• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öztürk Yılmaz'ın partisine katılan ilk isim belli oldu! İşte o bakan

Yeni parti çalışmalarına resmen başlayan Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın partisine katılan ilk isim belli oldu.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

mehmet CEHVAL

https://www.dipdalgahaber.com/ozturk-yilmaz-kimin-merkezinde/
  • 7 Yıl Önce

barış

Gerçek bir sol parti bekliyoruz. Yola devam Öztürk. Arkandayız. Sen de Kılıçdaroğlu gibi olmazsın değil mi? Sen de öyle olursan Türkiye'de sol biter.
  • 7 Yıl Önce

mlym

Partinizin Ezan'a Bakışı ne olacak.
  • 7 Yıl Önce

Milletin iradesi

Muhasebeci Kenan.
  • 7 Yıl Önce

YORUM

Savaşta bir kural vardır.Cepheyi terk edene vatana hainlik muamelesi yapılır. Ya o cephede yer almayacaksın yada cepheyi terk etmeyeceksin.Bu öztürk nema peşinde.Kurulan partide kendi davalarına ihanet edenlerin toplandığı yeni bir cephe.
  • 7 Yıl Önce

Nur

Tc de köklü değişiklikler yapacaklarmış mış ne yapacanız eyaletlere mi böleceksiniz
  • 7 Yıl Önce

YENİ TÜRKİYE*Lİ

Senin gerçekten bir kariyerin varmı? TÜRKİYE için bir hizmetin varmı? Çaycı Kenan olmaktan başka hizmetin varmı? Hepsi sadece bir hiç iken parti kyracakmış hıh. Hadi ordan.
  • 7 Yıl Önce

Sen sen***Ben ben

Her alanda parti kurma çalışmaları var. Olur. Peki partiler kurulunca TÜRKİYE*nin sorunları tamamen çözülecekmi? Yoksa çorbayamı dönecek? Var olan partilerle yola gitmeli. TÜRKİYE zaten parti çöplüğü. Şimdide soldan birisi parti kuracakmış hıh. Kur bakalım kendin gibi cahil sürüsü sana oy verir. Sağ cenahdakilerde öyle. Peki kime faydası olacak? Sadece iktidarı düşürmeye, peki bu durumda ne olacak İSTİKRAR denen şey ortadan kalkacak. Sonuç koskoca bir HÜSRAN. YUH OLSUN HEPİNİZE.
  • 7 Yıl Önce

lütfi

Partiye katılanlar MHP"li.Kendi akrabaları hariç CHP"den 100 oy alamaz.
  • 7 Yıl Önce

Mesut Sarp

Öztürk Yımaz kuru gürültü, bi ... olmaz.
  • 7 Yıl Önce

Ramazan Göçer

Bu zata CHP'den çakıl taşı gelmez bu dana bizim sağ cenah dan oy alır bizim oy parçalanır.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23