• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'den terör devleti İsrail'e sert tepki

Dışişleri Bakanlığı, teröristbaşı Binyamin Netanyahu’nun Ürdün Vadisi’nin ilhakına yönelik vaatlerine sert tepki gösterdi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Eyman

Medine döneminde Efendimiz kafirlerden silah almıştır! Tarihini, dinini bilmeyen cahiller, atom bombasından daha tehlikeli! Türkiye şu an bir gelişme ve hazırlık döneminde. Dolayısıyla süper güçlerin, sömürü ve haydutluğuyla dünya zalimlerine karşı hemen adım atamaz! Bunun merhaleleri var. Tepki ile Türkiye mazlumdan yana tavrını ortaya koymuştur! Ama bunu kıt beyinliler ya anlamıyor ya da art niyetli sinsi düşmanlar olarak Türkiyeyi kendilerince intihara sürükleyeceklerini sanıyorlar; oysa Türkiye nerde nasıl hareket edeceğini çok iyi biliyor, sizin gibi cahillerden nasihat istemez! Türkiye'yi bu seviyeye kadar yükselten, Allah'ın izni ile daha buiüyük seviyelere de yükseltir! Yeterki halk şuurlu olsun. Selam olsun Allah yolu yolcularına. Rabbim yollarını açık etsin, önlerindeki tüm engelleri kaldırsın inşallah.
  • 7 Yıl Önce

Hasan

Israil,le ne zaman calismayi birakacaksiniz.israil mali ithal etmeyi birakacaksiniz.israile petrol vermeyi ne zaman keseceksiniz. Siz anca yandas akplileri boyle avutabilirsiniz.
  • 7 Yıl Önce

Mustafa Altıntaş

Filistin Halkının yanında olmak,ciddiye alınmayan ve başta İsrail olmak üzere kimsenin inanmadığı "sert,çok sert, çok çok sert" demeçler patlatmak olmayıp, başta İsrail, ABD ve bu işgale karşı çıkmayan ülkelere nota vererek, ilişkileri askıya almak, büyükelçilerini gönderip,kendi büyükelçilerimizi çekmekle olur.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23