiip çıktığınız sutafa ekmal bile sizden değildi ki. daha dün korolar halinde küfrettiğinz adamı sırf arkasına saklanmak ve salak lusulacı ve milliyetici geçinen zurnaları kandırmak için atattürkcülük dini icat ettiniz. sıfırın matematikte etksi yoktur hatta çarpanda yutucudur. işte siz bu cenah metematikte ki sıfır gibisiniz.
  • 7 Yıl Önce

Tata Tonga

Trump la toplantı yapabilmiş mi?
  • 7 Yıl Önce

Coskunakademi

Sayin cumhurbaskani guzel konusuyorda orda Uygur Turklerini kibris sorununu nefen dile getirmiyor sadece arâplar mi oluyor zulum goruyor
  • 7 Yıl Önce

Abdullah

Türkiyeyi destekleyen ülkeler:. Azerbaycan, Pakistan, Somali ve Katar. Diğer tüm ülkeler Türkiye karşsında.
  • 7 Yıl Önce

kamilcan asrksndrdr

Ne dünyası Galaksinin yıldızı, düzeltin.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23